Bolesť rúk a zápal šliach po pôrode
Ahojte, mam taky problem a ako som vygooglila, nie som sama...Uz pred pôrodom sa mi na jednej ruke zapalila slacha a nasledne mi skakal palec...po porode to neprestavalo, naopak pridali sa mi obrovske bolesti ruk - prstov, dlani, zapasti az po lakte... Dr sa vyjadril, ze je to zapal sliach. Stretlis te sa s tym niektora? Davaju to do suvisu s kojenim...Uzivali ste nato nieco? Kedy to skoncilo? Som dr, cioze nieco o tom viem a teda dala som si vysetrit vsetky reumatoidne faktory atd a vsetko bolo negat...rovnako to nie je ani karpalny tunel.
ja som sice nemala toto presne, ale boleli ma klby a aj slachy asi.. na nohach.... rano ked som vstala, chodila som ako robokop, nevedela som ohybat clenky 😀 , aj asi po 20krokoch... a ruky rano vzdy ako strpnute, naliate.. aj prsty aj vsetko.. pri chodzi ma bolievali bedrove klby niekedy a kolena pri drepe strasne.... cele to vlastne trvalo skoro doteraz, pol roka po porode.. ale uz je to lepsie, uz sa mi to stane malokedy....
neviem, asi to suviselo s hormonmi..kojila som len 3 mesiace, robilo mi to aj potom, praveze hadam este viacej..
Dakujem baby, stale velka bieda, odolavam tomu prestat kojit, ale uz stracam nadej ze to bez toho pojde

@nikulka1 ahoj,ja som to mala po treťom porode,bolesti ruk-palcov,ktoré mi vyskakovali,že som ani nemohla dvihat malého,trvalo to niekoľko týždňov,prešlo to samo bez liekov ci masticiek.