Bolesť klitorisu po pôrode

thehenrieta
17. máj 2020

Ahojte baby, keďže ma gynekológovia posielaju s mojím problémom kade ľahšie, tak sa musím obrátiť na vás, počas pôrodu sa mi zrejme spravila vnútorná ruptúra klitorisu alebo teda skôr žaľuďa klitorisu, pri uvolnení tlaku pri cikaní ma strašne bolí, aj na dotyk tá špička ma strašne bolí, kedy sa to asi zahojí? Som 2 mesiace po pôrode. 😔

inulienka11
18. máj 2020

Ahoj, ja som mala po druhom pôrode to isté a DR. tiež nevedela z čoho to je. Je to už sedem rokov od pôrodu a teraz to mám len pri menštruácii.

brna1989
18. máj 2020

@thehenrieta ahoj, ja som to mala po prvom pôrode, lebo som bola roztrhnutá asi až od klitorisu, no veľa..tiež ma to veľmi bolelo , opuchnuté a dokonca aj modrina akoby tam bola.samo to odišlo.ale čas ti neviem povedať, zotavila som sa rýchlo, aj napriek veľkému šitiu.

thehenrieta
autor
18. máj 2020

@brna1989 ďakujem, na pohľad tam nevidno nič a na pohmat tiež nie, je cítiť len akúsi tvrdšiu guličku úplne v predu neviem či to bolo tak aj predtým, a ja som tiež bola celá dotrhaná ale to vinou doktorka čo ma odrodil, najhoršie na tom je že mňa ešte ani nezašili po pôrode takže musím ísť na plastiku lebo si stále nemôžem sadnúť, mám dotrhaný pisk a ranu v tvare "V" a v tom mieste sa mi to stále akoby trhá vlivom pohybu, mám to tam zapálené a strašne to bolí, to je môj ďalší problém, ale ten klitoris ma trápi viac 😔

thehenrieta
autor
18. máj 2020

@inulienka11 no vidím že sa asi mám na čo tešiť 😔

brna1989
18. máj 2020

@thehenrieta prečo ťa nezašili hneď? No to máš teda zážitok.

thehenrieta
autor
19. máj 2020

@brna1989 lebo mi to miesto odmietli umŕtvyť a ja som kričala a trepala sa viac ako pri pôrode.. 😔

brna1989
19. máj 2020

@thehenrieta no pre mňa bolo šitie masaker , pri oboch pôrodoch.hrozne.asi horšie ako samotné tlačenie.mne umrtvili obidvarazy, ale teda neviem, akú dávku tam dávajú, ale bolelo to ako šľak .no strašne . A prečo teba neumrtvili, to kde sa tak rodí ?

thehenrieta
autor
19. máj 2020

@brna1989 nechcem radšej povedať kde, napíšem ti to radšej osobne ak chceš a môžeme aj pokecať.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre