icon

Ako vybaviť plánovaný cisársky rez?

mimi5986
16. mar 2024

ahojte,
momentalne som v 25. tyzdni tehotenstva. Bude to prve dieta. Mam obrovsky strach z porodu , v noci sa budim, pri myslienke na prirodzeny porod sa mi urobi az zle ..uprimne poviem tehotenstvo nebolo planovane a stale som akasi vystrasena.
Chcela by som preto ist radse cestou planovaneho cisarskeho rezu. Rada by som sa dozvedela k tomu viac informacii co ako vybavit, co k tomu treba, ako to prebieha. Ďakuje pekne 🙂
Nestojim o presviedcanie ze prirodzene je to lepsie a podobne, poprosim o respektovanie ....uz ma doma tlacia preco takto a ja nemam silu to pakovat a branit sa, mozem sa rozhodnut ako to citim.....a rada by som dostala realne informacie k tomu cisarskemu.

´Dakujem.
Pekny den

Strana
z3
slavka1988
19. dec 2024

@barborachors sama mám tri cisarske a Ano lepšie pre dieťa s tým že sa nepridusi ale môže mat iné problemi napríklad nevytlacenie plodovej vody z pľúc a iné veci a brusna operácia je naozaj dosť silný zápach do tela a ty píšeš akoby to bolo hop sem hop tam .A nie kazda gynekologička ma cisársky neviem kde berieš takéto informácie 🙈

maryetta
19. dec 2024

@lienka.7 suhlasim. Uplne najviac je psychika. A dovera v lekara. Aj preto som si zajednala lekara. A mala toho isteho pri 3 porodoch. Pri poslednom som lem kvoli dr cestovala 300km do porodnice a nelutujem.

Strana
z3