Ako rozpoznať začiatok pôrodu v 34. týždni?

kobylka002
28. mar 2025

Ahojte ,každý večer pravidelne mávam bolesti ako pri ms proste celý spodok ma bolí,cítim panvu kríze všetko ,cez deň je to ako tak ok,,celé tehotenstvo som mala vždy intenzívnejšie bolesti,preto som sa aj dosť na chodila na pohotovost kde bolo všetko ok,lenže ja sa bojím niekdy keď máme takéto bolesti každý večer že neustriehnem že sa začal pôrod,keďže idem plánovaným cisárskym a nemôžem rodiť norlamne pretože sú tam riziká.Napr teraz má bolel celý spodok viem že sa vtedy odporúča sprcha ,v sprche som citila úľavu,no po pol hodine zase boli všetko čo môže :/ nejaký tip aby som bola prípravená že UPS toto bude asi pôrod ,snáď nebudem mať tu smolu že nestihnem dobehnúť do pôrodnice ,ja už stresujem viem možno viac ako by som mala ale to ide samé 😀🥴🤭 a ešte som zabudla dodať celé tehu mávam dosť silné rôzne Výtoky samozrejme aj boli liečenie keď bol zápal keď aj nebol vždy pretrvávali až do dnes ,také vodnate niekedy husté , niekedy menej takže aj keď otečie zátka tak sa bojím že ju prehliadnem ďakujem za každú skúsenosť,odpoveď ...

kiki68
29. mar 2025

@kobylka002 tak ked nemozes rodit prirodzene, musis vzdy na kontrolu do nemocky, nezozeru Ta, daju CTG a hotovo. Neviem aky mas nalez, je mozne, ze budes chodit kazde 3 dni na CTG k nim, alebo na hospit

lola238
29. mar 2025

@kobylka002 ja som trpela krcovymi zilami v tehu,mala som ich na maternici a mavala som take sakra bolesti,ze som myslela ze mi dieta ,,vypadne” spodkom..tiez som mala planovy cs..bola som pre istotu viac krat na pohotovosti a nikdy neboli neprijemni,ze naco chodim.. chod radsej aj ty,povec co je vo veci..radsej 100x zbytocne ako raz neskoro

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre