icon

Popôrodné bolesti

1. nov 2022

Zdravím, som prvorodička takže neviem či je to normálne alebo nie preto by som sa rada spýtala či je v poriadku ak ma týždeň po pôrode bolí oblasť klitorisu a vonkajších pyskov. Cítim ako keby taký tlak vždy keď sa postavím z postele alebo pro cikaní. Ospravedlňujem sa ak je to nevhodná otázka ale nikto to známych nemá podobnú skúsenosť a jediné čo ma napadlo je tu sa spýtať.

karolin99
•
1. nov 2022

Ja mam pocit ze je to normalne. Zachvilku to prejde

trgypadl
•
1. nov 2022

Ahoj, mne sa takto po 10 dnoch po porode prejavil pokles panvoveho dna... Prvych desať dni som sa cítila dobre, potom nastal zlom

gabika128
•
1. nov 2022

Áno takéto bolesti sú normálne, skús pomaličky začať cvičiť panvove dno, na YouTube je veľa videí

nevenka
•
1. nov 2022

Ja som toto mala po tretom porode. Ale hned teda priserne bolesti pri zavinovani maternice, musela som si davat aj lieky od bolesti a potom ako keby mi niekto nakopal do rozkroku. Krize, kosti potom ako bonus a podbrusko cele take uvolnene a bolave, dokonca 6 mesiacov od porodu to trvalo. Akoby ma presiel vlak. Ale preslo to.

malinoismum
•
1. nov 2022

Po cikani ako keby mi niekto izolepu ťahal cez “to”🙂
Doteraz si pamatam aké je to nepríjemne…
Po oboch pôrodoch som to cítila takze Je to úplne normálne a prejde to ❤️
Gratulujem ❤️🌷

autor
•
1. nov 2022

@malinoismum hej presne ja sa cítim ako keby mám závažie zavesené na prirodzení😅 ale ak to prejde tak potom fajn lebo som nevedela či je to okej alebo mam zase panikáriť🙈
A ďakujem❤️