V ktorej nemocnici je najlepšie rodiť?

trwska
31. okt 2018

Ahojte. Chcela by som vedieť ktorá nemocnica je najlepšia čo sa týka pôrodu. Kde je milý personál a starajú sa o Vás. Kde ste rodili vy a koľko to stálo peňazí? Zaujíma má najmä stredne Slovensko ale kľudne napíšte aj iné kraje. Nedávno som čítala o meste Krnov ktoré sa nachádza na Morave. Vraj tam má rodičia možnosť si vybrať polohu v akej chce aj rodiť. Bola tam niektorá pripadne v podobnych klinikách?

lucinka1988
31. okt 2018

@trwska za mna jednoznacne Koch v BA, stalo ma to síce 1800e aj so zazmluvnenim pôrodníka, ale najlepšie investované peniaze mojho života, pobyt, služby, starostlivosť o mna a babatko na 100%, samotný porod krasny zážitok, ani sa mi nechcelo ísť odtial domov a to nepreháňam..cely personál veľmi milý, ochotný, mohla som si vybrať polohu pri ktorej chcem rodit, rešpektovali môj porodny plán atd..nechcem tu zase rozpútať diskusiu ohľadom Kochu, len odpovedám na Tvoju otázku na základe mojich skusenosti-inde som nerodila takte porovnať neviem, ale tu som bola na 100%spokojna.

halci
31. okt 2018

@lucinka1988
@trwska ano, Koch aj za mna. Mozem porovnavat Kramare (2012) vs. Koch (2015). Inde by som uz nerodila. Su k tebe mili, slusni, vsetko ti v klude vysvetlia a pomozu so vsetkym. Skoda ze som aj pri prvom taktom nerozmyslala, myslela som ze vsak je je uplne jedno, kam pojdem porodit a ono to praveze vôbec nie je jedno. Ak potrebujes nejake podrobnejsie info, kludne mi napis IP.

lienka9
31. okt 2018

@trwska ja som bola tiez u kocha a aj napriek tomu ze to malo drobne muchy tak nelutujem..personal,lekari aj prostredie na urovni a najma velmi mi psychicky pomohlo ze manzel mohol byt pri mne cely cas a aj po porode su navstevne hodiny od 9-21 takze aj viackrat za den..a co sa tyka polohy pri porode,tiez si vies povedat,su otvoreni roznym metodam.

soldi
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
soldi
31. okt 2018

@trwska som z pb a velmi vela kociek z okolia chodi rodit do vsetina. je tu aj skupina o tom.

ja som rodila 1x pb - uz nikdy viac.
a 2x v martine. v martine sa mi velmi velmi pacilo. idem tam znova 🙂

keby som nemala take rychle porody, tak by som na slovensku volila dr Haska. pri nom si mozes vybrat polohu a je to jeden uzasny charizmaticky lekar. rodi vo Zvolene.

ja som pri nom rodila ked bol este v MT. a bol to najlepsi porod zo vsetkych.

jeho odporucam ako cloveka.

trwska
autor
3. nov 2018

@lucinka1988 a mohla si rodiť aj vo vode?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre