Volili ste Smer? Aké sú vaše dôvody?
Zdravim, chcem sa len objektivne spýtať. Volili ste smer? Budete voliť smer? A hlavne ak áno , aké dovôdy máte k tomu?
A naopak keď ste volili a budete voliť inú stranu, aké dovody máte? Realne legitimne dôvody. Robím taký menší prieskum ešte pred volbami. pripadne ak nechcete povedať koho ste volili/budete tak aspoň len dôvody prečo ste zvolili niekoho.
@anonym_6f7d37 to vážne chces pochybovať o 800 podpisoch od psychiatrov? A inak Matovič je z TT a nie z TN😉. Akože ho nemôžu vystáť? Veď už všetci prehlásili, že by išli aj s Hnutím Slovensko ✌️. Ešte aaby neskladal vládu Matovič nakoniec.
@anonym_87ea71
@anonym_a16245
Ano,chcem.Lebo je to len úbohé pózerstvo a ešte stupídnejšia polit.propaganda.
A kto " všetci"?
Menuj!
Kto s ním okrem SAS chce ísť?
@anonym_6f7d37 vies kolko by tie MOM stali za Fica? 100 nasobok. Skus sa pozriet kolko miliard nakradla tato banda potom pis o inych. A tato banda base utiekla tym, ze rozvratila pravny system, justiciu a policiu. Inde by uz viseli.
@anonym_6f7d37 aááá náš starý známy výgrcok. Ty sa svojim rukopisom nezaprieješ. Blbec si a blbec aj zostaneš. Teba spoznám podľa toho, aku veľkú znôsku chujovin dokážeš napísať.
@anonym_87ea71
Nie neviem.
No napíš moja.
A blbcom nazývaj toho kto ťa kŕmi,obúva a vytiera ti riť.
Ale tu sa ukazuje typicka slovac. Jozkovi sa zadarilo, Jozko sa ma dobre. To logicky znamena, ze Jozko musi byt zly, podvodnik, odrbava alebo mal len stastie. Pockaj, on volil smer? Jozko je hlupak, to neni mozne ze sa mu dari, on ma znamosti, jemu pomohli. :D
@anonym_d3a19a ak Jozko volil Smer, tak je naozaj idiot.😁
@anonym_e2d125 Matovicovi nikdy nebola dokázaná žiadna zlodejina a nemal ani kedy kradnúť,keby aj chcel. Dostal sa do vlády chaosu a zmätku. Vyhral voľby s vyše 25%, teraz ho nazývas psychopatom ale z akého dôvodu??? Mal veľa voličov a to, že bola korona, nebola jeho chyba. Zlodej isto nie je, má čistý štít, veď aj na ňom vidno, že sa nebojí, nemá sa čoho. Nemajú ho z čoho obviniť
@anonym_a16245
Tak buď si strašne naivná alebo...??
Jasné,že je zlodej a daňový podvodník.
Ibaže kvôli premlčaniu ho neodstíhali..
Koľkože km evidoval na denné jazdenie svojej matky?
A prečo predal fi bielemu koňovi ?
Prečo zlikvidoval účtovňictvo?
Veď si to všetko dohľadaj a netroluj tu toho trnafského magora!
@anonym_d3a19a manžel nie je szčo a nerobí fasády. zamestnáva ľudí a platí transakčnú daň, hentakú daň, rieši na ministerstve veci s dosadených tupcami ktorí sa tam dostali po známosti, denne sa brodí problémami ktoré tu nemusia byť - len bohužiaľ sú… spýtam sa ho či mu bude určite horšie ak nevyhrá fico 😏 ešte že si aj cestu do bratislavy môže vybrať či pôjde horom alebo dolom, po tej našej úžasnej diaľnici, od roku 2014…
@biba_18 som si ista, ze ak sa mu dari, tak je to len z jedneho jedineho mozneho dovodu. Ze je nacucnuty na nim preferovanu politicku stranu. 🙂 ved ako inak by nieco mohol? Neexist.
