Odkladáreň pre deti v Poprade. Funguje to?
Čauko, existuje v Poprade dajaká odkladáreň, kde by sa dalo na dve hodinky "uložiť" 15 mesačné zarevané bábätko a oni to zvládnu? :D
@thirstymonk najdi si na to nejaku studentku... problem so zarevanym dietatom nevyriesi odlozit ho revat niekde na 2 h inde...
@thirstymonk prve dieta co? Neviem si predstavit take male dieta zverit niekomu cudziemu okrem rodiny. Este chvilu pockaj a do skolky
mne sa mari, ze ty mas tri deti, to je hadam vtip tento prispevok
Podla mna, keby si dal do skupiny Poprad na fb tuto ponuku dajme tomu za 10 eur na hodinu, tak by si nasiel opatrovatelku. Ale teda osobne by som nedala rev rocneho dietata cez 2 hodiny. Nase dieta plakalo iba, ked bolo hladne, taky smejko od mala. Z cudzieho by ma aj usi boleli, keby reval tolko. Odnes jeho babke 😄😄.
Rodina?
@anonym_e4c069 Rodinu som skušal ako prvu, pochopiteľne.
@thirstymonk najdi si na to nejaku studentku... problem so zarevanym dietatom nevyriesi odlozit ho revat niekde na 2 h inde...
@anonym_fd55c5 Nechcem tento problem vyriešiť, chcem si od tohto problemu na dve hodky oddychnuť.
@thirstymonk prve dieta co? Neviem si predstavit take male dieta zverit niekomu cudziemu okrem rodiny. Este chvilu pockaj a do skolky
@anonym_25bf19 Tretie. Nevieš si predstaviť? Za sociku sa pol ročne dietky ukladali do jasiel a matka šup do roboty. Nevidim v tom žiadnu brutalnu katastrofu. "Vyspele" štaty, ako ich s obľubou voláte a vzhliadate k ním, to majú rovnako. Takže "Tak malé dieťa" nie je už zas až tak malé.
mne sa mari, ze ty mas tri deti, to je hadam vtip tento prispevok
@anonym_e7a9b0 Ano tri, čo je na tom vtipne?
@kocuris Sluchaj, ty ši ňe vychodňar, ty ši rusnak, je to tako abo neni?
@anonym_25bf19 Tretie. Nevieš si predstaviť? Za sociku sa pol ročne dietky ukladali do jasiel a matka šup do roboty. Nevidim v tom žiadnu brutalnu katastrofu. "Vyspele" štaty, ako ich s obľubou voláte a vzhliadate k ním, to majú rovnako. Takže "Tak malé dieťa" nie je už zas až tak malé.
@thirstymonk Tak zaplat sukromne jaslicky, a budes mat kazdy den pokoj 🤔. Ja som si dieta v tom veku uzivala, takze nemala som potrebu dat do odkladarni. Ty by si si zobral na starost na 2 hodiny cudzie rocne urevane dieta ? Inak u nas su napriklad aj take sukromne jaslicky, ze ti postrazia aj iba raz ak chces. Tak postuduj, ci aj v Poprade take su.

Rodina?