icon

Voliči Republiky

eva8
28. máj 2025

Kto a preco voli Republiku?

benit
28. máj 2025
@lenkakravcova

@ivka225 to, čo aj na Republike. Jedni sú extrémne ľavicoví, druhí extrémne pravicoví.

@lenkakravcova republika je extrem. Na ps nevidim nic extremne. Povedz mi, co ty povazujem za stred? Toto ma zaujima.

httpsusanne
28. máj 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub Ja reálne neverím čo čítam. Národovec hovorí, aby sa suverénny štát vzdal svojho územia lebo silnejšia krajina ho chce. Čiže podľa tvojej logiky keď Orbánovy prepne a povie si, že chce Košice tak mu ich dáme? Alebo ako tomu mám rozumieť?

lenkakravcova
28. máj 2025
@benit

@lenkakravcova republika je extrem. Na ps nevidim nic extremne. Povedz mi, co ty povazujem za stred? Toto ma zaujima.

@benit viac ku stredu mi prídu strany ako: za ľudí, demokrati možno

zuzanita1609
28. máj 2025
@httpsusanne

@mirokub Ja reálne neverím čo čítam. Národovec hovorí, aby sa suverénny štát vzdal svojho územia lebo silnejšia krajina ho chce. Čiže podľa tvojej logiky keď Orbánovy prepne a povie si, že chce Košice tak mu ich dáme? Alebo ako tomu mám rozumieť?

@httpsusanne a práve preto sú za mňa,pomýlení,na jednej strane sa oháňajú suverenitou a na druhej strane sa majú menšie štáty podvoliť, vzdať bez demokratických princípov štátu niekomu,kto sa raz ráno zobudil,že to bude riešiť napadnutím. By som bola zvedavá,čo by kvicali ,keby prepne Maďarom a vezme si juh Sk. Veď už teraz majú vo videu v hymne bratislavský hrad. To je teda suverenita a národnostné myslenie.

mirokub
Odpoveď bola odstránená
viestta
28. máj 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub kto koho kde posiela? Pokial viem, tak akurat Putin severnych Korejcov.

veronka1996
28. máj 2025

mirokub je nejaký úchylný troll a provokatér. Robí si z nás prdel a baví sa na našich reakciách. Ignorovať.

mirokub
Odpoveď bola odstránená
zuzanita1609
28. máj 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub radšej boj za dobré princípy ako strčiť hlavu do piesku pred vazalom. Tým chceš povedať,že SNP bolo čo v podaní voliča Republiky? 😏

viestta
28. máj 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub ked sa vzdas silnejsiemu aky stat budes vlastne stat za to aby "stal za to" ked budes vazalom? Chalupka sa kruti v hrobe ako rigispiel ked ta cita.
"....vôľ nebyť, ako byť otrokom..." napisal vyssie menovany narodovec, na ktoreho sa aj volici Republiky odkazuju

carolynka
28. máj 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub mali sa ti Rusi a Anglicania vzdat Hitlerovi, ked ich napadol, a Americania japonsku a druha svetova by v 1942 skoncila. Nemci by vycistili Europu od zidov, slovanov, ciernych, gejov, autistov, opozicie, spisovatelov, umelcov, chorych, a bol by klud.

mirokub
Odpoveď bola odstránená
zuzanita1609
28. máj 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub ja si myslím,že vám, voličom Republiky je úplne ukradnuté,že tam umierajú ľudia,je to len vaša pokrytecká výhovorka a obhájiť niečo neobhájiteľné. A napísala som to na plné ústa.

httpsusanne
28. máj 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub Takže vlastne svet má dovoliť Rusku zobrať si Ukrajinu, Izraelu zničiť Palestínu a Číne nechať Taiwan? Lebo vlastne tí slabší nemajú šancu. Nasledovať bude čo ? Stále mi to nevychádza. Keďže podľa tvojej logiky sa majú obyvatelia týchto území usmiať, zbaliť si veci a odísť preč alebo vítať cudzie vojská s chlebom a domácou pálenkou.

mondolina
28. máj 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub
máte plnú hubu suverenity, národnosti a blá blá. Ale skutek utek. Načo budeš hrdý keď miesto slovenskej vlajky bude visieť maďarská, ruská....na vaše reči prázdne.

mirokub
Odpoveď bola odstránená
ibamy2
28. máj 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub ja len ze sa odbocilo od otázky a stále sme sa nedozvedeli tvoju odpoved: ruzzko / Ukrajina - kto koho napadol? V 2014? V 2022? Kto so svojím vojskom vstúpil na územie suverénneho štátu? Kto je agresor?

mirokub
Odpoveď bola odstránená
mirokub
Odpoveď bola odstránená
mondolina
28. máj 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub
diplomaticky hej🤣 tak ako pri Putinovi. Sa zobuď.

qrstxyz
28. máj 2025
@zuzanita1609

@hopatko tiež 🤯... a ja že to,keď sa krížili rôzne rasy a neostalo to len v rodinách nám dovolilo prežiť bez množstva rôznych postihnutí...

