Ako prebieha pôrod v pôrodnici Poprad?
Otázka
@tess123 rodila som tam v roku 2021..teraz je tam nová pôrodnica ... Pomohli vám tam s pôrodom či ? Vás nechali tak ..
@marta_93 31.október 2023 áno veľmi mi pomohli hudba ,naparka ,spŕcha,lopta no čo chceš dokonca aj polohu som mala aká mne vyhovovala za mňa top. Epidural som nechcela úplne prirodzene som rodila
@marta_93 teraz ju aktuálne prerábajú na každej izbe ma byť wc a samostatná sprcha ..oddelenie pre matky s deťmi katastrofa všetko staré veľké postele
@marta_93 teraz ju aktuálne prerábajú na každej izbe ma byť wc a samostatná sprcha ..oddelenie pre matky s deťmi katastrofa všetko staré veľké postele
@janulicek45 Áno aj to je pravda tie izby popôrodné sú biedne ale už sa na tom pracuje ...ja som skôr reagovala na pôrodny box ,personál tieto veci fakt top. Ešte jedno negatívum jedlo to sa nedalo jesť
@janulicek45 Áno aj to je pravda tie izby popôrodné sú biedne ale už sa na tom pracuje ...ja som skôr reagovala na pôrodny box ,personál tieto veci fakt top. Ešte jedno negatívum jedlo to sa nedalo jesť
@tess123 aj sestričky vám pomohli pri pôrode ? ..alebo vás nechali samu ..

@marta_93 dali ťa do zlej skupiny...a v PP sa rodí super ak chceš napíš čo ťa zaujíma