@anonym_e2d125 áno, no my potrebujeme v politike ľudí, ktorí to myslia so Slovenskom dobre a úprimne a on taký je. Ja nepíšem, že vo všetkom čo robil s ním súhlasím, každý robí chyby, no treba sa z nich poučiť a skúsiť to lepšie!!! No ide o zámer
@anonym_a16245
Už chýba len blahorečenie.
Ten trolling ti akosi nejde.
Vieš moja,ani upliecť bič z hovna nejde.
@ria_sprout na facebook sledujem diskusie ... napr. pod clankami o tom ze mladi odchadzaju ... tak tam tiez vidiet to sektarske rozmyslanie.
Oni proste nedokazu uz otvorit tu mysel, a zamysliet sa, co sa im snazi niekto iny povedat, alebo naznacit. Ked po nich chceme hoci aj strucny jasny argument - nevedia. Su uz asi za takym bodom, odkial sa asi uz sami nedokazu vyhrabat.
Lebo - a ak to nie su z velkej miery len trollie ucty - tie komenty su ako cez sablonu , fakt ako od nejakeho vyhecovaneho stada:
"chodte si, si myslite ze tam padaju pecene holuby ??"
"chodte, ale olutujete.. domov si potom nechodte zuby opravit !!!"
"vypadnite na ten uzasny zapad !"
Su to aj realni ludia, lebo mam takych v rodine .. alebo vidim ako niekto v okoli, daky starsi sused reaguje ci ma poznamku pri dakej debate (a aj vidim co zdielaju na FB).
Pri osobnych debatach su zmierlivejsi, ale podstata tych mantier co uz maju takto vsugerovane, zostava.
Vseobecne ze zapad je nejake zlo,
no a tym padom samozrejme ludia typu Fico, ti nas predsa chrania a haja nase zaujmy. Tym padom samozrejme aj ti Rusi sa touto vojnou len musia branit, ostatny svet im ublizuje .. a uz to ide, ruka v ruke, vsetky mantry - co vsetko a kto vsetko je protislovensky a protislovansky a vlastizradca 😀
a co vsetko nam to chudakom Slovakom "media taja" 😀
@romino Rozhadane rodiny, strbave babky demokratky a styl vypadni, ked sa ti nepaci, my si tu budeme robit, co chceme, nie je nic nove. Bolo to za Meciara. Odisiel s Meciarom a prisiel s Ficom. Zlodejom sa najviac dari, ak vedia rozostvat volicov proti sebe. Hocicim. Slota nasadal do tankoch na Budapest. Potom si nevsimaju, ze ich niekto okrada. O peniaze aj o buducnost.
V našej rodine tiež podnikanie nie je závislé na tom, kto bude vládnuť, ani nie sme členmi žiadnej strany, syna som ešte upozornila, aby do politiky nešiel, ale radšej sa rozvíjal odborne, aby bol odborník v práci.
V politike rozhoduje väčšina a od posledných volieb sa situácia ukázala tak, že opozícia napriek tomu, že nevyhrala voľby, kritizuje, že je tu korupcia, až sa zistí, že EU vyšetruje matku predsedu liberálnej strany a poslankyňa Jaurová, ktorá robila účtovníctvo tej mimovládky, kritizuje že iní robia korupciu a ona, čo robila? Korupcia bude aj po budúcich voľbách, nech ich vyhrá ktokoľvek. Ja si myslím, že pomaly budú do každej strany pribúdať aj mladí politici a tým sa politika bude viac prispôsobovať súčasným potrebám.
A Slovensko sa dostalo na posledné miesta v ekonomike práve vtedy, keď bol Odor premierom, vypracoval aj plán, ako šetriť, ale nič preto neurobil, aby sa niečo zlepšilo.
Dokonca tam navrhoval tvrdšie opatrenia, ako je táto konsolidácia.
