Ahojte baby,momentálne som 36+2tt a hrozí predčasný pôrod
Máte niektorá skúsenosť v tomto týždni alebo v podobnom týždni tehotenstva s pôrodom?
Ďakujem
Info - máme 2950g
mne sa treti syncek narodil presne 37+0 ....mne ale hrozil porod uz od nejakeho 25tt cize ja som mala pichnute injekcie na pluca...syn sa narodil s vahou 2700g uplne zdravy v poriadku...neboj sa ak by lekari videli ze to je uz fakt velmi na spadnutie pichnu ti na pluca injekcie ak nepichli tak sa nemas coho bat 🙂
Ahoj,rodila som 36tt+6 a vsetko v poriadku.. maly mal 3140 g a pri sone v den porodu mi povedali, ze bude mat cca 2700 g...v inkubatori nebol..si uz v peknom tyzdni..ale aj tak skus oddychovat,este by tam mohlo babatko pockat do ukoncene 37tt resp.38 .Drzim palce 😉
Moj sa narodil 35+2, mat tvoj týždeň tak bucham sampanske. Neboj. Ak chces vediet niečo konkrétne, pytaj sa rada odpoviem
Ja som obe svoje deti porodila v 37 tyzdni, uplne spontanne, bez komplikacii, boli sice trochu mensi nez ostatne deti, ale inak uplne zdrave. Velmi rychlo naberali na vahe a uz o mesiac dobehli zmeskane. 37. tyzden sa uz nepovazuje za predcasny porod. Drzim palce. 🙂
este som zabudla povedali mi v den porodu ze bude mat max 2100g takze ta vaha je orientacna
Môj sa narodil 37tt +0 a mal váhu 2800g a zdravucky z pôrodnice sme išli po 3 dňoch ako 3 kilovy. Zdal sa mi dokonca zrelejsi ako syn co sa narodil v 38tt.
To klud, moja cica sla von o 15 dni skor a je ok..zdrava povodne 3,5kg dojcena kocka.
@ria2001 moj sa narodil 37+3, mal 2960g a nic mu nie je, vsetko bolo ok
Ahoj. Ozaj sa netreba bat porodu v 37tt. Ja som rodila v 35tt prirodzene. A maly nebol ani v inkubatore, mal 48cm a 2700g, na 5.den sme sli domov.
@ria2001 no pocitaj ze môže nat problem s dychanim nas sa narodil 37+2tt ale sa zadychal a bol 4 dni v inkubatore pre istotu moze alebo nemusi... A narodil sa 2300g a terwz ma 15 a je zatiql všetko ok
@ria2001 a určite by som sla do nemocnice kfe inkubatory su lebo aj keby yo bolo pte istotu alebo niečo tam ide o cas lebo t4va kym bemocnica na prevoz posle inkubator
Ahoj, tiež som porodila v 37tt. V 36+4tt sme išli na pohotovosť, a aj keď sa to snažili oddialiť nepodarilo sa. Malu som porodila prirodzene v 37+0tt a mala 2850g a 50cm. O 3 dni nás prepustili, a teraz mám doma už skoro 8 mesačnú zdravú a živú slečnu 😊😊
ahoj, ja som rodila v 35tyzdni aj nejake dni /to si uz nepamatam/, prirodzene, dcerka bola dva dni v inkubatore a dalsie dva dni ju pozorovali, mala 46cm a 2670g, bola v poriadku, ani novorodenecku zltacku nemala, nastastie ani ziadne ine komplikacie alebo ochorenia..drzim palce nech vsetko dobre dopadne 🙂
Dcéra sa narodila v 36tt...uplne v pohode, 2650vaha,47cm... Dnes má 14rokov a protivna pubertiacka je z nej jedna radosť 😵😵😉😉😉neboj, baba je už v tomto týždni úplne ok 😉
Ahoj, syna som porodila 37+0, hneď ako som vysadila magnézium. Mal 3800 a 51 cm. Jeden den mu na nožičke merali tep, počet dychov a okysličenie. Boli sme dlho na žltačke ale je zdravý silny chalan a už máme 11 mesiacov
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Moj je 33+3 od zaciatku dychal sam ale v inkubatore bol 2 tyzdne lebo mal nizku vahu 😊