Ako vyvolať pôrod?
Maminy, dnes som mala poradňu a dr mi povedala, že je všetko zachovalé a uzavrete, takže sa nič nedeje a porod je v nedohľadne. Ze keby som aspoň troska otvorená, tak mi spraví hemiltona ale takto sa nedá nič robiť.. dajte nejaký trik nech sa začne čosi diať, už chcem mať moje malé klbko pri sebe 😕
a v kolkom tt si? ved asi keby to bolo rizikove tak by doktorka s tym zacala nieco robit nemyslis?
Nijako. Neda sa to reálne. Navyše si môžeš aj ublížiť.
vydrz o chvilu ho budes mat a nezbavis sa ho tak min. 18r. 🙂 neponahlaj sa, nech mu cas aby sa samo vypytalo na svet
@kacena4 ano, ved ja viem ze krpec nebude večne v brušku.. ale keď človek už nevládze, nevyspí sa, ledva sa postaví aj to s bolesťami tak už by naozaj urobil hoc čo len aby to už bolo 😀
a v kolkom tt si? ved asi keby to bolo rizikove tak by doktorka s tym zacala nieco robit nemyslis?
@ciola ja som nikde nenapísala, že je niečo rizikové...
Som v termíne akurát
Zažívala som to pri vsetkych 3 deťoch 😃 neznášala som tehotenstvo, deti milujem, ale nechápem ako niekto môže povedať, že si užíva tehotenstvo. Skúšala som všetko možné, ale nezabralo nič. Na termín som bola otvorená na špičku prsta, na ďalšiu poradňu tesne pre prst, dalsiu voľné pre prst 😅 myslela som, že neporodim nikdy. Ale ten Hamilton mi pomohol pri oboch deťoch. Jedno dieťa sa narodilo deň po ňom, ďalšie pár hodín po poradni kedy mi ho pani dr spravila. 🙂 Hneď sa to rozbehlo. A to vravím, nález bol voľné pre prst. Takže neboj, ďalšia poradňa už môže byť úplne iná.
no moja nevyspis sa ani potom 🙂 takze cakaj ono to pride v spravny cas
V stredu som to mala rovnako, v nedeľu praskla voda 😄 Ja som v piatok a v sobotu dosť upratovala, takže to pripisujem námahe. A inak, mne sa tehotenstvo napríklad páčilo 🙂
V stredu som to mala rovnako, v nedeľu praskla voda 😄 Ja som v piatok a v sobotu dosť upratovala, takže to pripisujem námahe. A inak, mne sa tehotenstvo napríklad páčilo 🙂
@michaela329 pokial mas tuhý krcok, tak môžeš odbehnut aj maratón (obrazne povedane) a neporodis. Akurát ti tak praskne voda a skončíš s CR
Akoze ja mam makky krcok ale to už od 36tt len sa neskracuje ani neotvara 🤷♀️
Aj ja som robila velke upratovanie, dopotená, upachtená 🤣 večer vaňa a prd z toho 😀
Vedci ešte stále neprišli na to ako vôbec začína pôrod. Obrazne povedané môžeš urobiť všetko možné a aj tak si nepomôžeš.
@michaela329 pokial mas tuhý krcok, tak môžeš odbehnut aj maratón (obrazne povedane) a neporodis. Akurát ti tak praskne voda a skončíš s CR
@lienka.7 v stredu som ešte mala, praskla v nedeľu, porodila som v pondelok nadránom prirodzene.
No jedine si prasknut nejakou extra namahou vodu, ak vobec. Je kopec babskych receptov, od jedenia stredu ananasu, cez tonic, sex, bars co si vies predstavit. Pocula som o nejakom ricinovom koktejle, tiez o nejakych tamponoch namocenych v niecom. Ja som isla iba po ten sex, tonic a ananas 😂🙈 Ale stale mozes na termin ukecat a dat to vyvolat umelo.
Len tak na odlahcenie. Prenasala som tyzden a mne pomohlo rozrevat sa a povedat babatku, aby uz prislo medzi nas 😅 pomohlo. Do 4hodin som ju uz mala pri sebe 😅
Len tak na odlahcenie. Prenasala som tyzden a mne pomohlo rozrevat sa a povedat babatku, aby uz prislo medzi nas 😅 pomohlo. Do 4hodin som ju uz mala pri sebe 😅
@evcagabi 😀😀😀😀 ja som myslela, že sa rozrevem keď mi dr povedala, že je všetko uzavrete a zachovalé 🤣
Správnymi cvikmi

vydrz o chvilu ho budes mat a nezbavis sa ho tak min. 18r. 🙂 neponahlaj sa, nech mu cas aby sa samo vypytalo na svet