MUDr. Peter Brenišin

martinals
8. feb 2022

Ahojte žienky, prosím vás máte niektorá skúsenosť s doktorom mudr. Berešin či už dobrú alebo zlú? Ďakujem 🙂, na nete som nenašla žiadne

kacena1792
2. mar 2022

Ja som zatial spokojna u Brenisina (ziadna slava pri dostavani informacii, ale nastastie nemam problemy tak tam chodim len na preventivky). Odisla som od Dr.Kramara (za mna najhorsi lekar). Ale keby mam ist k inemu tak urcite volim Dr. Saade. Bola som raz u neho ked moj Dr. neordinoval a vsetko pekne vysvetlil, sestricka bola mila a prijemne som sa tam citila.

nytka
10. mar 2022

@alinka183 a kedy to bolo? Lebo pokiaľ viem Vojtassak ku pôrodom nechodí už 10 rokov

alinka183
10. mar 2022

@nytka tusim 4 roky dozadu,odrodil kamaratku takze asi chodi..

nytka
10. mar 2022

@alinka183 no to určite máte zle meno lekara lebo ja som jeho pacientka 10 rokov dozadu som rodila a už nechodil k pôrodom aj sestra rodila pred 5 rokmi a nechodí k pôrodom nakoľko sme ho o to žiadali a nemal zmluvu s nemocnicou

alinka183
10. mar 2022

@nytka urcite nie neviem ako to potom je

marcelka339
21. aug 2024

@andie2810 môžem len súhlasiť s takýmito vecami ako vy nemám skúsenosť ale čo sa týka tehotenstva za každý druhý ultrazvuk platim 10€ moje tretie tehotenstvo ani pri jednom mi nepovedal správne pohlavie a aj keď už povedal tak veľmi neskoro v 6/7 mesiaci🙄