Odkladáreň pre deti v Poprade. Funguje to?
Čauko, existuje v Poprade dajaká odkladáreň, kde by sa dalo na dve hodinky "uložiť" 15 mesačné zarevané bábätko a oni to zvládnu? :D
@thirstymonk Tak zaplat sukromne jaslicky, a budes mat kazdy den pokoj 🤔. Ja som si dieta v tom veku uzivala, takze nemala som potrebu dat do odkladarni. Ty by si si zobral na starost na 2 hodiny cudzie rocne urevane dieta ? Inak u nas su napriklad aj take sukromne jaslicky, ze ti postrazia aj iba raz ak chces. Tak postuduj, ci aj v Poprade take su.
@anonym_21e980 Problem je, že tie sukromne jasličky sú odomňa 60km a keď mam každy deň lietať do sukromnych jasličiek, tak to možem okychať :D
@kocuris Joj prababa še zrodzila v 1904, ona mi znala rečovac ešči i o rakusko-uhorsku... a "take glupe tote slovaci su dneška, že neznaju ani po maďarsky rečovac" :D Toto mi povedzela v dvatyšic trecom :D A potom jak už bola mimo, ta špivala "Kamaraci na straž" :D To bola zabava. Bo jej cera, moje baba už za druhej svetovej vojny mala 10 roky, ta to už pametala, jak nošili partizanom gruľe do ľesa, bo lačni buli.
Ja som za sociku nežil bohuvďaka, ale ta rodičia žili a hutorili. Dzecko pol roka a šup ho do jasloch, nikto še nesral s tebu. Nijaka 6 ročna materska kvoli planemu zdravotnemu stavu dzecka.
Tak potom uz iba, nechas zene uplakane dieta a pojdes na 2 hodiny bicyklovat, alebo cokolvek co ta bavi. Usi vyliecis 😄. Ale tak isto aj svoju zenu nechas ist na 2 hodiny relaxovat a postaras sa ty. Ak chcete spolu 2 hodiny relaxovat, a ocividne nemas kde dat dieta, tak smola 😄.
@anonym_25bf19 Tretie. Nevieš si predstaviť? Za sociku sa pol ročne dietky ukladali do jasiel a matka šup do roboty. Nevidim v tom žiadnu brutalnu katastrofu. "Vyspele" štaty, ako ich s obľubou voláte a vzhliadate k ním, to majú rovnako. Takže "Tak malé dieťa" nie je už zas až tak malé.
@thirstymonk "vyspele staty" maju kadejake zvyklosti.neriadim sa podla nich.
Tak potom uz iba, nechas zene uplakane dieta a pojdes na 2 hodiny bicyklovat, alebo cokolvek co ta bavi. Usi vyliecis 😄. Ale tak isto aj svoju zenu nechas ist na 2 hodiny relaxovat a postaras sa ty. Ak chcete spolu 2 hodiny relaxovat, a ocividne nemas kde dat dieta, tak smola 😄.
@anonym_21e980 Posledna možnosť je spravna
@anonym_fd55c5 Nechcem tento problem vyriešiť, chcem si od tohto problemu na dve hodky oddychnuť.
@thirstymonk tak to je mile od teba... vela stastia v hladani

@thirstymonk áno je to malé dieta.. treba skúsiť zistiť príčinu prečo je urevane-zuby, separacna úzkosť alebo nieco iné a podľa toho zvoliť postup. neviem čo by si robil keby si mal moju dcéru čo ako babo cele noci nespala kvôli kolikam, reálne sme mesiace s mužom spali asi 4h v noci (aj to sme sa stredali, do polnoci jeden a od polnoci druhý), zaspali sme po sediacky s ňou na rukách, doslova odpadávali od únavy.. dcére sa z toho pretočil režim čiže cez deň spala v noci bola hore a aby sa to dalo do normálu tak som s ňou bola hore aj cez deň aj v noci takže asi tak. a bez rodiny sme to prežili