Ako prebieha anonymný pôrod?
Najde sa tu žena, ktora porodila anonymne ? Ako to prebieha ? Zostáva sa v nemocnici?
@anonym_autor co viem, tak ano, ale na gynde, nie tam na sestonedeli. Podobne ako zeny, co to dobre nedopadlo nedavaju k tym s babatkami. Cize tohto by som sa nebala. Nakolko nejaku starostlivost mat musis pre vlastne bezpecie a zdravie. Akurat na gynde nikto nebude riesit s akou dg si tam. Tam je kopec diagnoz
porod nie je anonymny, ale utajeny... v nemocnici sa ostava bez ohladu na to, aky je porod, normalny, sekcia, chceny, nechceny, anonymny... nikde nevystupujes pod svojim menom, ale xxy, dietatko takisto...nebudete spolu... potrebujes mat ziadost, minimalne na tento ukon.... inak to nie je utajeny porod, ale mohol by sa klasifikovat ako opustenie dietata... chapes... daj si do poriadku papiere... neviem odkial si, ale v Koch aj Bory rodia aj takymto sposobom.. neplatis nic...
@anonym_autor je to ako klasicky porod, ale dokumentácia je vedená anonymné. Stačí, keď to oznámis aj pred samotným pôrodom. Keď porodis, dieta ti vezmú, ideš na klasické Oddelenie a ked budeš fit, ideš domov.
Ake máte info baby
Som myslela , že je to veľmi zriedkave utajený pôrod
Ja nepoznám nikoho takého
porod nie je anonymny, ale utajeny... v nemocnici sa ostava bez ohladu na to, aky je porod, normalny, sekcia, chceny, nechceny, anonymny... nikde nevystupujes pod svojim menom, ale xxy, dietatko takisto...nebudete spolu... potrebujes mat ziadost, minimalne na tento ukon.... inak to nie je utajeny porod, ale mohol by sa klasifikovat ako opustenie dietata... chapes... daj si do poriadku papiere... neviem odkial si, ale v Koch aj Bory rodia aj takymto sposobom.. neplatis nic...
@krasneleto Nepotrebuje papiere vopred. Stačí to oznámiť aj pred samotným pôrodom, keď príde do pôrodnice. Administratívu vyriešia vtedy.
Ake máte info baby
@anonym_e0d1d2 staci ked pracujes na nejakom urade alebo napriklad v zdravotnej poistovni ako ja a vies viac nez chces vediet 😥
@anonym_autor je to ako klasicky porod, ale dokumentácia je vedená anonymné. Stačí, keď to oznámis aj pred samotným pôrodom. Keď porodis, dieta ti vezmú, ideš na klasické Oddelenie a ked budeš fit, ideš domov.
@anonym_e02591 keď porodíš dieťa Ti vezmú, ako zle sa to číta 😢 ale je to tak
@anonym_2c94c3 @anonym_2e8554 nedávajte tieto smutné smajlíky 🙈🙈🙈 žena presne práve toto nepotrebuje 🤦 a dieťatko sa týmto dostane do rodiny ktorá naňho mesiace čaká ❤️
Ake máte info baby
@anonym_e0d1d2 však veď to je snáď účel nikoho takého nepoznať 😀
@anonym_e0d1d2 však veď to je snáď účel nikoho takého nepoznať 😀
@zuzanka.zuzu vieš ako to myslím , ľudia sa pochvália kadečím
Čo sú zatvorene tie ženy 9 mesiacov alebo menej niekde? Veď okolie vidí , vie
Ja jednu takú poznam,rodila v Ružinove ,život pise aj smutné príbehy ....a na kontrolu ku gyn vôbec nechodila ...
