Aké sú príznaky pôrodu?
Pekný deň som 35 TT a chcem sa opýtať aké bývajú pôrodné príznaky ďakujem za každú informáciu 🥰
ja som začala v deň pôrodu špiniť, a mala som slabé menštruačné bolesti. 1x ma poslal do nemocnice dr. a druhýkrát som išla na vyvolávačku po týždni prenášania.
Pri prvom zacala odtekat plodova voda, pri druhom zacali pravidelne 3min kontrakcie, ktore neutichali ale silneli...v oboch pripadoch ani naznak, zeby sa malo nieco diat, ziadne pocity, nic..prislo to razom..
Ja už týždeň predtým divne bolesti od spodu. V deň pôrodu bolesti od krížov a také ako pri silnej menštruácii a stupňovali sa keď som si od bolesti klakla ku gauču radšej som sly do nemocnice. A od 9 rána do 16 poobede len 3 cm otvorená. Inak ja som nemala pravidielne ale koli bolesti som do nemocnice šla a bol to už pôrod
Keď začneš nechápať, že ako si sa mohla zrazu pocikať, tak ver, že to nie je cikanie 😆. A z druhej mojej skúsenosti, kontrakcie vôbec nemusia byť pravidelné. Ak to už dosť bolí, hybaj do pôrodnice. Ja som čakala ma pravidelnosť a neboli to poslíčky. Ledva som to stihla.
Deň pred pôrodom som bola spuchnuta ako žaba 😀a na druhé ráno odtiekla plodová voda , a .... kontrakcie . To proste zistíš 😊
@perickova deň pred pôrodom ma začali bolieť prsia. A na druhy deň o 1:50 praskla plodová voda. Ležala som teda spala prebudila som sa a dostala kŕč do podbruška ako pri hnačke a zrazu začalo niečo tiecť. Keď som sa postavila začalo to viac viac to som pomaly nejak prešla do wcka a tam sa spustila poriadne plodová voda. A už potom začali mierne bolesti. O pol 8 som šla na sálu a 12:30 porodila s vyvolavackou
Prvy porod som zacala silno krvacat v porodnici mi povedali ze to som sa zacala otvarat a uz to islo...druhy porod rano som myslela ze mi zacala odtekat voda(spolu s trochou krvi) sla som do porodnice tan odtok nepotvrdilj a ze sa inak vobec nic nedeje ze to tak skroo nebude (bola som 37+0)...cely den som potom mala nepravidelne kontrakcie ale reku v porodnici povedali ze nic tak nic asi poslickovia 😂 a vecer som doslova ze sotva dobehla odrodit to uz bolo len len na minuty
Deň pre pôrodom som ešte chodila po nákupnom centre 😆nijake príznaky, ani ", ň" Druhý deň už celý deň taky čudný pocit, večer začali kontrakcie, v noci sa malý narodil
@perickova Ahoj, pamätám sa ze v pondelok v noci začali kontrakcie ale do krížov. Trvali aj celý utorok ale pred polnocou sme už šli do pôrodnice s tým ze už to bolo pri silné. Sestricka ma odbila že to isto nerodim. Pozrela ma primárka a ta hneď ze áno už rodim a ze som na 3 až 4 cm. V stredu o 9:00 sa narodila mala. Žiadne príznaky predtym nič len ta ukrutna bolesť krížov po celý čas až kým mi nedali vyvolavacku. Až potom to prešlo do bolesti bruška. Držím palce.

ziadne som nemala.. v utorok Dr. tvrdil, ze to tak skoro nebude, zavreta na 100 zamkov.. v nedelu som sa chystala pregulat do potravin ale 5 min. pred odchodom mi doma praskla voda (39+0)🤷♀️😁