icon

Ružový výtok v 39. týždni tehotenstva: Je to normálne?

tiritiri
23. apr 2026

Ahojte , som v 39tt a od včera večer mam taký ruzovy vytok pri utreti aj na vlozke stále, celu noc mi šiel a celkom ho je dosť. Bolesti nemam ani nič. Mala som chvilkami večer len. Len ma zaujima mala ste to niektora ? Co to mohlo byt ? Bola som večer na pohotovosti tak chvalabohu vsetko je ok len ani sa neotvaram zatial tak nechapem tomu vytoku. Stale ho mam bez vlozky byt nemozem. Dakujem

anonym_21b41b
23. apr 2026

@tiritiri výtok je vodnaty alebo skôr je tam sliz? Môže to byt aj hlienova zakta

zuzacka16
23. apr 2026

môže to byť aj hlienová zátka, niekomu odchádza kľudne aj týždeň či 2 pred pôrodom, niekomu tesne už pred pôrodom (môj prípad)..ale keď si bola na pohotovosti, tak ti nepovedali, čo by to mohlo byť?

tiritiri
autor
23. apr 2026
@zuzacka16

môže to byť aj hlienová zátka, niekomu odchádza kľudne aj týždeň či 2 pred pôrodom, niekomu tesne už pred pôrodom (môj prípad)..ale keď si bola na pohotovosti, tak ti nepovedali, čo by to mohlo byť?

@zuzacka16 tak vraveli ze sa meni ph a priprava na ten porod len dnes mi pride že to je silnejšie ako včera.

tiritiri
autor
23. apr 2026
@anonym_21b41b

@tiritiri výtok je vodnaty alebo skôr je tam sliz? Môže to byt aj hlienova zakta

@anonym_21b41b tak pri utreti tam mam kusky takeho hlienu asi tak to vyzera, kusky.

anonym_21b41b
23. apr 2026
@tiritiri

@anonym_21b41b tak pri utreti tam mam kusky takeho hlienu asi tak to vyzera, kusky.

@tiritiri tak podla popisu asi to bude hlienova zatka

zuzacka16
23. apr 2026
@tiritiri

@zuzacka16 tak vraveli ze sa meni ph a priprava na ten porod len dnes mi pride že to je silnejšie ako včera.

@tiritiri tak už ti odchádza hlienová zátka postupne, to že si včera bola zatvorená, neznamená, že sa už pomaly neotváraš, úspešný pôrod prajem 😉

tiritiri
autor
23. apr 2026
@zuzacka16

@tiritiri tak už ti odchádza hlienová zátka postupne, to že si včera bola zatvorená, neznamená, že sa už pomaly neotváraš, úspešný pôrod prajem 😉

@zuzacka16 fiha tak uvidime 🙈 dakujem 😊

sisska96
23. apr 2026

Tak choď ešte raz na pohotovosť. Istota je istota

kiki68
23. apr 2026

Presne toto som mala pri druhom porode, 4 dni taketo nieco a potom zrazu za 3 hodiny porodila. Povedali na poradni, ze to je zatka a na ten 39tt normal nalez. Cize cakaj kedy zacnu kontrakcie. Uz sa to cele zacina spustat

kiki68
23. apr 2026
@sisska96

Tak choď ešte raz na pohotovosť. Istota je istota

@sisska96 ale ved zatka v 39tt je bezny nalez, viac menej je to ako z ucebnice. Kym nie je krvacanie nie je dovod tam chodit. Nech jej nezacnu zbytocne vyvolavat porod.

radacak
23. apr 2026
@tiritiri

@tiritiri to bude hlienova zátka
Aj mne tak odchádzala ..začala ráno ..v ten deň som mala aj poradňu tak dr spravil hemiltona lebo už som bola na 1,5 CM otvorená

tiritiri
autor
23. apr 2026
@radacak

@tiritiri to bude hlienova zátka
Aj mne tak odchádzala ..začala ráno ..v ten deň som mala aj poradňu tak dr spravil hemiltona lebo už som bola na 1,5 CM otvorená

@radacak bola som akurat na pohotovosti tak ze to nic nieje normalny vytok.. ani sa neotvaram tak neviem😅

radacak
23. apr 2026
@tiritiri

@radacak bola som akurat na pohotovosti tak ze to nic nieje normalny vytok.. ani sa neotvaram tak neviem😅

@tiritiri tak potom neviem....ale držím palce nech to máte čoskoro za sebou a ste v poriadku ✊🏼