icon

Zažívate šikanu od úradov kvôli politickému názoru?

12. okt 2025

Mňa napríklad roky nechcú prijať v štátnej správe. Vedú si zoznam v ktorom figurujem? Najnovšie sa deju samé zaujímavé veci ako vykonštruované konania, anonymné udania a škodenie mi.

Strana
z3
anonym_3d95e4
12. okt 2025

V akom zozname figurujes?

vladuska20
12. okt 2025

Nezabudaj,ze vela prac.pozicii je aj po znamosti ak ich nemas tak mozes zabudnut na dobre miesto.Preto ta tam nechcu,len tak,ze das zivotopis a hned ta beru.

autor
12. okt 2025
@anonym_3d95e4

V akom zozname figurujes?

@anonym_3d95e4 podľa mňa si smeráci vedú roky denníček nepohodlných osôb.

vladuska20
12. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor takze sa angazujes v politike???Ci len kam chodis,vsade rozpravas o politike a preto si myslis,ze si v imaginarnom zozname.

anonym_5977af
12. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor to neviem ci si vedú, ale vies ako aa hovorí - blizsia kosela ako kabat.

barka1
12. okt 2025

Nie si tak trochu paranoidna? Mas kvalifikaciu na prácu v státnej sprave? Hladas vo velkých mestach, alebo v malom okrese, kde sa miesta odjakživa prideluju znamostiam?

autor
12. okt 2025
@vladuska20

@anonym_autor takze sa angazujes v politike???Ci len kam chodis,vsade rozpravas o politike a preto si myslis,ze si v imaginarnom zozname.

@vladuska20 nijako sa mojim názorom netajím a prezentujem ho verejne.

bloger
12. okt 2025

@anonym_autor Je to možné.

autor
12. okt 2025
@barka1

Nie si tak trochu paranoidna? Mas kvalifikaciu na prácu v státnej sprave? Hladas vo velkých mestach, alebo v malom okrese, kde sa miesta odjakživa prideluju znamostiam?

@barka1 vidím čo sa deje vždy po voľbách a za ich bačovania. Vôbec si nemyslím že som paranoidná.

armica152
12. okt 2025

hlúposť, žiadne zoznamy si v štátnej správe neevidujú, keď je vypísané výberko, tak si tam proste dáš žiadosť, a buď výberko urobíš, alebo neurobíš, pokiaľ sa chceš do štátnej správy dostať ( čo tiež nie je žiadna prechádzka ružovou záhradou), tak sa treba hlásiť na dočasnú štátnu službu - zástup materskej rodičovskej..

vladuska20
12. okt 2025
@anonym_autor

@vladuska20 nijako sa mojim názorom netajím a prezentujem ho verejne.

@anonym_autor takze vsade kde chodis,len o politike rozpravas,pocitam,ze aj na pohovoroch si takto otvoris usta a potom sa divis,ze ta nezoberu,ze???

barka1
12. okt 2025
@anonym_autor

@barka1 vidím čo sa deje vždy po voľbách a za ich bačovania. Vôbec si nemyslím že som paranoidná.

@anonym_autor myslíš, že si tak dolezita???

autor
12. okt 2025

Aj nejaký novinár písal, že zaživa previerky a kadejaké podrazy. Dobre sa nám tu žije.

vladuska20
12. okt 2025
@anonym_autor

Aj nejaký novinár písal, že zaživa previerky a kadejaké podrazy. Dobre sa nám tu žije.

@anonym_autor a ty si novinarka??

autor
12. okt 2025
@barka1

@anonym_autor myslíš, že si tak dolezita???

@barka1 myslím že som tak nedôležitá, lebo sa im nehodím do konceptu a takých treba umlčať.

autor
12. okt 2025
@vladuska20

@anonym_autor a ty si novinarka??

@vladuska20 nie ja som zúfalka.

vladuska20
12. okt 2025
@anonym_autor

@vladuska20 nie ja som zúfalka.

@anonym_autor tak preco svoju frustraciu hadzes na politiku???Netrpis bludmi???Isto ta aj sleduju,odpocuvaju.Pozor na tooo.

autor
12. okt 2025
@vladuska20

@anonym_autor tak preco svoju frustraciu hadzes na politiku???Netrpis bludmi???Isto ta aj sleduju,odpocuvaju.Pozor na tooo.

