icon

Odkladáreň pre deti v Poprade. Funguje to?

thirstymonk
27. máj 2026

Čauko, existuje v Poprade dajaká odkladáreň, kde by sa dalo na dve hodinky "uložiť" 15 mesačné zarevané bábätko a oni to zvládnu? :D

Strana
z2
anonym_e4c069
27. máj 2026

Rodina?

anonym_fd55c5
27. máj 2026

@thirstymonk najdi si na to nejaku studentku... problem so zarevanym dietatom nevyriesi odlozit ho revat niekde na 2 h inde...

anonym_25bf19
27. máj 2026

@thirstymonk prve dieta co? Neviem si predstavit take male dieta zverit niekomu cudziemu okrem rodiny. Este chvilu pockaj a do skolky

anonym_e7a9b0
27. máj 2026

mne sa mari, ze ty mas tri deti, to je hadam vtip tento prispevok

kocuris
Autor odpoveď zmazal
kocuris
Autor odpoveď zmazal
anonym_21e980
27. máj 2026

Podla mna, keby si dal do skupiny Poprad na fb tuto ponuku dajme tomu za 10 eur na hodinu, tak by si nasiel opatrovatelku. Ale teda osobne by som nedala rev rocneho dietata cez 2 hodiny. Nase dieta plakalo iba, ked bolo hladne, taky smejko od mala. Z cudzieho by ma aj usi boleli, keby reval tolko. Odnes jeho babke 😄😄.

pe_mi
27. máj 2026
@kocuris
Odpoveď bola zmazaná

@kocuris pre nás aj s prekladom by bodlo 😉

kocuris
Autor odpoveď zmazal
pe_mi
27. máj 2026
@kocuris
Odpoveď bola zmazaná

@kocuris ďakujem, od slova gu by som preklad nedala ani náhodou 😅

pr85
28. máj 2026
@kocuris
Odpoveď bola zmazaná

@kocuris Je k tomu aj preklad? Google translate nevedel určiť jazyk tvojho kmeňa. Edit - už som ho našiel. Vďaka.

kocuris
Autor odpoveď zmazal
kocuris
Autor odpoveď zmazal
pr85
28. máj 2026

@kocuris A východniari. Pre nás zo západu úplne nezrozumiteľny dialekt. Ja sa tam viem dohodnúť len s Maďarmi z juhovychodu. Ti majú nádhernú maďarčinu.

kocuris
Autor odpoveď zmazal
thirstymonk
autor
28. máj 2026
@anonym_e4c069

Rodina?

@anonym_e4c069 Rodinu som skušal ako prvu, pochopiteľne.

thirstymonk
autor
28. máj 2026
@anonym_fd55c5

@thirstymonk najdi si na to nejaku studentku... problem so zarevanym dietatom nevyriesi odlozit ho revat niekde na 2 h inde...

@anonym_fd55c5 Nechcem tento problem vyriešiť, chcem si od tohto problemu na dve hodky oddychnuť.

thirstymonk
autor
28. máj 2026
@anonym_25bf19

@thirstymonk prve dieta co? Neviem si predstavit take male dieta zverit niekomu cudziemu okrem rodiny. Este chvilu pockaj a do skolky

@anonym_25bf19 Tretie. Nevieš si predstaviť? Za sociku sa pol ročne dietky ukladali do jasiel a matka šup do roboty. Nevidim v tom žiadnu brutalnu katastrofu. "Vyspele" štaty, ako ich s obľubou voláte a vzhliadate k ním, to majú rovnako. Takže "Tak malé dieťa" nie je už zas až tak malé.

thirstymonk
autor
28. máj 2026
@anonym_e7a9b0

mne sa mari, ze ty mas tri deti, to je hadam vtip tento prispevok

@anonym_e7a9b0 Ano tri, čo je na tom vtipne?

thirstymonk
autor
28. máj 2026
@kocuris
Odpoveď bola zmazaná

@kocuris Sluchaj, ty ši ňe vychodňar, ty ši rusnak, je to tako abo neni?

thirstymonk
autor
28. máj 2026
@kocuris
Odpoveď bola zmazaná

@kocuris Spišsky, ja som spišak.

anonym_21e980
28. máj 2026
@thirstymonk

@anonym_25bf19 Tretie. Nevieš si predstaviť? Za sociku sa pol ročne dietky ukladali do jasiel a matka šup do roboty. Nevidim v tom žiadnu brutalnu katastrofu. "Vyspele" štaty, ako ich s obľubou voláte a vzhliadate k ním, to majú rovnako. Takže "Tak malé dieťa" nie je už zas až tak malé.

@thirstymonk Tak zaplat sukromne jaslicky, a budes mat kazdy den pokoj 🤔. Ja som si dieta v tom veku uzivala, takze nemala som potrebu dat do odkladarni. Ty by si si zobral na starost na 2 hodiny cudzie rocne urevane dieta ? Inak u nas su napriklad aj take sukromne jaslicky, ze ti postrazia aj iba raz ak chces. Tak postuduj, ci aj v Poprade take su.

kocuris
Autor odpoveď zmazal
kocuris
Autor odpoveď zmazal
kocuris
Autor odpoveď zmazal
kocuris
Autor odpoveď zmazal
kocuris
Autor odpoveď zmazal
kocuris
Autor odpoveď zmazal