icon

5 dňové bábo veľa plače

jerrz
26. okt 2017

Mamičky Prosím poraďte. Máme 5 dní iba . Bábätko je nekľudne vkuse plače. Papať by aj papal aj prisat sa vie aj je dokrmovany NUTRILON no všetko vygrcka aj materské mlieko aj umele. A potom neskutočný rev. Som už zúfalá. .. 😦

Strana
z2
emi16
26. okt 2017

@katkakovac
Kazdy pripad je iny
Ja som len tak vseobecne
Preto som dala aj fontanelu a nacikane plienky
A pytala sa na stolicu
Nam malu davali na Kramaroch dokopy
Intolerancia laktozy z MM jedla som vela mliecnych vyrobkov ...
Za den schudla 500g
Ako trojmesacna
2 stupen dehydratacie
Prisli sme v hodine H

nelinka2009
26. okt 2017

@emi16 vex toto

zeytin
26. okt 2017

@danoslava Môže byť, že nejaká zložka bábu vadila... ja teraz pijem tú 100% hroznovú šťavu, hrozno by nemalo byť ani alergén ani nadúvať, nám to nevadí.

map0007
26. okt 2017

Aj mne bola stále mala zlá reflux kolíky,len na rukácha prišla som na to že nesmiem piť bc a jesť mliečne výrobky, ako píše páni @emi16 .Teraz obmedzujem a super.drzte sa

eliska13
26. okt 2017

@jerrz a prdi? Kúp si v lekárni rektalnu rúrku a po dokojeni mu ju strc do zadku nech vypustí plyny.nam to pomáhalo viac ako sab simplex kvapky
Tiež by som nemiešala dve mlieka odsanim odsajes vždy menej ako si on vytiahne
Máš protikolikovu fľašku?skús ho medzi jedlom dať odgrgnut
Ak cika nerobila by som drámu
Môže to byť reflux, alebo je pazravy a veľa zje
Mne pediatrická radila hneď po najedení dať na bruško nech sa vyprdi a vygrga

helen4
26. okt 2017

Ahoj.Moze to byt reflux,ked vsetko vyvrati a ked place po vygrckani lebo to aj boli.Reflux zistia na sone,daju lieky a je po probleme.Verim ti, co prezivas,ja som si uzila toho tiez s babatkami.

map0007
26. okt 2017

@jerrz nemáte reflux? Alebo ako moja malá hneď ako nás pustili z nemocnice som nevedela poradiť, tiež iba vracala.Na rukách,no hrôza.Nechspsla som čo je jej. Skúšala som všetko možné.Chodila za dr.s vracania malá bacila v nosteku.No aj keď preliečili zlé bolo.Dajtte si vyšetriť bc stery z nosteka ust a zadočka.No a skúste vylúčiť mliečne výrobky zo svojej stravy(aspoň nám to robilo zlé)tiež bol rev krik kŕče kolíky.Teraz ako vymenená a dojčim,hoc som skoro vzdala. Nakúpila, probiotiká, coliprev, gastrotuss,sabsimplex,espumisan.A Teraz to tam stojí.A dojčim tak že pravý prsník grgnut a zas pravý.Predne mliečko má veľa laktózy a zadné tuk.Vidim rozdiel,nám pomohlo.

Strana
z2