icon

Ako prebieha vyvolávaný pôrod?

naty_123
2. nov 2025

Žienky ktoré ste mali vyvolávany porod najskôr balonikom potom tabletkami ako ste to zvládli?🙂

anonym_c9b6a5
2. nov 2025

@naty_123 vyvolávane 2 pôrody, otrasné pôrody
Nikdy viac rodiť

naty_123
autor
2. nov 2025
@anonym_c9b6a5

@naty_123 vyvolávane 2 pôrody, otrasné pôrody
Nikdy viac rodiť

@anonym_c9b6a5 😀😀😀 ou

trendyy
2. nov 2025

@naty_123 ja oba tabletkou
Ráno o 8mej vklad a hneď kontrakcie 5min potom dve a syn sa narodil o 13 dcéra 13,58 takže celkom rýchlo
Ale bolesti strašne hneď v podstate
Za mňa to je super lebo je som sa v klude vyspala a nadstavila na ti že to ráno príde

tetapetra
2. nov 2025

@naty_123 tabletky nezabrali 🤷🏻‍♀️museli mi prasknúť vodu,až potom to všetko začalo

kiki68
2. nov 2025

@naty_123 balonik davaju iba ked je treba, daju tabletky a cakaju, alebo snurku s obsahom prostaglandinu dole krcku a ta potom vypadne ako sa otvaras. Moze to ist , neist, mozes do 4 hodin porodit. Prve vacsinou rupne voda.

naty_123
autor
2. nov 2025

Doktor mi vravel že balónik je najmenej invazívny a začneme tým potom sa vkladajú nejaké tabletky :/

gregik66
2. nov 2025

Dali mi tabletku asi o osmej, napojili na ctg, praskli vodu, spravili klystir, potom zacali strasne bolesti krizov, presla som na box a o 12 bol syn na svete, na asi 5 zatlaceni. Za mna sa to vpohode dalo zvladnut, nemala som ani epidural. Nemam sice s cim porovnat, bol to moj jediny porod zatial, ale ja mam velmi prijemnu skusenost.