icon

Kde nakúpiť oblečenie v Poľsku?

mazdik
4. nov 2024

Dobrý deň, dlho sme neboli na nákupe v Poľsku. Viete mi povedať, ako je to s trhmi/malými obchodíkmi s oblečením v Tešíne, Targu a Jablonke? chceme nakúpiť zimné topánky, bundy Ďakujem veľmi pekne

sweet20
4. nov 2024

@mazdik my sme boli v novom targu , to pisem len pre priklad. A oblecenie sa neoplati kupit.. ovela drahsie. Ale napr kupili sme 180 cm stromcek popraseny za 40 a tu na sk stoji 100 eur uplne ten isty.. takze za mna oblecenie sa neoplati ale ine veci ano

sweet20
4. nov 2024

@mazdik takze neviem ako to je v inych obchodoch

mazdik
autor
4. nov 2024

@sweet20 to si ma úplne zaskočila. Ja som bola cca 3 roky dozadu v Tesine a kúpila som si za super cenu aj kožené čižmy, aj kabat

macik9999
4. nov 2024

@mazdik oblecenie je strasne drahe ,boli sme pred 2 tyzdnami

sweet20
4. nov 2024

@mazdik chcela som si kupit kabat tak mi povedali, ze 600 € a moj muz chcel kozenu bundu tak okolo 300 €.. vsetko je tam strasne drahe, tu kupis znackove veci ovela lacnejsie

sweet20
4. nov 2024

@mazdik obyc. bluzka okolo 50 €

ivka21
4. nov 2024

@mazdik dá sa kúpiť aj na trhu v Jablonke lacnejšie treba sa však pýtať na ceny prejsť viac stánkov tie hlavné majú vyššie ceny také tie pomedzi sú lacnejšie. Npr. Rifle m sara mali aj za 35e aj za 15e tie isté a na Slovensku by som ich kúpila za 35 e.

terezka1947
4. nov 2024

@mazdik vždy si kúpiš kožené topánky lacnejšie v poľsku ako u nás,detto kožená bunda,či kožuch.