icon

Gynekologická ambulancia Terezka Poprad - skúsenosti

elynora
11. jún 2022
melany4
11. jún 2022

@elynora áno ja a čo by si chcela vedieť,napíš mi správu keď chces.

76california
11. jún 2022

ano, odporucam...

adma11
12. jún 2022

Tiež odporúčam.
Chodím k MUDr.Polomskej už 5 rok a spokojnosť až z BArdejova.

jenoveva
5. júl 2022

@elynora najlepsia doktorka kludne aj v sprave

ketlinka777
12. júl 2022

Ahojte viete mi podat blizsie info o tejto lekarke a ambulancii? Budem Vam vdacna. Pekny den prajem ☺☺☺

stastnevydata2016
17. dec 2023

@ketlinka777 ahoj, neviem, či je to ešte aktuálne, ale kľudne mi napíš správu, ak ťa niečo konkrétne zaujíma (ja chodím ku spomínanej Dr tiež 5 rokov a som spokojná) 🙂

lusita27
14. okt 2024

@stastnevydata2016 ahoj. Našla som si tvoj komentár. Môžem sa ťa opýtať na pani doktorku? Chodím k nej ohľadom na-pro. Zatiaľ som spokojná. Zvažujem ju poprosiť, aby ma vzala ako pacientku. Predsa už čo-to viac bude o mne vedieť a zaujme ku mne iný prístup ako doterajší lekár. Budem rada aj do súkromnej správy. Ďakujem.

majkamm1
11. apr 2025

tiez velmi odporucam. My sme po 9 rokoch otehotneli , mame krasneho chlapceka. Ani umele nam nepomohlo. Skolila ma jej konzultantka Maria uplne super baba (asi je psychologicka), davala ma dokopy po tom vsetko . Tazko sa k nej dostat ale stoji to za to.
Kludne popisem v sprave.

majkamm1
11. apr 2025

nie, skolitelka sa volala Maria Matiaskova. Myslim, ze ona je psychologicka, vie velmi pomoct a spolupracuje s Dr. Polomskou. Napis mi spravu

stanka_22
30. jún 2025
@majkamm1

nie, skolitelka sa volala Maria Matiaskova. Myslim, ze ona je psychologicka, vie velmi pomoct a spolupracuje s Dr. Polomskou. Napis mi spravu

@majkamm1 ahoj, písala som ti spravu