icon

Ako ste sa cítili týždeň po sekcii?

myleontina
3. aug 2015

Zeny moje,utorok som bola na sekci,v spinalke,sobotu ma prepustili domov,rana sa hoji tusim vcelku fajn,ale vcera som doobeda vracala,myslim,ze z tych antibiotik,co mi nabalili.tak som si dala acidko,ze nech sa mi upravi travenie a akurat ma z neho tak doteraz prehana..nemam chut do jedla,vobec,teplota 36,9,jazva ako taka ma neboli,ale skor na lavej strane ako keby vnutri pod jazvou ma pri stoji a chodeni strasne boli,mam to v tejto casti strasne hrube,tu jazvu..
Tak sa chcem opytat,ci je to normalny pooperacny stav?antibiotika mi lekar kazal vysadit,kedze som z nich grcala a mala krce a pali ma pri cikani..

lenka369
3. aug 2015

Radsej zajdi za svojim gynekologom ci je vsetko budes kludnejsia.urobi ti sono a uvidis

maciatkolulu
3. aug 2015

@myleontina mam za sebou tri sekcie. Po kazdom mi bolo inak. Ale radsej skoc za lekarom a najma bacha na mocove cesty. Daj si vysetrit moc, ked ta pali. Ono je dost bezny zapal mocovych ciest po cisarskom. Pri cievkovani moze prist k zaneseniu infekcie.

katkakovac
3. aug 2015

Navstiv urychlene lekara. Ja som bola ubolena ale teplotu som nemala. Jazva ma bolela rovnomerne ale mohla som ako-tak fungovat. Drzim palce 😉

renik5
3. aug 2015

Môže to byť zápal močových ciest, čo je po sekcii časté ale aj pooperačné komplikácie, preto ihned kontaktovať lekára.

darina1952
3. aug 2015

@myleontina skoč ku svojej všeobecnej lekárke keď ťa páli pri močení - jeden rýchli test moču odhalí prípadný zápal a nasadí ti liečbu. Ja som po sekcii mala zápal moč. mechúra - dostala som lieky a bola som fit na pár dní. Čo sa týka rany - bolesti sú individuálne, ani tak nebolí rez ale hlavne ako sa sťahuje maternica je dosť nepríjemné.

alk05
3. aug 2015

@myleontina mne bolo otrasne, dokonca som dostala 40tky teploty, ale nevracala som....no antibiotika som nebrala...

siska53
3. aug 2015

@myleontina toto nie je dobre..ja som sa sice po prvej necitila bohvieak,bola som ubolena a kusok rany asi 1cm sa trosku zapalil co vyriesilo potieranie betadinom,no s takymto stavom by som zasla k dr...