Ako prebieha pôrod pri polohe koncom panvovým?
Ahojte, tie čo ste mali bábätka polohou Kp - dole ritkou, ako sa vám rozbehol porod? Ako ste vedeli, že sa pýta na svet? Je to rovnaké, ako pri dobre otočenom bábätku? Ďakujem.
Mne klasicky začali kontrakcie, to bol môj prvý pôrod a boli silné a pravidelné hneď od začiatku, do hodiny od kedy ma doktorka vyšetrila som šla na sekciu. Pri treťom pôrode už bolo bábo hlavičkou dole a tiež mi ako pri prvom začali silné a pravidelné kontrakcie. Čiže za mňa rovnako aj keď bolo bábo kp aj keď bolo normálne.
@anonym_798439 ďakujem pekne. Tak má to napadlo, že keď dieťatko vlastne nenalieha hlavičkou, že čo čakať. Ja som 38tt, strašne bolesti v krížoch, bruško tvrdé, aj sa mi zle chodí. Mala som aj trosku, naozaj malinko krvi na papieri.
No nájsť si malinko krvi na papieri tak nesedim doma ale idem smer pôrodnica a bolo by mi jedno či sa porod zacal alebo nie
Nemala som pôrod KP, ale ak máš krv na papiery, tak dúfam, že už si na ceste so pôrodnice
Nemala som pôrod KP, ale ak máš krv na papiery, tak dúfam, že už si na ceste so pôrodnice
@pribinak nie, nešla som do pôrodnice. Čakala som, či sa niečo rozbehne, pripravená. Krvi bol naozaj kúsok, taká bodka, takže som nechcela zbytočne panikáriť, keď bábätko sa pohybuje ako zvyčajne. 😊
neviem, ci cakas chlapca alebo dievca, ale ja kebyze mam kp a je to chlapec tak nerozmyslam nad normalnym porodom ani nahodou..... idem urcite cisarskym
u chlapcov (mam na okoli 2 takto co sa narodili) a obaja mali problémy s vajkami ..... prave kvoli porodu kp. pri tom tlaku, sa im " cele ustrojenstvo s vajkami" posunulo, akoby nezostupilo, teraz obaja uz su po operaciach..... a vsetko v poriadku (su skolaci)
porody mali kamosky dlhsie, ale rozbehli sa normalne
neviem, ci cakas chlapca alebo dievca, ale ja kebyze mam kp a je to chlapec tak nerozmyslam nad normalnym porodom ani nahodou..... idem urcite cisarskym
u chlapcov (mam na okoli 2 takto co sa narodili) a obaja mali problémy s vajkami ..... prave kvoli porodu kp. pri tom tlaku, sa im " cele ustrojenstvo s vajkami" posunulo, akoby nezostupilo, teraz obaja uz su po operaciach..... a vsetko v poriadku (su skolaci)
porody mali kamosky dlhsie, ale rozbehli sa normalne
@lucik194 mám naplánovanú sekciu, čakáme chlapčeka 😊 len má zaujimalo, ako sa porod rozbiehal zienkam, čo tiež mali bábätka kp, keďže hlavička nenalieha. A do termínu sekcie sa kľudne porod môže rozbehnúť, vylúčené nieje nič.
Ja som mala naplánovaný cisarsky v 38 TT, predtým v 35 TT som ležala v nemocnici kvôli zlým výsledkom. Pôrod bol nakoniec skôr, cisárskym v 37 TT nakoľko mi odtiekla plodová voda. Otvorená som bola na 1,5 prsta a kontrakcie som nemala absolútne žiadne

Mne klasicky začali kontrakcie, to bol môj prvý pôrod a boli silné a pravidelné hneď od začiatku, do hodiny od kedy ma doktorka vyšetrila som šla na sekciu. Pri treťom pôrode už bolo bábo hlavičkou dole a tiež mi ako pri prvom začali silné a pravidelné kontrakcie. Čiže za mňa rovnako aj keď bolo bábo kp aj keď bolo normálne.