icon

Zbierka na klimatizácie do nemocníc pokračuje úspešne

Dnes o 05:51

Akurát som natrafila na článok že už je vyzbieraných skoro 50 tisíc na klimatizácie do nemocníc.

Ukážeme politikom že sa vieme aj sami vyzbierať a budú nám aj tak ďalej s*ať na hlavu a možno sa z nás budú aj smiať. Načo by sa snažili potom oni niečo zabezpečiť keď vidia že slováč sa vie poskladať aj sama okrem toho že platíme dosť veľké odvody, dane a pod.

anonym_104bbc
Dnes o 05:54

suhlasim s tebou. ti hore su zahojeni do neviem akeho kolena, nakradnute, ze si to nevieme ani predstavit a my sa tlapkame po pleciach, ako sa nam podarilo vyzbierat na 50 tisic

martinka13
Dnes o 05:59

Súhlasím. Už sa nebudú ani unúvať . Vyhlásia zbierku na diaľnice, opravu škôl, mostov, na kanaluzácie v dedinách..... A keď nebudú peniaze, bude to naša chyba. Nevyzbierali sme sa. A oni žijú ako prasce v žite z našich daní a odvodov. Žijeme čistú katastrofu v priamom prenose. A idioti im tlieskajú...

anonym_5d74c0
Dnes o 06:03

z tejto zbierky sa zabezpečí len zopár oddelení, neboj sa ešte ostane dosť aj našej vláde na zabezpečenie, tu ide skôr o to, aby tí chorí alebo tehotné mamičky netrpeli

anonym_9f927e
Dnes o 06:06
@anonym_5d74c0

z tejto zbierky sa zabezpečí len zopár oddelení, neboj sa ešte ostane dosť aj našej vláde na zabezpečenie, tu ide skôr o to, aby tí chorí alebo tehotné mamičky netrpeli

@anonym_5d74c0 chori a tehotne mamicky trpia vdaka tomu, ze tu na Slovensku zije prilis vela blbych volicov, ktori volia tychto mafianov, klamarov a oblbovacov. Fuj, tato vlada je hnoj🤢

bloger
Dnes o 06:20

@anonym_autor Nemyslím si, že sa s toho budú smiať. Podľa mňa je obdivuhodné čo ľudia dokážu ked sa spoja pre dobrú vec. Ak to odmieta vyriešiť vláda tak si pomôžeme navzájom. Myslím si, že to dokáže ľudí viac spojiť. Než keby to vyriešila vláda. Najsilnejší štát sú nakoniec ľudia nie vláda.

anonym_5eaa13
Dnes o 06:54

u našich politikov stačí počkať a problém sa vyrieši sám. zbierka už bola na neonatologické oddelenie v KE, teraz klimatizácie, potom školy, cesty, mosty,... Každý problém má slávu 3 dni, o kamerách tiež už tento týždeň nikto písať nebude, nikto nevyvodí dôsledky. Robia si čo chcú a hlúpy národ si problémy musí riešiť sám. Ale na blbé košele z kávových zŕn, machové steny, led obrazovky, luxusné kuchynské linky, problémové hasičské autá, luxusné limuzíny na to je stále kde brať peniaze. Ono je úplne na hlavu, že zo zbierky sa kúpi xy klimatizácií vo vyzbieranej hodnote, ak by to obstarával štát bolo by to pár kusov. Tento štát je zhmotnené zúfalstvo. Stále naivne verím, že je je dosť dobrých ľudí v tejto krajine, ale bohužiaľ nie je dosť rozumných ľudí.

martinka13
Dnes o 07:27
@bloger

@anonym_autor Nemyslím si, že sa s toho budú smiať. Podľa mňa je obdivuhodné čo ľudia dokážu ked sa spoja pre dobrú vec. Ak to odmieta vyriešiť vláda tak si pomôžeme navzájom. Myslím si, že to dokáže ľudí viac spojiť. Než keby to vyriešila vláda. Najsilnejší štát sú nakoniec ľudia nie vláda.

