Aké homeopatiká po cisárskom na urýchlenie hojenia rán?
Mile mamicky viete mi poradit nejake homeopatika na hojenie reznych ran teda po cisarskom ?dakujem
Ahoj, sa som mala problem z jazvou, skúšala som veľa veci cez chlorofil, špeci naplaste, tinktúry a nakoniec mi pomohol na pekné zhojenie obyčajný harmancekovy odvar, tym som si to 3x denne potierala popripade som si nechala vlhku vlaznu gazu na rane cca 10 min.
bioptronova lampa a jazva je vidiet len cez lupu,.... 🙂 1-2 mesiace a je prec,... 🙂
urcite arnica montana potencia 5ch... 5x denne po 3 gulicky, postupne davku znizovat... odporucam...
ja poznam wobenzym...je to na vnutorne hojenie...su drahe, ale zaberaju najlepsie
Ahoj, z vlastnej skúsenosti z pred troch rokov odporúčam homeopatickú masť Cicaderma. Je výborná, určená práve na pooperačné jazvy. Počítaj stým, že zo začiatku má asi každá žena hrubú a škaredú jazvu, Postupne ako budeš chudnúť aj jazva sa bude upravovať...a časom (mne to trvalo asi 8 mesiacov) z nej bude už len ružová čiaročka. Nahrievanie bio lampou je tiež účinné.
ja som pouzivala ked uz bola rana ako tak zahojena cicaderma mast...a prvy tyzden plus chlorophylovy spray na rany odporucili mi v lekarni a mozem len odporucat...a po 2 mesiacoch contratubex aspon 2-3 krat denne ....aby neostala jazva...respektive aby nebola napadna
Dobré je užívať z homeopatík Staphysagriu 9 CH R a V spolu s Arnicou montanou 9 CH R a V -mám s tým dobré
osobné skúsenosti.
Ja som 16 dni po, od 3 beriem wobenzyn a uprimne...super, uz ani neviem ze ma rezali. Jazva sa este hoji, no neboli ma nic.

Ani som nevedela,ze nieco take existuje 🙂 skoda ze to pises az teraz, mala som velmi zle hojenie rany :-/