Ako dlho sa musí ležať po pôrode v pôrodnici?
Ak by som bola ja vporiadku a babatko tiez je mozne ist domov skor?Ci 5 dni tam musim byt aj keby co bolo?
ja som bola po cisarskom 7 dni koli komplikaciam
ked porodis normalnym sposobom a je vsetko ok tak vas pustia na 4 den, ked budu robit cisarsky tak az na 6 den vas pustia.
ja som rodila normálne a po 4 doch nás pustili domkov,bolo všetko OK tak sme šli 🙂
Ak je pôrod klasický tak sa mi zdá že tam musíš byť 4x24 hod, ak cisársky tak 6x24 hod.
ak je bábo v poriadku a aj ty nemáte obaja komplikácie tak do 3-4 dni si doma, ja som po cisárskom a pustila ma na 3 den po pôrode domov reverz som nemusela podpisovať, malá bola v poriadku a ani ja som nemala komplikácie.
fuha 3.den po cisaraku je extrem skoro, standartne je to na 5.ty den, ke som sa pytala 4.den co mi bolo uz super, nechceli pustit, predsa len je to velka brusna operacia a maminku treba viac pozorovat
ja som rodila v zahranici pretoze tu zijem a na druhy den som soferovala domov ..rodila som normalne ;) boli sme obe v pohode takze nebol problem ....
''musim aj keby co bolo'' mozes vyriesit tym,ze podpises reverz,ze na vlastnu ziadost opustas nemocnicu aj s dietatom.v takom pripade lekar nema absolutne ziadnu zodpovednost ani za teba ani za dieta ak by nastali komplikacie.....takze oplati sa vydrzat to tam. 🙂 ...a nech si doma spievaju zatial 7 dni...7 dni....bez mami sme 7 dni...kedy uz pride posledny 😀 😀
ja som rodila sc v utorok a v sobotu som bola doma 😉
tu 3 dni, rodila som v sobotu a v stredu som sla domov, isla by som utorok ale mala sa narodila az o osmej vecer, tak sa to uz nepocitalo
4 dni a den porodu sa nepocita, takze na piaty den idete domov.
Dcera sa narodila v nedelu rano sekciou a vo štvrtok na obed sme sli domov a to bola dost zlta myslela som ze nas nepustia.
Ja som porodila v stredu dvojičky sekciou a v sobotu sme boli doma takže v podstate 3 dni 🙂 Ale ja som si ich riadne vykŕmila-aby sme mohli ísť skoro domov 😀 Škoda len,že sa to prilepilo aj na mňa 😉
Ako pisali baby tu tak 4 dni, ale radsej dlhsie ako sa vracat 🙂 Radsej dlhsie ako sa potom vracat...
4 dni ak nič nehrozi mamine a dieťatu 🙂
nechcem strašiť, ale moja malá dostala silnú žltačku, bola pod lampou a domov sme sa dostali na 16-ty deň
na 5 den sa deti ockuju a potom sa ide domov. ak to pripadne na vined, pustia aj na 4.den.
pouští se na 4 den, pokud je vše ok, očkování už není,,,,tbc je zrušená z povinného očkování,,,,, kočeny nepotřebujete některá oblečko na malou slečnu, 6-15m,,,,
Podla toho kde ja zijem v usa a tuna odrodis a na druhy den ides domov ak je vsetko ok..to len Slovovensko je sto rokov za opicami🙂
ja budem rodit v Istanbule a tam tiez na druhy den pustaju domov...ak je vsetko bez problemov
rodila som v sukromnej porodnici a po prirodzenom porode pustali po 3 dnoch
@brinkley Ahoj ... je to takto, že 4 dni pô pôrode tam musíš byť .... napr. ak sa Ti drobec narodí v pondelok tak najskôr Ťa pustia v piatok ... pretože na 4 deň od pôrodu sa detičkám berie z pätičky krv, ktorá sa posiela do Banskej Bystrice na gentické testy (teda aspoň z našej pôrodnice z Krompách posielajú krvičku do BB) ..... krvičku berú detičkám ráno od 5-6 hod. takže ak si po rannej vizite Ty a bábo O.K. môžete ísť domov .... Pri prvom bábu som rodila cisárskym .... tam ma na 5 deň chceli pustiť po vytiahnutí stehov domov no drobec dostal žltačku tak sme si poležali o týždeň dlhšie ..... teraz pri druhom bábu som tiež mala sekciu v pondelok a v piatok ma už pustili domov s tým, že v nedeľu mám prísť vybrať stehy ... hojila som sa dobre .... synčekovi ráno vzali tú krvičku z pätičky a detská lekárka povedala, že môžeme ísť domov .... takže je to ako na tvojom tak aj na bábätkovom zdravý
zalezi od toho ci budes rodit klasicky alebo cisarak..ja som rodila prirozdezne ale nakolko mal maly silnu zltacku tak som sla domov az na 6 den...ja som mala opustak uz na 4 den....
hihhi u nas den 🙂 maximum 2... a to plati aj na cisarak 🙂)))) Ja som si ale vydupala treti den, juuuuj kolko kriku ma to stalo hihihii
4-6 dni zalezi ako sa citi babanko a maminka pri prirodzenm.6 dni pri cisaraku
Ved maj pôrod doma a potom sa nemusis nikam ponáhľať 🙂
vzdy len tak dlho ako maju volnu postel 🙂
kvoli poistovni min 3 dni
ja som po cisarskom bola az 10 dni,lebo mali malo obsadene a pred odchodom mi aj steh vybrali,tak som tam uz nemusela
u nás v BB musíš zostať 4x24 hod. ak je všetko v poriadku. Blbé bolo len to, že malá sa narodila v utorok o 1.24 hod. a keďže sa deň pôrodu nepočíta, museli sme ostať až do nedele. Keby sa narodila o 1,5 hodiny skôr, prepustili by nás vraj už v piatok, lebo v sobotu sa neprepúšťalo. Takže odveci pravidlá...
po porode 72 hodin,ja som tak bola ked mi maleho prevazali do inej nemocnice a 72 h. bolo nutnych ,no nakoniec som isla o par hodin skor 😉

4 dni a po cisarskom 5 a ked podpises reverz tak mozes ist hned:D