icon

Zmena zákona kvôli ministrovi

markusrasford
13. nov 2025

Dnes predseda NR SR oznámil, že idú meniť zákon potom čo MV "nemal cas" si prečítať elektronickú poštu. Zákon nejdú meni kvôli voličom, ale kvôli ministrovi. Snad aj voliči sociálneho spektra uz pochopili, že nič sa tu nedeje pre ľudí. Aký máte názor na tento fakt ze sa tu ide opäť obhajovať papalášizmus? Verite ministrovi Estókovi, že nemal čas?

anonym_a7f6d6
13. nov 2025

@markusrasford nemal cas citat stranku is the new ked white trash povie, ze nemal cas preberat doporucenu postu od exekutora... A to by (zrovna) tento minister (akoze tohoto ministerstva) mal ist duplovane prikladom...

zuzanita1609
13. nov 2025

Ďalší pluvanec ľuďom do tvárí 😡. Ale tak,aj tých 90000 zaplatíme všetci,nie že Šutaj si rozbije svoje prasiatko. Ja už len čakám, kedy sa to v ľuďoch "zlomí" a čo všetko sme ešte schopní prehliadať a letargicky znášať...

miskakyska
13. nov 2025

Akože keď som to videla... najskôr mi padla sánka v prvom momente ... potom som to brala ako vtip...lebo však to normálne nenormálne 🙈🙈🙈
@markusrasford jasné, že neverím

anonym_556c58
13. nov 2025

mal nastavene notifikacie na email co uz nepouzival
cista nedbalost ale to je jeho problem, uplatnila sa fikcia dorucenia

marca12
13. nov 2025
@anonym_556c58

mal nastavene notifikacie na email co uz nepouzival
cista nedbalost ale to je jeho problem, uplatnila sa fikcia dorucenia

@anonym_556c58 Ze mu aj zeriete tieto jeho bachorky. Dobre on vedel,co robi.

chrobak7
13. nov 2025
@marca12

@marca12 Tiež si to myslím, že je to úplne inak, než ako to povedal.

marca12
13. nov 2025
@chrobak7

@marca12 Tiež si to myslím, že je to úplne inak, než ako to povedal.

@chrobak7 Tato banda robi vsetko ucelovo. Oni vedia ako budu ludia reagovat,media,opozicia. Maju nas ako babky. Len smutne,ze im na to skoci aj opozicia a media.

michaela329
13. nov 2025

Ja už len čakám, kedy niekto z tej zberby niekoho zabije a... zmenia zákon, lebo hádam nebude papalášik potrestaný .

anonym_8a02f0
13. nov 2025

Je to nejake divadielko koalicie, v hlavnej ulohe Sukaj Colstok, vyznam ktoreho vyjde na povrch onedlho.

maminkadeticiek
13. nov 2025

Neverim,ze sa toto moze diat v civilizovanej krajine.Toto nam EU nebude naveky tolerovat a vsetci na to doplatime.Preboha ziveho volivi Smerakov Hlasu a inej koalicnej sebranky spamatajte sa!!!Co este potrebujete aby ste pochopili co ste tejto krajine urobili????

anonym_556c58
13. nov 2025
@marca12

@marca12 na rozdiel od teba viem o com pisem a skus citat s porozumenim
je to jeho problem ze si nenastavil korektne komunikacny kanal pre upozornenia mohol si dat aj mobil a chodili by mu sms alebo nastavit si preposielanie sprav na email
jeho nedbalost jeho smola

vorkola
13. nov 2025

@markusrasford tak toto nie je koalicia pre ludi,ale pre seba,,Nechapem, ako mohli tychto klamarov volit,

sevrin
13. nov 2025

Len sa modlime aby nejaký smerák niekoho nezastrelil, lebo oni sú schopní aj za vraždu uzákoniť polročnú podmienku.

