icon

Ako rozpoznať blížiaci sa pôrod?

21. dec 2024

Ahojte, viem že prirodzený pôrod sa začína vtedy keď je to malé pripravené a ono rozhoduje o tom...ale stalo sa vám niekedy, že ste si z niejakého dôvodu povedali, že dnes to príde a prišlo? aký bol ten dôvod?

lilli110
21. dec 2024

Ked som sa rano zobudila a konecne som sa mohla normalne nadychnut 😁 pri pohlade do zrkadla sa mi zdalo, ze mi kleslo trosku brusko, len som si nebola ista, ci si to iba nenahovaram. A veru v ten vecer mi odtiekla voda.

lucia13022023
21. dec 2024

U mňa to nefungovalo, to by bolo moje dieťa narodené 1.2 a nie 21.2🤣
Ale moja sestra si povedala jeden deň, 1.10, že je pekný dátum, že dnes porodí. A porodila 🤣sle jej všetko vždy vyšlo podľa plánu, nechápem ako.

daiane7
28. dec 2024

Mala som termín 7.11., celý čas som sa v hlave nastavila že bude to 11.11. a drobec bude mať pekný dátum 😃 každý kto sa pýtal, že kedy mám termín bola moja odpoveď “Siedmeho ale verim, že vydrží do jedenásteho”… ešte na poradni 8.11 sa ma pýtala doktorka že na najbližšej poradni sa dohodneme v prípde vyvolávačky a ja že pani doktorka v pondelok sa vidíme 😃 no a 11.11. hneď desať minút po polnoci ma muž viezol do nemocnice s odtečenou vodou 😊 smiali sme sa že nádherne čakal 😊 možno psychika a možno náhoda. Ktovie 😊