icon

Ako kombinovať bylinky a oleje pri príprave na pôrod?

naty_123
20. okt 2025

Žienky mám na bylinnu naparku levanduľu a malinik plus na masáž hrádze olejček 🙂 ako vy ste to kombinovali? Aj s pitím malinika?

anonym_e58e55
20. okt 2025

To ti neporadim, lebo ja som sa na porod nijak nepripravovala. Ked to prislo, utekali sme do nemocky a po par hodinach sa to narodilo. Prip komlikacie sa riesili aktualne. Ziaden porod nie je ucebnicovy. Drzim palce .

luciaruz
20. okt 2025

Mozno zbytocne riešiš. Moj kŕčok nepochopil, ze sa ma otvoriť. Tyzden som prenasala, 3 dni mi roztahovali krcok rôznymi sposobmi a nepomohlo, musela som ist na cisara.

anonym_c4bb9f
20. okt 2025

@naty_123 nijako pôrod je záležitosť hormonov

terry658
20. okt 2025

@naty_123 malinik a alchemilku pred pôrodom na litre. Naparku som kúpila hotovú zmes. Všetko až od 36.tyzdna

kiki68
20. okt 2025

Malinik sa pije na velke mnozstvo, naparku mozes spravit z tej levandule, to moze pomoct nepocuvaj ako tu porodili bez nicoho. Com viac preto spravis, tym menej keby cosi si mozes vycitat. Lebo si napr spravila maximum pre to, aby veci isli. Ked nepojdu, ok nepojdu, na to uz mame personal. Ale naparkou to dodrbat nemozes. Tiez odporucam ak nemas diabetes jest datle, pit napr caj s hrebickom, skoricou. To uz je priamo na vyvolanie porodu okolo 38/39tt zacat. Tiez mozes spodok naparit kamilkami. Viac menej tam ide o to, ze tie svaly tym naparenim lepsie povolia. Premasiruj to potom s olejcekom. Ja som pouzivala epino. No mam dva porody vacsich deti bez vacsich poraneni, skrabanec na par stehov.

anonym_8e0f6c
20. okt 2025

😉
Plus pridala by som 6 ďatlí denne tiež od 36tt