Aj vám pri pôrode pripevnili nohy?
zeny aj vam pri porode ked uz islo naozaj k narodeniu tak pripevnili nohy?
Nie
Nie. Kde to robia???
Neviem v akom zmysle pripevnili nohy myslíš Bandaž? Ale to normálne pripútaní ci ako?
Nie
ja som si pomyslela že či mi zhrubli... áno, pri prvých dvoch mi nohy pripuchli - pri ďalších tehu nie...
Áno pri prvom pôrode dcéry. Druhý pôrod som mala už v inej nemocnici a tam nohy nepripútavali
jáááj už som asi pochopila... áno, mne pri pôrode uviazali nohy... pri prvom som odmietla spolupracovať...ale vlastne pri všetkých som bola uviazaná...
rozmyslam, ze ani neviem, mozno aj ano, ale vtedy mi bolo uplne vsetko jedno.ja som ani nevedela ze som mala infuziu az na fotke som videla, taky cas mi to bolo fakt jedno . chcela som to mat za sebou.
Nie....pozri to čo si neprajes aby robili,tak stačí povedať nie,nechcem,neprajem si.....oni majú svoju rutinu a idú podľa.nej.....ked som niečo odmietla čo mi bolo proti srsti,samozrejme argumentovali,keď mali pádny dôvod okej treba si zas nechať vysvetliť niektoré veci ktoré sú pre ženy strašiak sú aj fajn....ale keď som bola vyslovene proti....napr. priviazovanie nôh....stačí povedať nie....začne argumentácia ktorú som ani nepočúvala a povedala som nie nechcem.....im je to v podstate jedno jak chceš tak bude....ale treba len komunikovať toť vsio. ....nič ti robiť nebudú na silu neboj...len otvoriť ústa treba....tak ako ty, aj oni to chcú mať za sebou😉...ja som sa stále pýtala,načo to je?prečo?čo idete robiť?prečo?keď komunikuje s s nimi budu ochotne aj oni....
Nie, ani omylom a to museli pomahat vakuumextraktorom.
Nie vobec ani nikto nic nehovoril ked som si skusal anapr smaa chytit nohy a prituahnut k sebe ze ci sa mi nebdue lepsie tlacit.... Ale neslo to lepsie tak som si ich sama dala nazad
Určite. Nemám s tým problém, pre mňa je to úplne normálna vec. Možno preto, že mám za sebou množstvo vyšetrení negynekologických, pred ktorými mi pripevňovali nohy o vyšetrovací stôl. Keď mi nakoniec asistenti uvoľňovali nohy, vtedy som vedela, že už mám po vyšetrení.
myslela som ked uz isli tie najvacsie kontrakcie a trebalo tlcit a ta bolest a tlak sposobuju kopanie a trhanie noh, tak len ma zaujimalo ci som bola jedina alebo sa to takto robi, ale aj dobre te to urobili pomohlo mi to😅
neuviazali ale jednu nohu mi drzal muz, to si pamatam 🤣🤣🤣
@denden77 😂
Pri prvom porode áno a bolo to fajn a pri druhom mi kázali sa držať pod kolenami ale to bolo na prd…čiže za mna fajn uviazané nohy na koze
našťastie nie, ja som rodila v 21.storoci
@nafka0483 a to si sa nebala? Pri vakuovom podtlaku alebo aj pri kliestoch sa casto (az prilis) poskodi hlavicka….,
To znie ako z horroru 😲😳
No neviem, o akom "viazaní" nôh je reč, pri prvom pôrode mi prichytili nohy pásom, avšak tak navoľno, že v pohode by som ich vytiahla von. Išlo len o to, aby som pri tlačení nekopla lekára alebo sestru. V podstate by som o tom ani nevedela, keby mi to sestra nepovedala. Druhý pôrod rovnako a pred 3 mesiacmi som rodila opäť a vôbec si to nepamätám...
keby som si ja pamätala 😅
@nika23t takto som myslela ano
@opica_skorica Bola zle zrotovana, nesla zahlavim a taka zle otocena sa zasekla. Tlacila som ako o zivot a nesla von. Zacali jej klesat ozvy, takze ano, bala - ale toho ze nema kyslik, vedela som ze musi okamzite von a bolo mi jedno ako, len nech prezije.
Takze kuson ju potiahli, uvolnili to zaseknutie a vytlacila som ju.
Neuvedomovala som si v tej chvili co sa moze stat (nejake nasledky), vtedy som to vnimala ze bud vyjde uplne v poriadku alebo to skonci zle. Az ked ju isla vysetrit neurologicka tak som si uvedomila co vsetko "medzi tym" sa mohlo stat
Mala je nastastie uplne zdrava, mala len malicku povrchovu modrinku, opakovane vysetrenia su vsetky v najlepsom poriadku.
Ano, ale dost navolno. Ani som nezaregistrovala. Asi vedia, preco to robia. Keby mi to vadilo, tak sa ozvem.
A ja som vobec nohami nekopala ani netrhaka ani nic take.
Rodila som na kresle kde som mala na nohy take akoby stupaky (plnu plochu a celym chodidlom som sa zapierala), nie strmene.
@opica_skorica odkial mas taku statistiku? Ja som tak rodila a poznam aj par bab a vsetko je ok. Mozno nejake modrinky. Lepsie modrinka ako mrtve a udusene dieta v bruchu.
Pri prvom bohužiaľ áno, čo som vtedy zažila bola čistá šikana personálu. Pri druhom som už mala pekný pôrod bez týchto praktik.

Nie.