Ako dlho po cisárskom reze ostanem v nemocnici?
Zdravim ako to funguje pri cisárskom 10.6 (utorok) mám nástup do nemocnice 11.6(streda) mi ráno spravia cisársky môžem očakávať že 14.6 (sobota) má pustia domov prípadne môžem sa vypitat skôr samozrejme ak bude všetko poriadku lebo nemá kto ten deň byť so staršou dcérou ... Sicarsky bude vo zvolene
Zvacsa po 5 dnoch. Mna pustli po 4, ale bolo ocividne, ze som fit. Neviem ako to bude, ak bude mat dieta zltacku, ci ho pustia skor.
ja som bola 5 dni
@kristina_969 A potom sa chodí s dieťaťom ešte na odber, keď má 3 dni?
Tak musis ratat s tym, ze dieta moze mat zltacku. Ja som si napriklad kvoli tomu pobudla v nemocnici o par dni dlhsie. Cize urcite by som starsej dcerke vybavila nejake strazenie lebo spoliehat sa, ze ta pustia sa neda.
U nás v Trnave ma po oboch cisárskych pustili presne po 72 hodinách ,keď bábätkám spravili odber z päty. Ale samozrejme nemali ani žltačku ani iné komplikácie neboli.
Ja som v pondelok v noci mala akútnu sekciu a v piatok sme išli domov.
U nas kludne aj na 3. den (den sekcie sa rata ako nulty), niekedy 4., ak mamicka nechce skor, tak az 5.
Stráženie vybav, nikdy nevieš čo sa stane. Predsa len je to operácia.
V piatol som mala sekciu, v pondelok ma pustili dompv
bezne bez komplikacii byva cca 3 dni zena tam, mne robili stredu a v sobotu ma pratali domov 🤷♀️
Minimalne 72 hodin, pokial teda nepodpises reverz
Zavisi od viacerych okolnosti... Ja som rodila tskto prve v piatok a v utorok sme uz boli doma, ale.pri druhim sme sli az v stredu, lebo mala mala take koliky, ze nepribrala, tak najskor musela pribrat. A boli tam baby, co rodili prirodzene este pred mnou a ony tam este ostavali, lebo zltcacka, lebo bakteria... Cize zaruku nemas...
ja som mala v pondelok vecer akútnu sekciu a v piatok má púšťali domov keďže obe sme boli v poriadku 🙂

U nás v nitre keď ké všetko v poriadku by ta pustili na štvrtý deň po cisárskom