@hopatko ja tvoju ľútosť nepotrebujem 😂

@zuzanita1609 keby sme reálne boli takí pokrížení, tak vyzeráme inak, teda aspoň väčšina Slovákov. A čítaj s porozumením, nikde nepíšem, že sa máme sobášiť s príbuznými 🙈 poukazujem len na to, že na xenofóbii a priori nevidím nič zlé. Každá skupina obyvateľstva má tendenciu chrániť si to svoje, niekto sa do tej skupiny pomerne ľahko začlení, napríklad Slovak v Česku, pre iného to môže byť problém, hlavne ak je s danou skupinou absolútne nekompatibilný. Niektoré skupinky
k sebe proste nepatria, to je realita, bez ohľadu na to, či sa vám to páči alebo nie. Keď chcete žiť v úžasnom multikultúrnom svete, choďte dakde do Birminghamu alebo do Malmö sa pozrieť, ale na Slovensko to neťahajte. Ako sa hovorí, múdry sa učí na chybách cudzích, sprostý na vlastných.

barrilla
28. máj 2025

u muža v robote sú to niektorí stavební pomocní robotníci, bez vzdelania, ktorí majú problém urobiť taký úkon ako je zadať trvalý príkaz v banke. Jeden z nich je potetovaný fašistickou symbolikou, bol za to aj odsúdený. Po večeroch pijú a mudrujú, vulgárne nadávajú, hlavne tým, na ktorých si trúfnu.

zuzanita1609
28. máj 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub Stačí,nech vypadne Rus z Ukrajiny a bude mier. A stačí,aby si voliči Republiky neprezliekali kabáty vždy na tú stranu,kde sa to v ich stratení hodí. Ale to bolo vždy tak, najskôr veľkí kamoši komunista - fašista a potom si deliť 😉.

uzivajden25h
28. máj 2025
@zuzanita1609

@mirokub Stačí,nech vypadne Rus z Ukrajiny a bude mier. A stačí,aby si voliči Republiky neprezliekali kabáty vždy na tú stranu,kde sa to v ich stratení hodí. Ale to bolo vždy tak, najskôr veľkí kamoši komunista - fašista a potom si deliť 😉.

@zuzanita1609 kedy konečne pochopíte že všetky vojny raz končia dohodou. A po vojne bohatí počítajú zisky a politici sa tešia na výslní a chudobní hľadajú svoje mŕtve deti na bojisku. A napíšte mi niekto že to tak nebolo vždy a že to nebude teraz.

zuzanita1609
28. máj 2025
@uzivajden25h

@zuzanita1609 kedy konečne pochopíte že všetky vojny raz končia dohodou. A po vojne bohatí počítajú zisky a politici sa tešia na výslní a chudobní hľadajú svoje mŕtve deti na bojisku. A napíšte mi niekto že to tak nebolo vždy a že to nebude teraz.

@uzivajden25h to by sa najskôr Putin musel uračiť a za ten stôl aj sadnúť. Veď to nechce urobiť ani na 30 dní,tak kto potom chce ďalej zabíjať?

ibamy2
28. máj 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub takže sa tvoju odpoveď nedozvieme, však?

zuzanita1609
28. máj 2025
@ibamy2

@mirokub takže sa tvoju odpoveď nedozvieme, však?

@ibamy2 úprimne žiadny volič Republiky nikdy neprizná,kým je v menšine,ako to naozaj má v jeho pomylenej hlave. Tak podobne,ako niekedy rozmýšľali v Nemecku. Keď ukázali Nemcom,po vojne,čo robili v koncentračných táboroch,pchali hlavy radšej do piesku.

viestta
28. máj 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub ty si v podstate pacifista, vsak? Len potom nechapem preco sa bijes v hrud za zvrchovanost, ked budes radsej nevolnikom nejakej mocnosti... Ale zas nemusim chapat vsetko

astrobot
Odpoveď bola odstránená
hopatko
28. máj 2025
@astrobot
Odpoveď bola zmazaná

@astrobot ejha ale ty si nam teda toho vela povedala...vy ste gdo?