anonym_d9d3aa
13. nov 2025

Ak som to správne pochopila, ze mal zriadenú elektronickú schranku a nekontroloval ju. No mne príde používanie elektronickej schránky komplikovane, Resp mi neslo stiahnuť program. Podľa mna by takéto doručenky mali byt vzdy FO doručované postou

senta_sofia
13. nov 2025

@markusrasford da sa zistit, ci sa do schranky prihlasoval. Podla mna vedome maril dorucenie toho rozhodnutia. Je pravnik, takze na neho nemozno nazerat ako na laika, mal si byt vedomy dosledkoc svojho nekonania. A dufam, ze ten zakon schvala tak, aby platil retroaktivne a este omilostia dalsi h 26tisic ludi, ktorych sa tykali rovnake rozsudky. Najhorsie na tom je, ze minister tu na svojom prusere ide vyvolavat dojem, ze sudy nie su nezavisle.

janinah
13. nov 2025

17.novembra mame moznosť na námestiach ukázať,čo si o tej mafianskej bande myslíme

anonym_6b0bad
13. nov 2025

Aký je rozdiel medzi nepozriem si elektronickú schránku a nepozriem si fyzickú schránku (ten na kľúč pri bráne)? ZIADNY.

Takže odteraz sorry BRO, susedov pes zjedol žltý lístok...?

anonym_6b0bad
13. nov 2025
@senta_sofia

@markusrasford da sa zistit, ci sa do schranky prihlasoval. Podla mna vedome maril dorucenie toho rozhodnutia. Je pravnik, takze na neho nemozno nazerat ako na laika, mal si byt vedomy dosledkoc svojho nekonania. A dufam, ze ten zakon schvala tak, aby platil retroaktivne a este omilostia dalsi h 26tisic ludi, ktorych sa tykali rovnake rozsudky. Najhorsie na tom je, ze minister tu na svojom prusere ide vyvolavat dojem, ze sudy nie su nezavisle.

@senta_sofia A čo s tými veriteľmi? Budú vracať vymožené peniaze? A čom potom? Môžu nanovo žalovať? Veď za ten čas je tam plno subjektov, ktoré už ani neexistujj. Premlčanie nič? Veď to je nonsens. A všetky tie kontumacne rozsudky, keď sa nedostavili na pojednávanie? Ako si to vlastne predstavujú, zmeniť zákon s platnosťou spätne? Kde my žijeme? 😩
Akože sa to dá urobiť, ale na túto situáciu by to už neplatilo, len na prípady do budúcna. Bravo, ďalšia super vec na ochranu a podporu nezodpovedných ľudí.

marca12
14. nov 2025
@anonym_556c58

@marca12 na rozdiel od teba viem o com pisem a skus citat s porozumenim
je to jeho problem ze si nenastavil korektne komunikacny kanal pre upozornenia mohol si dat aj mobil a chodili by mu sms alebo nastavit si preposielanie sprav na email
jeho nedbalost jeho smola

@anonym_556c58 Ty stale nechapes? Toto sa moze stat Jozovi z Hornej Dolnej,ktory prave zacal podnikat. Ale nie pravnikovi a ministrovi. On velmi dobre vedel,ze mu budu dorucovane dokumenty,schvalne tento cirkus okolo toho urobil. Ved je to byvaly Ficov trol.

senta_sofia
14. nov 2025
@anonym_6b0bad

@senta_sofia A čo s tými veriteľmi? Budú vracať vymožené peniaze? A čom potom? Môžu nanovo žalovať? Veď za ten čas je tam plno subjektov, ktoré už ani neexistujj. Premlčanie nič? Veď to je nonsens. A všetky tie kontumacne rozsudky, keď sa nedostavili na pojednávanie? Ako si to vlastne predstavujú, zmeniť zákon s platnosťou spätne? Kde my žijeme? 😩
Akože sa to dá urobiť, ale na túto situáciu by to už neplatilo, len na prípady do budúcna. Bravo, ďalšia super vec na ochranu a podporu nezodpovedných ľudí.