@bloger len potom teda nech sa pokúšajú. Načo a za čo ich teda platíme? A kráľovsky.

simca06022011
Dnes o 07:38

@anonym_autor za mna, trapne maximalne... zbierat sa na klimy do nemocnic?? :DD v ziadnom pripade. Ukazat politikom ze my sa vieme vyzbierat?? my sa zbierame, kazdym centom co platime do rozpoctu. Tak treba prestat chovat stat, prepusit ich vsetkych, mame 400+t st. zamestnancov, a vsetko si platit a zabezpecovat samostatne. Tolko penazi co sa prehajdaka v nasom zdravotnictve, bez kontorly, bez rozumu, predrazene nakupy v nasom state vsade... mali by klimy v kazdej nemocnici... nech si to zariadia.

anonym_cd0af0
Dnes o 07:55

Stacilo by kazdemu vo vlade na pol roka znizit plat o 500 eur (co si pri ich platoch ani nevsimnu) a hned by bolo vyzbieranych viac ako 50k. Ale oni sa zbierat nebudu a zo svojho nedaju.

Vobec sa mi to nepaci, odvadzam nemale dane na to, aby som mala este prispievat osobitne na klimy. A papalasi si zo statneho rozpoctu platia dovolenky.

autor
Dnes o 08:11
@bloger

@simca06022011 presne. Na jednej strane mi je naozaj ľúto že pacienti po operáciách musia ležať v takých podmienkach. Musí to byť hrozne sa takto zotavovať. Ani pre zamestnancov to asi nie je ľahké pracovať v takých podmienkach. Na druhej strane mi už len z princípu príde odveci sa zbierať keď toto je úloha štátu. Veď my sa v podstate na všetko potrebné zbierame každý mesiac keď príde vyplatna páska a tam je pekné vidieť koľko odvádzame. Ja pochybujem o tom ze v zahraničí sa občania skladajú na vybavenie do nemocníc a to mám namysli tie západnejšie krajiny. Podľa mňa to je vrchol už keď sa občania musia ešte dodatočne skladať na vybavenie 🤦

@bloger áno ale ide o princíp. Len tým ukážeme politikom že nemusia nič robiť veď my sa poskladame. To tak nemá byť. O tieto veci sa ma výlučne postarať štát a nie aby občania robili zbierky na vybavenie do nemocníc - v tomto prípade klimatizácie. To sa potom môžeme skladať naozaj na všetko, ešte aj na tú diaľnicu medzi BA-KE ktorá mala byť hotová už v roku 2010. Poďme sa na to poskladať aby to už bolo hotové a medzitým sa vláda bude smiať a kradnúť si pre seba.

barrilla
Dnes o 09:55

predseda NRSR (lekár) povedal v jednej diskusii, že čo z toho robia média kauzu, však iba pár dní bolo horúco.

simca06022011
Dnes o 10:03
@barrilla

predseda NRSR (lekár) povedal v jednej diskusii, že čo z toho robia média kauzu, však iba pár dní bolo horúco.

@barrilla tak realne nase nemocky maju vacsi problem ako klimy... aj amb a pod... a nepomozu tmu ziadne dotacie a ani peniaze.

anonym_37697f
Dnes o 10:09
@bloger

@bloger A dokedy si budeme pomáhať navzájom? Navzájom si pomáhame tým, že platíme dane, aby tento štát fungoval. A nie aby idioti volili stále tych istych ľudí, ktorí si schvaľujú doživotné renty a rozkrádajú štátny rozpočet. Dokedy budeme všetko ťahať dvakrát? Prvy krat zbierkami a druhýkrát daňami. Aby som mal Fico a Kaliňák lepšie. Co sme už úplne sprosti?

anonym_3e62da
Dnes o 10:28
@bloger

@bloger jasné, že sa buďú smiať akí sú ľudia sprostí- teda v ich očiach