@anonym_e02591 keď porodíš dieťa Ti vezmú, ako zle sa to číta 😢 ale je to tak
@anonym_2e8554 ked si to po hodine rozmyslis, stake je cesta naspat. Zase to neni ze si Handmaid a dieta uz neuvidis a za dverami caka dama v tyrkysovych satach. Stale su tam lehoty
Ja rozmýšľam, že čo potom také ženy povedia svojej rodine, okoliu, keď príde z nemocnice, že kde ma dieťa? Véd každý vidí na žene ze je tehotná. A zrazu ani brucho ani dieťa.
Ja rozmýšľam, že čo potom také ženy povedia svojej rodine, okoliu, keď príde z nemocnice, že kde ma dieťa? Véd každý vidí na žene ze je tehotná. A zrazu ani brucho ani dieťa.
@bielasovicka povie, ze to nedopadlo dobre, no je tam toho
Okrem toho hneď dnes téma kde autorka ide na potrat a idú ju tam zniesť zo sveta a rádia jej urajney porod a tu hľa, zena che ísť na utajený porod a uz ani to nieje dobre
Tiez nechapem komentare tu. Podla mna je naopak statocne to dieta vynosit, porodit a nie ist na potrat (kedze dieta sa same "nespravi" je to zodpovednost rodicov 🙄). Takze za mna klobuk dolu kazdej matke co sa rozhodne porodit - a kolke pary (aj na tomto fore) na take babatko upenlivo cakaju, lebo im nebolo dane mat vlastne...
Ake máte info baby
@anonym_e0d1d2 asi preto sa to volá utajeny alebo anonymný pôrod aby si nikoho takého nepoznala
@bielasovicka povie, ze to nedopadlo dobre, no je tam toho
Okrem toho hneď dnes téma kde autorka ide na potrat a idú ju tam zniesť zo sveta a rádia jej urajney porod a tu hľa, zena che ísť na utajený porod a uz ani to nieje dobre
@anonym_39302f no to povedať môže, ale keďže su to aj blízki ľudia , tak im povie čo ?
Ale aj menej blízkym..
Pohreb nebol a pomník nemá?
Či ako, keď si taká múdra
No je tam toho
Ja neviem, asi su mesiace doma zavreté a nevychádzajú , tiež tomu nerozumiem
@zuzanka.zuzu vieš ako to myslím , ľudia sa pochvália kadečím
Čo sú zatvorene tie ženy 9 mesiacov alebo menej niekde? Veď okolie vidí , vie
@anonym_e0d1d2 okolie môže vidieť, pointa anonymného pôrodu je v tom, že to dieťa nemá bio matku v rodnom liste, že je okamžite právne voľné, a tak ďalej. Nie v tom, že okolie matky...
@anonym_autor veľa sily ti prajem. Si riadne statočná (alebo niekto v tvojom okolí, o koho ide), že dávaš svojmu dieťaťu dar, aký nikto iný nemôže - udržuješ jeho život, kým závisí od teba. Potom ťa už môže nahradiť niekto druhý, ale tieto mesiace to môžeš byť jedine ty. My vždy vedieme nášho syna v pestúnskej starostlivosti k úcte a vďake voči jeho biologickej mame.
@anonym_e0d1d2 okolie môže vidieť, pointa anonymného pôrodu je v tom, že to dieťa nemá bio matku v rodnom liste, že je okamžite právne voľné, a tak ďalej. Nie v tom, že okolie matky...
@any_soj konečne normálna odpoveď
Znamená,že po matke nie je ani stopy, nie je jednoducho nikde vedená
Len sa to tu napísalo, bola tehotná , tak príde a povie, že to nedopadlo dobre . No asi ťažko
@anonym_autor môj názor si veľmi silná žena keď toto dokážeš urobiť . Dať rodinám čo tie deti mať nemôžu a čakajú roky rokuce . Drž sa aby to dopadlo dobre

@anonym_autor anonymne som sice nerodila, ale co viem, prebieha to tak, ze po porode ti dieta vezmu, a ty ides lahnut na gynekologicke oddelnie, neostavas na sestonedeli, ako ostatne rodicky. Anonymny porod je treba nahlasit vopred.