Volebný prieskum na Modrom koníku
Čisto dobrovoľne, kto chce napíše, kto nie - Nie
Koho sa chystáte voliť v parlamentných voľbách 2023?
Republika
PS alwbo Sas, stale som nerozhodnutna. V kazdom pripade budem kruzkovat vylucne zeny
Nepochopím ako niekto môže voliť progresívne Slovensko
Hlas
@lucia851 a ja som si myslela,ze tu zacina byt celkom slusna ,zaujimava diskusia,respektujuca ine nazory a inklinovanie k inym stranam,bez nejakych navazani a urazok(coho je po fb vela a ma toho clovek plne zuby)
Musela si to pokazit?🙉🙈
neviem ešte presne koho budem, ale mám úplne jasno že PS a OLANO to nebude
@domka_sviecky a DEMOKRATI už vôbec 😀
Ja som sa prave vcera rozhodla, ze budem volit Demokratov
Smer, Republika alebo Hlas...dufam ze to arogantne hovado Nad s jeho stranou nebude mat ani tie 3%
Boháča….diskusia na 2 strany, ale nikto neprizná, že voli Fica. Kde ten chlap berie teda percenta?
Maďari volia svojich, babky v kostole KDH, debili Danka či republiku, blázni Matovica, realisti SaS, ale nikto Smer….kde ten chlap berie percenta ???
@lucia851 ak pôjdem volit urcite to nebude Ps, ale rešpektujem každého kto sa pre tuto stranu rozhodne. Neskúsiš to aspoň? Je nevyhnutne pokaziť každú diskusiu?
@fantaghiro21 pardon
@pribinak prave tie babky v kostole volia smer...
Inak,tolko prieskumov kde fico suverejne vyhrava.ale za svoj zivot mi cez oci nesiel ani jeden blby prieskum.ako sa k nim dostanem?😞
@pribinak uz viaceré písali že budú volit smer, ale v iných diskusiách. Zvyčajne potom nastúpia otázky prečo,načo,začo asi preto sa radsej uz ani nevyjadria.
@lucia851 nepochopím, ako niekto môže voliť republiku
@fantaghiro21 tým prieskumom neverím, kto si prieskum zaplatí, tomu vyrobia %výsledky...na ovplyvňovanie ľudí..mňa sa nikto nepýtal 😁 no keď vidím prieskumy, musím ísť voliť..
Demokratov. Aj keď nepôjdu dalej, aspoň o malo klesne Fico so svojimi kumpánmi.
@miamia04 toto si myslim aj ja ,ze tie prieskumy su podoplateni seniori ,vymyslene,nic objektivne.
za svoj zivot som sa teda nestretla so ziadnym prieskumom ( teda mozno tak ci som bola spokojna s danym obchodom a kupou vyrobku🤣🤣) ale politicke prieskuny -lahla zem

@tahomi ach boze