@edinka126 Ty sama si sfanatizovana. Fico vladol 4 vlady, napriek eurofondom dane vysoke, ceny vysoke, kopec ludi z jeho vlady skoncili v base. Kvoli nim menili nasilu trestny zakon. Pellegrini dostal uplatok 200 tis eur. Ficov clovek Kocner nechal zavrazdit novinara a jeho snubenku. A vy smeracki fanatici sa tvarite, ze je vsetko ok ... Kradeze, korupcia, vrazdy,... Keby tebe niekoho z rodiny zavrazdili niekto z vladnej strany, asi by si im tu teraz urcite drzala palce ...
@anonym_e2d125
"Ficov clovek Kocner nechal zavrazdit novinara a jeho snubenku"...
Vieš to " Ficov človek " a " nechal zavraždiť" aj niečím doložiť?
V našej rodine tiež podnikanie nie je závislé na tom, kto bude vládnuť, ani nie sme členmi žiadnej strany, syna som ešte upozornila, aby do politiky nešiel, ale radšej sa rozvíjal odborne, aby bol odborník v práci.
V politike rozhoduje väčšina a od posledných volieb sa situácia ukázala tak, že opozícia napriek tomu, že nevyhrala voľby, kritizuje, že je tu korupcia, až sa zistí, že EU vyšetruje matku predsedu liberálnej strany a poslankyňa Jaurová, ktorá robila účtovníctvo tej mimovládky, kritizuje že iní robia korupciu a ona, čo robila? Korupcia bude aj po budúcich voľbách, nech ich vyhrá ktokoľvek. Ja si myslím, že pomaly budú do každej strany pribúdať aj mladí politici a tým sa politika bude viac prispôsobovať súčasným potrebám.
A Slovensko sa dostalo na posledné miesta v ekonomike práve vtedy, keď bol Odor premierom, vypracoval aj plán, ako šetriť, ale nič preto neurobil, aby sa niečo zlepšilo.
Dokonca tam navrhoval tvrdšie opatrenia, ako je táto konsolidácia.
@petronelag Boze to su dristy. Ano Odro navrhoval opatrenia na ozdravenie. Co z toho ale zostalo? Smer opatrenia prebral, ale miesto oddlzenia to PREZRALI. A preto nasleduje uz piaty konsolidacny balicek. Co je brutalne klamstvo, lebo tu sa nic nekonsoliduje. Tu sa len okrada cez nezmyselne opatrenia a Smer zalozil dve nove ministerstva, kde obratom vybrate peniaze pre.ebali. Na taku smeracku konsolidaciu sa ti mozem ZVYSOKA VYS.AT, ked si za to minister kupi dve nove lietadla, nove auta,....
Staci sa pozriet na statistiku ockovania. Celosvetovo sa v priemere ockovalo 73% ludi (vratane krajin, ktore nemali bohvieaky pristup k vakcine - Afrika). U nas iba 51%. Cize 49% boli proti ockovaniu. V com spociva rozdiel? Nakolko vacsina hoaxov ma povod po roku 2014 na ruskom financovanych portaloch, ktore maju dezinformovat a zneistovat ludi na zapad od ruska. Z toho sa da odvodit, ze podiel 1.pro eu a proti eu je presne ako pri ockovani zhruba pol na pol 2,na ten rozdiel (73% svet-51% sk) 22% ludi u nas ma priamy vplyv ruska propaganda, kde ti ludia nedokazu rozlisit, co je pravda a co klamstvo. Su to podobne klamstva, ako ked vam pride sms z packerty, ze mate poslat cislo karty a cvc, alebo sa mate prihlasit na internet banking po kliknuti na link. Naletia tomu aj vs vzdelani ludia.
@anonym_e2d125
Z toho,čo si napísala sa nedá odvodiť nič,len tvoja demagógia.
@anonym_e2d125
Z toho,čo si napísala sa nedá odvodiť nič,len tvoja demagógia.
@anonym_6f7d37 mozno len nemas kapacitu, aby si to pochopila. Suvis to ma velky.
Nevolim Smer,nikdy som nevolila ani nebudem,pretoze nechcem zit v Sovietskom zvaze ani v diktatorskom rezime. Coho sa vsak obavam,ze nema ziadneho seriozneho opozicneho premozitela. Kazda opozicna strana si ide svoje a spolu dokazu akurat tak velke 💩.
