icon

Zapojíte sa do generálneho štrajku 17. novembra?

25. sep 2025

Ahojte, robim si prieskum a zaujima ma, kolko ludi by sa zapojit chcelo/nechcelo tu na MK.

Zaroven sa chcem zverit so svojou situaciou na pracovisku.
Osobne by som sa zapojit chcela (neriesme tu prosim teraz politicke dovody a nazory). Povedala som o tom v praci. Moj zamestnavatel s tym nesuhlasi. Sice ma nemoze nijak postihovat (lebo ustavny strajk sa bere ako vykon prava a teda je to OSPRAVEDLNENA prekazka na strane zamestnanca - aspon tak sa k tomu vyjadril pravnik). Napriek tomu viem, ze moj sef by s tym mal obrovsky problem a nepriamo by mi to dal zozrat. Vadilo by mu, jednak to, ze v praci nebudem (pricom si myslim ze 1 den by prezil) a zaroven ma iny politicky nazor ako ja.
Co robit?

Strana
z5
frzeiovn
25. sep 2025
@klaridka

@frzeiovn Veď hej, ale táto vláda nám už za 12 rokov toho ukázala až- až na to, aby ju zas nejaký slabší jedinci volili....

@klaridka
To ako nas zadlzila Matovicova vlada nedal Fico za vsetky roky...

anonym_ba87d8
25. sep 2025
@frzeiovn

@klaridka

@frzeiovn este ze ten Matovic existuje a mame na koho vsetko zvaliť 🤦🏼‍♀️ chcela by som vidiet frcka keby nám vládol počas korony. Ti garantujem ze by sme boli zatvorení ako v Číne a nikto, nikto by sa žiadnej pomoci od štátu nedočkal.

klaridka
25. sep 2025
@anonym_ba87d8

@frzeiovn este ze ten Matovic existuje a mame na koho vsetko zvaliť 🤦🏼‍♀️ chcela by som vidiet frcka keby nám vládol počas korony. Ti garantujem ze by sme boli zatvorení ako v Číne a nikto, nikto by sa žiadnej pomoci od štátu nedočkal.

@anonym_ba87d8 presne, veľmi ma se*ie, že celý kovid neschytali oni.. to by sa nám tu ešte predviedli…

anonym_ba87d8
25. sep 2025
@klaridka

@anonym_ba87d8 presne, veľmi ma se*ie, že celý kovid neschytali oni.. to by sa nám tu ešte predviedli…

@klaridka aj mna veru. Po vojne je kazdy generál, ale zabúdajú na to ze to co bolo u nas sa dialo na celom svete a boli na tom krajiny aj horšie ako my. Teraz je kazdy múdri, ale zabudli na to aky strach všetci mali ked sa u nas potvrdili prvé prípady, nikto nevedel co bude keďže nikto z nas nieco take este nezazil

anonym_2ab896
25. sep 2025
lucyliu
25. sep 2025
@frzeiovn

@klaridka

@frzeiovn mas aj konkretne cisla, prosim ta? Kolko si pozical Matovic a kolko (zatial) Fico? Nech mam prehlad. Dakujem.

wolf_
Autor odpoveď zmazal
anonym_50b660
25. sep 2025
@alkoholik

Ak budem na SR urcite podporim. Fico a jeho banda si z nas ludi spravili trhaci kalendar. Pani p. si kupi letenky za 16 000€ a vam zoberu statne sviatky, zdvihnu dane,odvody.
Kazdy volic tejto sebranky: DAKUJEME!!!

@alkoholik zabudli ste na toto

frzeiovn
26. sep 2025
@lucyliu

@frzeiovn mas aj konkretne cisla, prosim ta? Kolko si pozical Matovic a kolko (zatial) Fico? Nech mam prehlad. Dakujem.

michalo98654321
26. sep 2025

jasne ze sa zapojim do strajku lebo smer je mafia

simca06022011
26. sep 2025
@anonym_50b660

@alkoholik zabudli ste na toto

@anonym_50b660 tak neviem kolko financii je tam nutnych, ale zvolenu sa hala iste zide. Je to super rozvyjajuce sa mesto, je tam vsetko mozne a napr. ked sme tam byvali za takou gymnastikou sme muslei dochadzat do DT, za inymi sportami do BB... myslim, ze je tam len ten zimny stadion taky "obyc" futbalovy... a pritom spad z okolia je tam dost velky. Otazne je preco prave teraz je nutne stavat stadiony.. ale tak.. ked sa mozu robit milionove oslavy, teraz 800t akcia ministerstva s antistresovymi loptickami :DD a lietat kade tade, vily kupovat... za mna by cely sport, kultura mohli byt uplne pozastavene teraz, ale ... na druhej strane totiz zase stavba je jedna vec, ale tam zase bude treba len udrzbu, strazenie platit, dalsi zamestnanci... a mame uz stat prilis velky

denisa0504
26. sep 2025
@frzeiovn

@klaridka

@frzeiovn naozaj prosím, ty a tebe podobný si pozrite toto video z Facebooku ale celé. Naozaj treba otvoriť oči a ak niečo neviete alebo si nie ste istý, vyhľadať si tie informácie na internete, ale nie len na stránkach Fica a spol.

https://www.facebook.com/share/v/16kKgjUPyc/

lucyliu
26. sep 2025

@frzeiovn nemyslim clanok typu ereport. To si mozem rovno pustit Ficovu tlacovku.
Prosim ta o konkretne sumy, ktore si pozical Matovic a za aky urok a kolko si zatial pozical Fico a za aky urok. Nech mozme porovnat presne cisla, lebo vies ako to je, vsetci politici klamu... napr. na stranke NBS a pod.

anonym_0504d9
26. sep 2025
@lucyliu

@frzeiovn nemyslim clanok typu ereport. To si mozem rovno pustit Ficovu tlacovku.
Prosim ta o konkretne sumy, ktore si pozical Matovic a za aky urok a kolko si zatial pozical Fico a za aky urok. Nech mozme porovnat presne cisla, lebo vies ako to je, vsetci politici klamu... napr. na stranke NBS a pod.

@lucyliu ereport je príkladný etalón vládnej morálky
vlastnila ho terajšia riaditeľka STVR a firma má dlhy voči štátu konkrétne nezaplatila sociálnej poisťovni

janagem
26. sep 2025
@anonym_29cba5

Ani si len neviete predstaviť čo nás čaká ak povolia z konsolidácie,ak sa to minie účinku! nebodaj ked sa to neudrží
To ešte sa zobudíme ako sa budeme mať zle
A ake potom prídu opatrenia a ešte tvrdšie aj z eú
Bohužiaľ uvadomte si je to nutné zlo ale lepšie ako keby sa nerobilo nič

@anonym_29cba5 my vysvetlí, prečo sa do tejto konsolidácie nestihlo dostať znizovaie platov poslancov napríklad? To by boli ale rýchle prachy keby si tak znížili o 500 eur alebo a tisícku. Ani tych mizernych 200 nestihli zakomponovať do tejto konsolidácie.

renesance80
3. nov 2025
@anonym_5a6048

Budem mať dovolenku ale nepôjdem, nebudem podporovať tú bandu čo nám vládla cez koronu, a dotiahla štát do takýchto sra...k, že teraz sa musí kvôli nim takto brutálne šetriť.

@anonym_5a6048 tento stat do takychto sraciek dostala vlada pred a to bol zas len fico a jeho cvarga

Strana
z5