icon

Aké vložky po pôrode?

lulu551
4. nov 2013

Ahojte,som prvorodicka a o par tyzdnov ma caka porod,no jedine co este nemam su vlozky pre mna po porode.Viete mi povedat o ake vlozky to ide?Viem len,ze su z lekarne,ale nic viac.Dakujem.

Strana
z2
martuska75
5. nov 2013

Tiež hlasujem za bella mama 🙂 Mala som rôzne a tieto sú najlepšie. 😉

stanislavao
5. nov 2013

@lulu551 ked si v lekarni vypytate poporocne vlozky, tak vam daju presne take. to je uplne jedno, aka znacka, len aby boli priedusne a to poporodne su. ja som mala tieto a boli ok.
http://www.batolatko.cz/porodnicke-vlozky-senti...
teraz uz su aj tie anionove, aj dedra ich ma, co su liecive, hojive. tak uz ked budete doma z porodnice, mozete aj tie skusit.
ale dolezite a asi najdolezitejsie je sa po kazdom pouziti wc osprchovat dole. voda pomaha hojit.

zuzqars
5. nov 2013

Kde sa daju kupit jednorazove vlozky po porode ? A ake su najlepsie ? Dakujem

froggynka2013
5. nov 2013

nejlepsie su tie co su v nemocnici zadarmo nedam na ne dopustit, boli uplne najlepsie...alebo potom v zdravotnickych potrebach boli fajn

anjelik2509
5. nov 2013

ja som pri prvej dcére mala aj z lekárne Hartmann a aj z Tesca..No a musím povedať, že tie značkové stáli za dve veci....Tescové nemali chybu...Tak som si ich kúpila aj tentoraz, dúfam, že sa nesklamem 🙂

24seli
6. nov 2013

mne najviac vyhovovali tieto aj v nemocnici ich pouzivali.. sú fakt dost velke ale to je prave na nich super.. http://www.anjelikobchod.sk/product_info.php?pr... majú ich v zdravotných potrebách

miriama15
19. dec 2013

Ahojte dostala sa ku mne info že po porode na sekciu sa môžu používať tampony... je to blud alebo pravda?dakujem

saimaa
31. júl 2014

No neviem, kúpila som tie Samu, ved sú také tenké, že budú po krajoch hneď pretekať... 😖

fcielkaa
31. júl 2014

Ja som par dni pouzivala tie poporodne lebo mi nejake zostali, potom uz mi stacili intimky

anuskaaprazko
31. júl 2014

@miriama15 jemine blud jak svina! ani normalne vlozky neradi vidia... Oni musia vidiet v porodnici ze kolko krvacas... a do konca sestonedelia ziadne tampony!

Strana
z2