icon

Znižovanie a rušenie PN a invalidných dôchodkov. Čo si myslíte?

Dnes o 16:20

Ministerstvo financii slovenskej republiky pod vedenim Kamenickeho (SMER) zverejnilo 52 stranovu analyzu na moznosti znizovania a rusenia pn a invalidnych dochodkov.
Co si o tom myslite? Podla analyzy sa maju invalidi prilis dobre a treba ich zoskrtat.

Zdroje:
Kratke zhrnutie:
https://news.refresher.sk/200166-Siahne-stat-na...

Analyza:
https://www.mfsr.sk/files/sk/financie/hodnota-z...

Strana
z2
anonym_5bd7f6
Dnes o 17:07

Robila sa statistika a vychod PNkuje ovela viac ako zapad. Za mna s tym treba nieco robit, ale spravodlivo.

anonym_503ae8
Dnes o 17:26

Sused mi nukal, ze mi vybavi plny ID, on si pre seba vybavil. Postavil si sam garaz aj dielnu, robi okolo domu, muruje, zvara, robi rozvoz jedal pre restauraciu, vecer chodi do pohostinstva.

anonym_9b2c70
Dnes o 17:36
@anonym_efd684

@anonym_2f107d aj take predlzene rodicaky zo zdravotnych dovodov. Moze popri tom aj pracovat, kedze je dieta v skolke. To by mali schvalit tym, co proste su ozaj doma s tym dietatom a musia sa onho starat, kedze kvoli zdravotnemu stavu nemoze chodit do skolky

@anonym_efd684 mne sa to stalo, že sme dieťa nezobrali nikde do mš, lebo malo špec. potreby - ťažké diagn. DMO. Takže sme boli doma, dostávala som 160e - predĺžený RD do 6r veku dieťaťa.
suseda chodila do práce, dieťa v mš a tak isto dostávala predlžený RD zo zdr. dôvodov. Takže tak isto 160 e ako ja čo som sa 24/7 starala o dieťa.
Super spravodlivosť.

anonym_9b2c70
Dnes o 17:37
@anonym_503ae8

Sused mi nukal, ze mi vybavi plny ID, on si pre seba vybavil. Postavil si sam garaz aj dielnu, robi okolo domu, muruje, zvara, robi rozvoz jedal pre restauraciu, vecer chodi do pohostinstva.

@anonym_503ae8 dožije sa viac ako všetci čo muklujú za pásom v automobilke.

anonym_b40d8a
Dnes o 18:00

@anonym_autor To je jedno, aj tak väčšinou tie ID a PN berú takí ľudia, ktorým nič vážne nie je..A potom človek, ktorý má naozaj zdravotný problém, tak taky veľakrát od štatu nedostane anj cent.

anonym_503ae8
Dnes o 18:12
@anonym_9b2c70

@anonym_503ae8 dožije sa viac ako všetci čo muklujú za pásom v automobilke.

@anonym_9b2c70 ID berie neopravnene, zaplatil lekarovi za nepravdivu diagnozu

anonym_8de87e
Dnes o 18:56
@anonym_dcb73c

@anonym_2f107d ukaz mi jedneho kto ma ID na bolest chrbta, depku alebo vyhorenie. Pises uplne nesmysli

@anonym_dcb73c poznám jedného kvôli operácií platničiek a druhá má na psychické problémy, ale neviem čo konkrétne, lebo sa chváli všade ako vybabrala so systémom, tak neviem no... asi aj takí existujú

Strana
z2