@vladuska20 hej hej trpím bludmi a vôbec tu nie sú vraždy novinárov a iných nepohodlných ľudí na objednávku zhora. To všetko sa mi len sníva (kiežby). Vyložím milión eur na stôl, chceš?

vladuska20
12. okt 2025
@anonym_autor

@vladuska20 hej hej trpím bludmi a vôbec tu nie sú vraždy novinárov a iných nepohodlných ľudí na objednávku zhora. To všetko sa mi len sníva (kiežby). Vyložím milión eur na stôl, chceš?

@anonym_autor a co to ma spolocne s tvojim spackanym zivotom???

viestta
12. okt 2025

Tak sa zamestnaj v sukromnom sektore, ked ta v statnej sprave "nechcu".

anonym_d3cd49
12. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor co to znamená? Máš plny Facebook hatov na vládu? Ak Ano, ani ja by som tá nezobrala. Nie preto, ze by som niekedy bola volicom ľavicových stran, ale každý extremizmus je pre firmu a ich kulturu neprijateľný. Bola som teraz na dovolenke, kde nás bolo viacero parov. Jedna pani, bola extrem, na toho amerického Kirka sa vyjadrovala, ze dobre, ze ho zabili. Na to som sa už ozvala, ze sme predsa ľudské bytosti, bol to otec dvoch deti a v civilizovanej spolocnosti nie je v poriadku tesit sa z toho, ze niekoho manzel, otec, syn, priateľ bol zavraždený, aj keď žil hocijak.

mandzula
12. okt 2025

A preco teda tak velmi tuzis po tej hroznej statnej sprave? Ja mam v statke odrobene roky rokuce, nikoho moj nazor na politiku nezaujimal a hlavne som nemala potrebu kazdemu ho vesat na nos.

autor
12. okt 2025
@vladuska20

@anonym_autor a co to ma spolocne s tvojim spackanym zivotom???

@vladuska20 prídeš mi tendenčne orientovaná, asi máš dôvody a došli ti argumenty.

autor
12. okt 2025
@viestta

@viestta každý by mal mať právo pracovať kde chce. Rovnako platím dane a nevidím dôvod, aby sa v mojej pozícii bral ohľad na politické vyznanie.

mizoko
12. okt 2025

@anonym_autor 🍿🍿🍿

anonym_539793
12. okt 2025
@viestta

@viestta presne tak, choď do súkromnej sféry. Načo sa tam pcháš na tie mizerné tabuľkové platy?

@anonym_autor toľko už tu bolo vlád, a žiadna ťa nechce?

vladuska20
12. okt 2025
@anonym_autor

@vladuska20 prídeš mi tendenčne orientovaná, asi máš dôvody a došli ti argumenty.

@anonym_autor vies,ja som sa tiez snazila dostat roky do prace kde som teraz.A len zivotopis a ziadost nestacili,museli byt aj znamosti,aby ma konecne prijali.Ale teda s politikou to nemalo nic spolocne.Ani by ma to nenapadlo spojovat.

viestta
12. okt 2025
@anonym_539793

@viestta presne tak, choď do súkromnej sféry. Načo sa tam pcháš na tie mizerné tabuľkové platy?

@anonym_autor toľko už tu bolo vlád, a žiadna ťa nechce?

@anonym_539793 pre niektorych je statna sprava svaty gral. Este keby tak davali definitivy tak by sa tam zabetonovali az do dochodku...

mizoko
12. okt 2025
@viestta

@anonym_539793 pre niektorych je statna sprava svaty gral. Este keby tak davali definitivy tak by sa tam zabetonovali az do dochodku...

@viestta a nie je to tak? 😌

autor
12. okt 2025
@anonym_d3cd49

@anonym_autor co to znamená? Máš plny Facebook hatov na vládu? Ak Ano, ani ja by som tá nezobrala. Nie preto, ze by som niekedy bola volicom ľavicových stran, ale každý extremizmus je pre firmu a ich kulturu neprijateľný. Bola som teraz na dovolenke, kde nás bolo viacero parov. Jedna pani, bola extrem, na toho amerického Kirka sa vyjadrovala, ze dobre, ze ho zabili. Na to som sa už ozvala, ze sme predsa ľudské bytosti, bol to otec dvoch deti a v civilizovanej spolocnosti nie je v poriadku tesit sa z toho, ze niekoho manzel, otec, syn, priateľ bol zavraždený, aj keď žil hocijak.

@anonym_d3cd49 nezdieľam žiaden extrémizmus a nikomu neprajem nič zlé, ale ani nezdieľam pochopenie preto čo robia hore.

Strana
z3