@anonym_6b0bad ak to idu menit, zmenia to tak, aby sa to vztahovalo na Sutaja. Preto ironicky hovorim, ze ak retroaktivne, tak na vsetkych. Mne je jasne, ze je to nezrealizovatelne, ale oni kazdy den ukazuju, ze pojdu cez mrtvoly a im pravo nehovori nic.

zuzanita1609
14. nov 2025

Nevedomosť neospravedlňuje,to by bolo povedané obyčajnemu človeku,no tu to je opäť o tom,že nie je človek ako miniSŤER 😏.

mizoko
15. nov 2025

@markusrasford mňa nezaujíma či mal čas. Ak si aktivujete elektronickú schránku tak si ju máš kontrolovať. Je jedno či si bežný občan či politik. A myslím si,že ich voličom to oči neotvorí. Oni budú veriť tomu,že to na chudacika MŠE bola nahrané z opozície. Simeckova mamka to isto zorganizovala. Ďalší traged. A vyjadrenie Kaliho, že je MŠE vlastné len malé decko, čo si zabúda rukavice a spodné prádlo je už len taká čerešnička

sevrin
15. nov 2025

@markusrasford na to sa dá povedať len jedno: svine ficoidné!

gab1sol
15. nov 2025

Pre mňa je to celé nonsens. Mne sa pred polrokom stálo niečo podobné. Exekútor mi zablokoval účet - našťastie, info mi poslal aj listovou formou a tak som zistila, o čo ide. Bola to záležitosť, ktorú som vedela riešiť a hneď som to uhradila. Ale zisťovala som, čo je za tým. Bola mi aktivovaná schránka, kde mi chodia zásielky. Ja som si ju neaktivovala. Potvrdili mi, že môj občiansky nebol aktivovaný na to, aby som si schránku zriadila. Nemala som k dispozícii ani ten vstupný kód a že ak sa tam chcem dostať, mám si ísť vybaviť nový OP. Na moju otázku, ako je možné, že mám teda schránku aktivovanú, tak to som si musela aktivovať ja, lebo to môže podľa zákona len majiteľ schránky. Keď som sa opýtala, ako som to mohla urobiť, keď nemám aktivovaný OP a mám si vybaviť nový, tak na to nemali odpoveď, len že aktivovať schránku môže len majiteľ schránky. Obehla som si oddelenie dokladov, do schránky som sa potom dostala, jej ovládanie nie je vôbec komplikované, trvá to ako prihlásiť sa na mail. Ale jednoducho som nepochodila, keď mi schránka bola aktivovaná na pozadí. Neverím, že minister nemá čas na kontrolu svojej schránky, keď má čas natáčaš si 5-minútové videjká…

anonym_bdfb03
16. nov 2025
@gab1sol

Pre mňa je to celé nonsens. Mne sa pred polrokom stálo niečo podobné. Exekútor mi zablokoval účet - našťastie, info mi poslal aj listovou formou a tak som zistila, o čo ide. Bola to záležitosť, ktorú som vedela riešiť a hneď som to uhradila. Ale zisťovala som, čo je za tým. Bola mi aktivovaná schránka, kde mi chodia zásielky. Ja som si ju neaktivovala. Potvrdili mi, že môj občiansky nebol aktivovaný na to, aby som si schránku zriadila. Nemala som k dispozícii ani ten vstupný kód a že ak sa tam chcem dostať, mám si ísť vybaviť nový OP. Na moju otázku, ako je možné, že mám teda schránku aktivovanú, tak to som si musela aktivovať ja, lebo to môže podľa zákona len majiteľ schránky. Keď som sa opýtala, ako som to mohla urobiť, keď nemám aktivovaný OP a mám si vybaviť nový, tak na to nemali odpoveď, len že aktivovať schránku môže len majiteľ schránky. Obehla som si oddelenie dokladov, do schránky som sa potom dostala, jej ovládanie nie je vôbec komplikované, trvá to ako prihlásiť sa na mail. Ale jednoducho som nepochodila, keď mi schránka bola aktivovaná na pozadí. Neverím, že minister nemá čas na kontrolu svojej schránky, keď má čas natáčaš si 5-minútové videjká…

