icon

Bolesť a ružový výtok 3 mesiace po pôrode

vierakuli
1. apr 2018

Mali ste aj vy taky problem par tyzdnov alebo mesiacov po porode? Mam uz 3 tyzdne bolest podbruska, nafuknute podbrusko a v noci som si nasla ruzove na toaletaku. Nechapem co to moze byt. :/

sorayaardente
•
1. apr 2018

@vierakuli mohli ti ostat blany, placenra po porode...rychlo k doktorke, nech ta pozrie so zrkadlami..mne robili kyret 2 mesiace po porode...alebo to mozu byt aj slabe kramy, ale urcite k doktorke!

denisa098
•
1. apr 2018

plcenta podla mna nie,no urcite k lekarke vysetria ta aj cez pripadnu menstruaciu.

vierakuli
autor
•
1. apr 2018

@sorayaardente robili mi este v porodnici po porode ultrazvuk a vsetko bolo v poriadku

denisa098
•
1. apr 2018

chod k doktorke,si mamicka,musis byt ok aby si sa mohla postarat o svoje babo,ked mas bolest tri tyzdne tak to menzes nebude,mozno tam je nieco nedobre zostate z porodu,mozno ste zase tehotny,musi ti povedat doktorka.

sorayaardente
•
1. apr 2018

@vierakuli aha, no aj tak urcite chod k doktorke radsej..tu sa pytat na take veci je zbytocne, pretoze len doktor ti povie, co to moze byt..

vierakuli
autor
•
1. apr 2018

Oki tak tam pojdem, ja len ze ci tu je niekto kto mal to iste a ze co to nakoniec bolo. Vyzera to uplne ako nejaka zatka ale tehu test bol negativny.

marissenka
•
1. apr 2018

Ja som to mala a bola to nejaká infekcia,dr mi dal antb...🤔chod určite k dr