@anonym_autor ja ďakujem autorke , ani kávu nepotrebujem teraz poobede , tlak mi stúpa pri tejto diskusii a je to veľmi smutné , že stále sú voliči ktorý volia smer a ešte prizvukujú, že aký sú tam odborníci...
@zara1357
Ja sa uprimne veľmi teším,keď to v 27 mom preberie PS & co.
Len som zvedavý,koho potom budeš obviňovať,keď to skončí totálnym fiaskom?
Zara1357- založ si túto komunikáciu.
O cca 2r.sa k nej s radosťou vrátim.
Len aby sme potom,keď už budete vládnuť nepočuli nič iné ,len " lebo Fico"...
Tak ako doteraz.
Lebo žiadny iný progran táto sekta a spriaznené mikrostraničky neponúkajú.
Okrem vyhladovania a eutanázie všetkých dôchodcov,ako ten ich HIV pozit.odborník...
@anonym_e2d125
"Ficov clovek Kocner nechal zavrazdit novinara a jeho snubenku"...
Vieš to " Ficov človek " a " nechal zavraždiť" aj niečím doložiť?
@anonym_6f7d37 je to 100x dolozene. Je to fakt akoze sa fico kurvil vo Vietname a kradne. Je to dolozitelny fakt.
@zara1357
Ja sa uprimne veľmi teším,keď to v 27 mom preberie PS & co.
Len som zvedavý,koho potom budeš obviňovať,keď to skončí totálnym fiaskom?
Zara1357- založ si túto komunikáciu.
O cca 2r.sa k nej s radosťou vrátim.
Len aby sme potom,keď už budete vládnuť nepočuli nič iné ,len " lebo Fico"...
Tak ako doteraz.
Lebo žiadny iný progran táto sekta a spriaznené mikrostraničky neponúkajú.
Okrem vyhladovania a eutanázie všetkých dôchodcov,ako ten ich HIV pozit.odborník...
@anonym_6f7d37 🤣🤣🤣🤣lieky uzivas?
@anonym_6f7d37 mozno len nemas kapacitu, aby si to pochopila. Suvis to ma velky.
@anonym_87ea71
Aký?
No skús.S tvojou iq kapacitou to vyargumentovať by to problém byť nemal,či?
@anonym_6f7d37 🤣🤣🤣🤣lieky uzivas?
@anonym_87ea71
No a je to.
Keď buzny a feťáci z Perverzného Skovenska majú niečo vyargument.,tak buď " lebo Fico" alebo tvoj primit.infantilný slovník...
@anonym_6f7d37 je to 100x dolozene. Je to fakt akoze sa fico kurvil vo Vietname a kradne. Je to dolozitelny fakt.
@anonym_87ea71 môžme poprosiť tie tvoje doložené fakty?
Lebo súd mal iný názor zatiaľ. Tak ak máš dôkaz poprosím kontaktovať políciu, prokuratúru aj súd. Je to dosť dôležitý proces a ak máš dôkazy si povinná ich odovzdať.
@anonym_87ea71
No a je to.
Keď buzny a feťáci z Perverzného Skovenska majú niečo vyargument.,tak buď " lebo Fico" alebo tvoj primit.infantilný slovník...
@anonym_6f7d37 ved buzerant je aj tvoj prezident. Kupoval niekolko kil vazeliny za statne. Bohvie preco?🤔😅 Pociatek trtkal deti a chlapcov. Richter uchyl bol trtkat mlade dievcata z Cisteho dna. Fetak prezident, fetak Kalinak, fetak Pociatek...a mohla by som pokracovat. A skoncit uchylnym alkoholikom Ficom.
@anonym_87ea71
Doložiteľný fakt?
Čo si s ním preboha v tej vani bola,keď to tak isto vieš?
