icon

Zažívate šikanu od úradov kvôli politickému názoru?

12. okt 2025

Mňa napríklad roky nechcú prijať v štátnej správe. Vedú si zoznam v ktorom figurujem? Najnovšie sa deju samé zaujímavé veci ako vykonštruované konania, anonymné udania a škodenie mi.

Strana
z3
akje
13. okt 2025

“ Najnovšie sa deju samé zaujímavé veci ako vykonštruované konania, anonymné udania a škodenie mi.”

@anonym_autor inak. ako ti kto uškodil? Kvôli čomu ta niekto udal? Čo na teba vykonštruovali?

anonym_23037a
13. okt 2025

sak sa tu vlady striedaju preco si potom v minulom volebnom obdobi aspon neriadila okresny urad? ci si nesedela na spravnych schodoch?

drahomirrra
13. okt 2025

Ježišku na křížku :D :D :D :D

anonym_d4bdc0
13. okt 2025

Ja pracujem v štátnej správe a môžem ti potvrdiť, že kandidátov si "preklepnú". Nehovorím, že majú denníček, ale overujú si, že či nemáš nejaké väzby na "nepohodlné" strany. Ale to bolo vždy. Aj za tejto vlády a aj za tej predošlej. Napríklad keď máme ministerské stretnutia, tak kolegyňa sa ani nechcela fotiť s ministrom. Že v budúcnosti si niekto môže myslieť, že sa poznajú lepšie a že ona chce pracovať v štátnej správe aj v budúcnosti.

simona_racz
14. okt 2025

@anonym_autor Odkial zamestnávatel vie že aký máš politický názor? Voľby sú anonymné, neni šanca zistiť čo si volila, a kto nechodí voliť a nemá žiadny politický názor tak čo? Jedine ak si členka nejakej strany v regionálnom výbore alebo tak. Si?

mizoko
14. okt 2025
@simona_racz

@anonym_autor Odkial zamestnávatel vie že aký máš politický názor? Voľby sú anonymné, neni šanca zistiť čo si volila, a kto nechodí voliť a nemá žiadny politický názor tak čo? Jedine ak si členka nejakej strany v regionálnom výbore alebo tak. Si?

@simona_racz písala že ona sa svojím názorom netají a prezentuje ho verejné a vsade

simona_racz
15. okt 2025

A to je chyba. Také veci sa verejne nehovoria. Nikdy neviete, že druhý nemusí mať taký názor.

marca12
15. okt 2025

@anonym_autor Pokial mas socialne siete plne odporu voci sucasnej vlade,tak jasne,ze ta neprijmu. Kazdy zamestnavatel si pozrie profil potencialneho zamestnanca a z neho sa co to dozvie o nom. Najlepsie je byt neutralny pokial sa neangazujes v politike priamo ako napr.miestny poslanec a podobne. A uprimne,ak ti vadi sucasna vlada,nechapem,preco chces,aby bola tvojim zamestnavatelom. Ja by som teda nechcela pracovat pod niekym, s kym nesuhlasim

bosorkabb
24. okt 2025

Prečo chceš pracovať pre niekoho voči komu máš odpor?
A teda poznám viac báb ktoré robia v štátnej aj verejnej správe a majú rôzne politické názory.
Tiež som robila pre štát a som volič opozície a žiaden problém som nemala.
Na vyšších postoch sa predpokladá že nebudeš celé dni vykrikovať ako máš problém s vládou keď pre ňu pracuješ. Ale to máš aj v súkromnom sektore volá sa to etický kódex.
A na mňa pôsobíš moc drzo a arogantne. Možno to je dôvod prečo ťa nechcú.

Strana
z3