Voliči Republiky
Kto a preco voli Republiku?
@mirokub Ja reálne neverím čo čítam. Národovec hovorí, aby sa suverénny štát vzdal svojho územia lebo silnejšia krajina ho chce. Čiže podľa tvojej logiky keď Orbánovy prepne a povie si, že chce Košice tak mu ich dáme? Alebo ako tomu mám rozumieť?
@lenkakravcova republika je extrem. Na ps nevidim nic extremne. Povedz mi, co ty povazujem za stred? Toto ma zaujima.
@benit viac ku stredu mi prídu strany ako: za ľudí, demokrati možno
@mirokub Ja reálne neverím čo čítam. Národovec hovorí, aby sa suverénny štát vzdal svojho územia lebo silnejšia krajina ho chce. Čiže podľa tvojej logiky keď Orbánovy prepne a povie si, že chce Košice tak mu ich dáme? Alebo ako tomu mám rozumieť?
@httpsusanne a práve preto sú za mňa,pomýlení,na jednej strane sa oháňajú suverenitou a na druhej strane sa majú menšie štáty podvoliť, vzdať bez demokratických princípov štátu niekomu,kto sa raz ráno zobudil,že to bude riešiť napadnutím. By som bola zvedavá,čo by kvicali ,keby prepne Maďarom a vezme si juh Sk. Veď už teraz majú vo videu v hymne bratislavský hrad. To je teda suverenita a národnostné myslenie.
mirokub je nejaký úchylný troll a provokatér. Robí si z nás prdel a baví sa na našich reakciách. Ignorovať.
@mirokub radšej boj za dobré princípy ako strčiť hlavu do piesku pred vazalom. Tým chceš povedať,že SNP bolo čo v podaní voliča Republiky? 😏
@mirokub ked sa vzdas silnejsiemu aky stat budes vlastne stat za to aby "stal za to" ked budes vazalom? Chalupka sa kruti v hrobe ako rigispiel ked ta cita.
"....vôľ nebyť, ako byť otrokom..." napisal vyssie menovany narodovec, na ktoreho sa aj volici Republiky odkazuju
@mirokub mali sa ti Rusi a Anglicania vzdat Hitlerovi, ked ich napadol, a Americania japonsku a druha svetova by v 1942 skoncila. Nemci by vycistili Europu od zidov, slovanov, ciernych, gejov, autistov, opozicie, spisovatelov, umelcov, chorych, a bol by klud.
@mirokub ja si myslím,že vám, voličom Republiky je úplne ukradnuté,že tam umierajú ľudia,je to len vaša pokrytecká výhovorka a obhájiť niečo neobhájiteľné. A napísala som to na plné ústa.
@mirokub Takže vlastne svet má dovoliť Rusku zobrať si Ukrajinu, Izraelu zničiť Palestínu a Číne nechať Taiwan? Lebo vlastne tí slabší nemajú šancu. Nasledovať bude čo ? Stále mi to nevychádza. Keďže podľa tvojej logiky sa majú obyvatelia týchto území usmiať, zbaliť si veci a odísť preč alebo vítať cudzie vojská s chlebom a domácou pálenkou.
@hopatko tiež 🤯... a ja že to,keď sa krížili rôzne rasy a neostalo to len v rodinách nám dovolilo prežiť bez množstva rôznych postihnutí...
@hopatko ja tvoju ľútosť nepotrebujem 😂
@zuzanita1609 keby sme reálne boli takí pokrížení, tak vyzeráme inak, teda aspoň väčšina Slovákov. A čítaj s porozumením, nikde nepíšem, že sa máme sobášiť s príbuznými 🙈 poukazujem len na to, že na xenofóbii a priori nevidím nič zlé. Každá skupina obyvateľstva má tendenciu chrániť si to svoje, niekto sa do tej skupiny pomerne ľahko začlení, napríklad Slovak v Česku, pre iného to môže byť problém, hlavne ak je s danou skupinou absolútne nekompatibilný. Niektoré skupinky
k sebe proste nepatria, to je realita, bez ohľadu na to, či sa vám to páči alebo nie. Keď chcete žiť v úžasnom multikultúrnom svete, choďte dakde do Birminghamu alebo do Malmö sa pozrieť, ale na Slovensko to neťahajte. Ako sa hovorí, múdry sa učí na chybách cudzích, sprostý na vlastných.
u muža v robote sú to niektorí stavební pomocní robotníci, bez vzdelania, ktorí majú problém urobiť taký úkon ako je zadať trvalý príkaz v banke. Jeden z nich je potetovaný fašistickou symbolikou, bol za to aj odsúdený. Po večeroch pijú a mudrujú, vulgárne nadávajú, hlavne tým, na ktorých si trúfnu.
@mirokub Stačí,nech vypadne Rus z Ukrajiny a bude mier. A stačí,aby si voliči Republiky neprezliekali kabáty vždy na tú stranu,kde sa to v ich stratení hodí. Ale to bolo vždy tak, najskôr veľkí kamoši komunista - fašista a potom si deliť 😉.
@mirokub Stačí,nech vypadne Rus z Ukrajiny a bude mier. A stačí,aby si voliči Republiky neprezliekali kabáty vždy na tú stranu,kde sa to v ich stratení hodí. Ale to bolo vždy tak, najskôr veľkí kamoši komunista - fašista a potom si deliť 😉.
@zuzanita1609 kedy konečne pochopíte že všetky vojny raz končia dohodou. A po vojne bohatí počítajú zisky a politici sa tešia na výslní a chudobní hľadajú svoje mŕtve deti na bojisku. A napíšte mi niekto že to tak nebolo vždy a že to nebude teraz.
@zuzanita1609 kedy konečne pochopíte že všetky vojny raz končia dohodou. A po vojne bohatí počítajú zisky a politici sa tešia na výslní a chudobní hľadajú svoje mŕtve deti na bojisku. A napíšte mi niekto že to tak nebolo vždy a že to nebude teraz.
@uzivajden25h to by sa najskôr Putin musel uračiť a za ten stôl aj sadnúť. Veď to nechce urobiť ani na 30 dní,tak kto potom chce ďalej zabíjať?
@mirokub takže sa tvoju odpoveď nedozvieme, však?
@ibamy2 úprimne žiadny volič Republiky nikdy neprizná,kým je v menšine,ako to naozaj má v jeho pomylenej hlave. Tak podobne,ako niekedy rozmýšľali v Nemecku. Keď ukázali Nemcom,po vojne,čo robili v koncentračných táboroch,pchali hlavy radšej do piesku.

@ivka225 to, čo aj na Republike. Jedni sú extrémne ľavicoví, druhí extrémne pravicoví.
@lenkakravcova republika je extrem. Na ps nevidim nic extremne. Povedz mi, co ty povazujem za stred? Toto ma zaujima.