@gab1sol neverim, nikto Ti nic neaktivoval bez Tvojho vedomia

gab1sol
16. nov 2025
@anonym_bdfb03

@gab1sol neverim, nikto Ti nic neaktivoval bez Tvojho vedomia

@anonym_bdfb03 tak vysvetli, ako som mohla schránku aktivovať bez na to platného OP a bez kódu? Sami mi povedali, že ak sa chcem dostať do mojej schránky, mám si ísť vybaviť na oddelenie dokladov nový OP, lebo môj nie je na to aktívny, teda sa tam nedostanem. Tiež neviem, ako sa to mohlo na pozadí aktivovať, ale už len fakt, že som na to nemala vhodný OP, je divné, že sa mi to vraj podarilo.

anonym_bdfb03
16. nov 2025
@gab1sol

@anonym_bdfb03 tak vysvetli, ako som mohla schránku aktivovať bez na to platného OP a bez kódu? Sami mi povedali, že ak sa chcem dostať do mojej schránky, mám si ísť vybaviť na oddelenie dokladov nový OP, lebo môj nie je na to aktívny, teda sa tam nedostanem. Tiež neviem, ako sa to mohlo na pozadí aktivovať, ale už len fakt, že som na to nemala vhodný OP, je divné, že sa mi to vraj podarilo.

@gab1sol tak, ako Ti tam exekuror mohol nieco poslat?. To nedava logoku. Preto to prislo postou, aktivovanu si nemala, len stiahnutu a to je rozdiel

gab1sol
16. nov 2025
@anonym_bdfb03

@gab1sol tak, ako Ti tam exekuror mohol nieco poslat?. To nedava logoku. Preto to prislo postou, aktivovanu si nemala, len stiahnutu a to je rozdiel

@anonym_bdfb03 exekútor poslal aj do schránky, ale aj listovou formou. Exekúcia vznikla, lebo mi do schránky prišiel aj výmer za daň z nehnuteľnosti. O tom, že daň je neuhradená, som sa dozvedela od exekútora. Žiaľ, bola som v tom, že ju uhradil manžel, keďže mne výmer neprišiel (moja chyba). Keď som volala s exekutorským úradom, potvrdili mi, že ak je schránka aktivovaná, tak inštitúcie majú povinnosť zasielať zásielky skrz schránku a práve tento exekútor (možno aj iní) posiela zásielky doporučene aj listovou formou (už mali vraj podobné situácie, tak pre istotu posielajú aj list).
A aktivovaná bola, potvrdili mi to na infolinke Slovensko.sk, len mi nikto nevedel vysvetliť, ako som ju mohla aktivovať bez aktivovaného OP.

anonym_bdfb03
17. nov 2025
@gab1sol

@anonym_bdfb03 exekútor poslal aj do schránky, ale aj listovou formou. Exekúcia vznikla, lebo mi do schránky prišiel aj výmer za daň z nehnuteľnosti. O tom, že daň je neuhradená, som sa dozvedela od exekútora. Žiaľ, bola som v tom, že ju uhradil manžel, keďže mne výmer neprišiel (moja chyba). Keď som volala s exekutorským úradom, potvrdili mi, že ak je schránka aktivovaná, tak inštitúcie majú povinnosť zasielať zásielky skrz schránku a práve tento exekútor (možno aj iní) posiela zásielky doporučene aj listovou formou (už mali vraj podobné situácie, tak pre istotu posielajú aj list).
A aktivovaná bola, potvrdili mi to na infolinke Slovensko.sk, len mi nikto nevedel vysvetliť, ako som ju mohla aktivovať bez aktivovaného OP.

@gab1sol neuveritelne, ale na SK je uz asi vsetko mozne.

gab1sol
17. nov 2025
@anonym_bdfb03

@gab1sol neuveritelne, ale na SK je uz asi vsetko mozne.

@anonym_bdfb03 aj to bol dôvod, prečo po mnohých telefonátoch, vymenených mailoch som to vzdala a viac neriešila. Poriešila som si OP, prístup do schránky a už sa tam viem dostať. Okamžite som si nastavila notifikácie, ak mi tam niečo príde.