icon

Bojím sa pôrodu, lebo prvý bol kliešťový

alex1983
16. júl 2012

Ahojte mamičky, alebo buduce mamičky. Chcela by som Vás poprosiť o vaše skusenosti alebo názory... Prvý pôrod som mala velmi tazky a nakoniec to skoncilo tak,ze malu vytahovali kliestami. Nastastie je zdrava 🙂 Avsak pred sebou mam druhy porod a ja uz teraz nespavam z toho, ako velmi sa bojim. Mam neskutocny strach a obavu aby vsetko dobre dopadlo, aby nenastali take komplikacie ako pri prvom porode. Dr. my navrhol ze mi moze napisat do papierov ze mam rodit sekciou. Neviem co mam spravit ☹ Ocitli ste saaj vy v takejto situacii? 😔

Strana
z2
alex1983
autor
31. mar 2021

@kythos určite kliešte, to sa nedá porovnať. Veď cisársky je v pohode, nie je priamo ohrozené bábätko. Akurát jazva sa dlho hojí. Spinal.

kythos
31. mar 2021

@alex1983 ďakujem krásne
Ako dlho sa Vám Asi hojila jazva? Aký bol vpich do chrbtice? Nebolelo to nejak enormne? Lebo toho sa bojím asi najviac
Kto Vás rodil ak sa môžem spytat? Keďže pozerám že sme z jedného mesta

Prepacte toľko otázok.. čaká má tomo chvíľku a bojím sa neskutočne

alex1983
autor
31. mar 2021

@kythos ako dlho sa hojila si už vobec nepamätám, 8 rokov je 8 rokov 🙈😁
Ja si už celkovo na pocity z pôrodu nepamätám.
Rodil ma Dečkov a asistoval mu Rešeta.
Netreba sa báť ale sa tešiť na bábätko. Strach pôjde bokom. Prajem veľa síl 🍀

kythos
1. apr 2021

@alex1983 ďakujem srdečne
Všetko dobre aj Vám

alex1983
autor
1. apr 2021

@kythos ďakujem 😊

alazala
1. apr 2021

@alex1983 ja som bola v rovnakej situácii ako ty. Druhý pôrod sekciou - tiež mi to dokt navrhla,ja som sa veľmi bála takisto ako ty. A bolo to veľmi dobré rozhodnutie - za mňa. Ale je to individuálne, nakoniec sa ty musíš rozhodnúť. Držím palce

alazala
1. apr 2021

@alex1983 ja som bola v rovnakej situácii ako ty. Veľmi som sa bála, druhý pôrod bol sekciou, som za to veľmi vďačná doktorke. Lebo to sa nedá porovnať. Aspoň v mojom prípade to tak bolo

Strana
z2