Ako dlho vám trval vyvolávaný pôrod?
Ahojte mamičky,
chcela by som sa opýtať najmä prvorodičiek, ktorým bol pôrod vyvolávaný – ako dlho vám to celé trvalo od začiatku vyvolávania až po pôrod?
O pár dní ma to čaká, som prvorodička, tak by mi veľmi pomohli vaše reálne skúsenosti 🙏
Od rana 8 do 17
Mne dali o 8:00 tabletku a o 12:00 bol na svete
Prve dieťa 7,00 - 18,20; druhé dieťa 13,00 - 20,30. Oba pôrody vyvolané, prvý bol hrozný, druhý ešte horší 😅
Rano som dostala cipok, okolo 16-tej zacali slabe bolesti, o 22:00 odtiekla voda a o 0:30 bol syn na svete.
Mne dali o 20:30 alebo tak vecer snurku namocenu v prostaglandine do krcka, zvysok trcal von ako ked mas tampon. Nadranom n dve jemne kontrakcie rupla cela voda, potom monitor, o 8:00 ma poslali do sprchy, tam brutal kontrakcie a ledva som presla na salu. Vyrazalo to totiz vsade. O styri hodiny bol maly na svete. Narodil sa 12:44. Podla mna keby je mensi a neni zaseknuty o panvu, tak je to o hodinu a pol kratsie. Ale tak od rupnutia vody 8 hodin, nieco sa ozaj dialo iba 4 hodiny. Dalsi porod prirodzene 3 hodiny a pol hodky co som mala doma hned kontrakcie 1,5 min a 2 min pauza. Ja rodim rychlo. Oba porody mi dali iba nejaku nospa na bolest akoze, co uvolni od krcov. Za mna to nic nespravilo. Inak nic
Rano tabletka o.7.00 odchod na porodnicu o 9.00 mala.sa narodila 13.40 pytala som epidural dali mi a islo to vcelku hladko.
Druhy krat rovnaky scenar o 7.00 tabletka o 9.00 odchod na porodnicu dieta na svete 10.45 nestihla som epidural a islo to strasne rychlo.
Infuzka o 7mej rano a 8,30 na svete
Ako prvorodicka som prisla rano a hned mi zacali vyvolavat. Kym som porodila tak 2,5 dna. Bolo to sialene a ak by som vtedy do rana neporodila co by bolo 3cele dni tak idem na cisar.
Od pol ôsmej do 17:00
@anonym_autor začali vyvolávať pondelok a porodila som stredu večer. Najskôr balónik , potom tabletka a zabrala až druhá tabletka. Hrôza nebudem klamať cítila som že to je umelo vyvolané a nie prirodzene. Držím palce je to jednorazová záležitosť. To čo príde potom bude iná, horšia facka ale stojí to za to , byť mamou je krasne
V štvrtok rano som sa hlásila v pôrodnici, začali s vyvolávaním pôrodu a porodila som v sobotu večer. Nemám na to pekne spomienky.
3 a pol hodiny
Mne síce nie pri prvom ale pri druhom vyvolávali.Dali mi dole takú tabletku na vyvolavanie cca o 9:00 a okolo štvrtej,piatej nepamätám presne mi začali až kontrakcie.Porodila som 20:30 .Držím palce aby ste boli v poriadku a aby si to zvládla 🙂🙂🙂
Iba pri prvom? Tam mi praskla voda a nic. Vyvolavali a nic. Po 28 hodinach bola akutna sekcia.
Dalsi porod vyvolavany od podania lieku po narodenie 20hodin. Ale kontrakcie iba 6 hodin.
Treti a stvrty.... neviem kolko od podania no kontrakcie som mala cca 3hodky.
cca 11 hodin, nejdem pisat viac :DD drzim palce, neries, nemysli na to.. klud ❤ A najlepsie.. uz ani nic necitaj tu, chod sa vyspat...
O 15:30 na kontrole mi porodna baba povedala, ze este pred 21.00h porodim - stihla som ist po tasky, urobit prijem na porodnici, okolo 17.00 h ma napojili na infuzky okolo 20:30 bolo ditko na svete. Ked mi povedala, ze v ten isty vecer budem rodit tak som este nemala vobec ziadne bolesti, to hej zatka mi odisla 2 dni pred tym.
Ráno 6:00 mi vyvolali pôrod a malá sa narodila večer o 20:10
Bolo to hrozné bolestivé kontrakcie, potom šitie a všetko bez oblbovaku.
41 minut 😁
O pol 8 ráno vyvolavacka, tristvrte na 11 večer porod.
@anonym_autor 37hodin...nakoniec urgent cisarak...

mne to trvalo od rána do noci. teda od pol ôsmej, ôsmej do desiatej večer 😏