Ako ste sa cítili týždeň po sekcii?
Zeny moje,utorok som bola na sekci,v spinalke,sobotu ma prepustili domov,rana sa hoji tusim vcelku fajn,ale vcera som doobeda vracala,myslim,ze z tych antibiotik,co mi nabalili.tak som si dala acidko,ze nech sa mi upravi travenie a akurat ma z neho tak doteraz prehana..nemam chut do jedla,vobec,teplota 36,9,jazva ako taka ma neboli,ale skor na lavej strane ako keby vnutri pod jazvou ma pri stoji a chodeni strasne boli,mam to v tejto casti strasne hrube,tu jazvu..
Tak sa chcem opytat,ci je to normalny pooperacny stav?antibiotika mi lekar kazal vysadit,kedze som z nich grcala a mala krce a pali ma pri cikani..
@myleontina mam za sebou tri sekcie. Po kazdom mi bolo inak. Ale radsej skoc za lekarom a najma bacha na mocove cesty. Daj si vysetrit moc, ked ta pali. Ono je dost bezny zapal mocovych ciest po cisarskom. Pri cievkovani moze prist k zaneseniu infekcie.
Navstiv urychlene lekara. Ja som bola ubolena ale teplotu som nemala. Jazva ma bolela rovnomerne ale mohla som ako-tak fungovat. Drzim palce 😉
Môže to byť zápal močových ciest, čo je po sekcii časté ale aj pooperačné komplikácie, preto ihned kontaktovať lekára.
@myleontina skoč ku svojej všeobecnej lekárke keď ťa páli pri močení - jeden rýchli test moču odhalí prípadný zápal a nasadí ti liečbu. Ja som po sekcii mala zápal moč. mechúra - dostala som lieky a bola som fit na pár dní. Čo sa týka rany - bolesti sú individuálne, ani tak nebolí rez ale hlavne ako sa sťahuje maternica je dosť nepríjemné.
@myleontina mne bolo otrasne, dokonca som dostala 40tky teploty, ale nevracala som....no antibiotika som nebrala...
@myleontina toto nie je dobre..ja som sa sice po prvej necitila bohvieak,bola som ubolena a kusok rany asi 1cm sa trosku zapalil co vyriesilo potieranie betadinom,no s takymto stavom by som zasla k dr...

Radsej zajdi za svojim gynekologom ci je vsetko budes kludnejsia.urobi ti sono a uvidis