@mamina7070 ale to nic, pani ma len pocit, ze moze brat volebne pravo ludom, s ktorymi nesuhlasi... takych uz bolo
@anonym_d3a19a myslíš napríklad Fica kt chce zrušiť voľbu poštou? Či tam ti nevadí že ľudia nebudú môcť voliť? A skús nevytahovat ten stupidny argument že kto odišiel nemá čo voliť kto bude na SK vládnuť. A nie,nie každy má možnosť dotrepat sa na ambasádu lebo niektoré sú ďaleko od bydliska daných ľudí. Doteraz voľba poštou nevadila a zrazu je to problém. A skús nedávať ani argument že voľba poštou nie je tajná lebo kde kto môže vidieť čo ten človek krúžkuje. Keď sa chodí s urnou za seniormi domov tak tam tie vidí kde kto kto čo krúžkuje.
@anonym_87ea71
Doložiteľný fakt?
Čo si s ním preboha v tej vani bola,keď to tak isto vieš?
@anonym_6f7d37 dezolati neuveria, ani keby im pred ocami mater pretiahol😂😂Takze ani vani neverite?😂😂😂😂Zozerete mu vsetko. Dobre si to vybavil. Kde by ho tolko blbcov volilo? Len na Sk.
@anonym_87ea71
No a je to.
@anonym_6f7d37 slovník hodný voliča Smeru 😂😂😂
Ja budem voliť Smerohlas, lebo si želám krach krajiny. Dôchodcovia nech potom majú 10 dôchodkov a nedostupnú zdravotnú starostlivosť, lebo mi hnusní progresívci (nemýliť si to s Progresívnym Slovenskom, lebo progresívec znamená niečo iné)… tak my, „husní progresívci“, sa už nejako zariadime, ale najviac si to odserú dôchodcovia, slobodné matky a „dvojzubci“. Potom tí, čo sú najviac napojení na štátny cecek – proste musíme padnúť na hubu ako krajina.
@anonym_6f7d37 ved buzerant je aj tvoj prezident. Kupoval niekolko kil vazeliny za statne. Bohvie preco?🤔😅 Pociatek trtkal deti a chlapcov. Richter uchyl bol trtkat mlade dievcata z Cisteho dna. Fetak prezident, fetak Kalinak, fetak Pociatek...a mohla by som pokracovat. A skoncit uchylnym alkoholikom Ficom.
@anonym_87ea71
Zlatinko,už som to uviedol.
To nie sú žiadny moji.
Nikdy som Smer nevolil ani nebudem.
O tom bola poč.tèma.
Avšak, to ,čo sa ponúka,to je čistý odpad z ulice.
Ako po 48r.keď KSČ dosadzovala robotníkov na vysoké riadiace posty.
Keď vidím v TV tie besné tupé fúrie- Stohlová Jaurová,Jurík,Mesterová,Plaváková,Yar,Karvašová,Holečková a iné-tak sa fakt prikláňam k zákazu vstupu niekt.persón do politiky.
Ja budem voliť Smerohlas, lebo si želám krach krajiny. Dôchodcovia nech potom majú 10 dôchodkov a nedostupnú zdravotnú starostlivosť, lebo mi hnusní progresívci (nemýliť si to s Progresívnym Slovenskom, lebo progresívec znamená niečo iné)… tak my, „husní progresívci“, sa už nejako zariadime, ale najviac si to odserú dôchodcovia, slobodné matky a „dvojzubci“. Potom tí, čo sú najviac napojení na štátny cecek – proste musíme padnúť na hubu ako krajina.
@anonym_0fe508 zdieľam tvoj názor. Kľudne nech je smerohlas aj ďalšie volebné obdobie. Kým neryjeme rypakom zem nedôjde nám to ako národu.
@anonym_0fe508
Progres.sa nejak zariadia...
Myslíš tie mimovládky?
Alebo budú kydať v EU ,aby nám stopli fondy?
Však nech sa opozícia vytasí s tieňovou vládou,vládnym programom...
To prioritne vníma volič.
Zatiaľ vidím a počujem len " lebo Fico" a adorovanie UA a " darovať obličku", možno aj obe Zelenskému a Bruselu.
A to je bisťu dosť úbohé...

Ja som volila smer no čo. Nič lepšie nebolo. A ani nie je, nabudúce nejdem