Bolesti a tlaky pred pôrodom
Dnes mám termín pôrodu, bolia ma nohy a kríže, dala som si vlažnú sprchu ale začala som mať bolestí tlaky ako keby ma roztrhlo. Tie tlaky mám každý deň ale prestava vždy. Ale dnes ma bolia aj kríze a nohy tak dúfam že už konečne porodim!!! Mali ste niektorá také bolesti a porodili ste ?

Neviem, môj pôrod začal miernymi krčmi neustupovali ani po sprche ale ani nesilneli boli o nieco silnejsie ako poslickovia tak nejak hned ako som ich dostala som spoznala ze nejde o poslickov par kvapiek vyšlo plodovej vody asi 4.. tak sme šli pre istotu niečo zo mňa vyšlo ale hlienova zatka to vraj nebola. Nakoniec mi plodova voda odtiekla až pri tlačení.
Chod do nemocnice, nech ta pozru, pokojne možeš aj do rana porodiť 😁.
Verim, ze uz rodis. ;D
Taketo kontrakcie som mala 2 dni😀 ked pridu kontrakcie tesne pred tlačením, to prides na to tak,že na MK nebudes písať, lebo tá bolesť ti nedovolí ani držať mobil v ruke ako budeš musieť predýchavať🤣
@anajka266 Hej?? bolesti sú stále ja som si myslela že prestávajú 🤔 hmmm zaujímavé.
@anajka266 ehm, keby mala tesne pred tlacenim, asi by tu uz nepisala, ale bola by snad uz v nemocnici.
Autorka, ja ked som mala kontrakcie kazdych 7 minut, sla som uz do nemocnice. Drzim palce a prajem hladky porod.
Ak neprestavaju, to je velmi dobre znamenie. Ak by to boli len poslickovia, to ti po par hodinach prestane
Ja som mala 2 dni 7min kontrakcie.. boli pravidelne ale prirovnala by som ich menštruačným bolestiam.. ked to kleslo na 4 min, šla som do nemocnice.. nález som mala 4cm.. cize 2 dni som sa otvarala na 4cm…do nemocnice som prisla o 17.. porodila som ráno o 10
A už si aspoň v nemocnici? Ja som mala takto 2 dni a dobre, ze som bola v nemocnici pretože babo začalo mat zle ozvy a museli mi pustiť plodovu vodu a rýchlo vyvolať pôrod..
Prečo sa nejdeš dať skontrolovať? Prinajhoršom ťa otočia domov.
Presne tak, radsej chod a ked nebudes este dostatocne otvorena, pytaj sa domov.. ja som sa snazila byt do poslednej chvile doma ale nakoniec sme vecer sli lebo tiez som sa bala co ked nahodou bude nieco zle.. aspon nech ťa napoja na ctg a uvidis.. ak si prvorodicka je dost mozne ze otvaranie bude trvat velmi dlho.. ale akciu srdiecka chod dat skontrolovat..
Gynekológ ma dovolenku bola som. 😭 Boli ma strašne keď chodím zajtra ráno pôjdem do nemocnice nech ma skontroluju, alebo uvidíme čo pôjdem ešte skoršie keby som mala bolestí..
Ide o tvoje dieťa, nečakaj. A choď, nikto z teba neodkusne. Ja som išla na slepo 50km do nemocnice. V noci o 11tej.. A dobre že som išla pretože o 12 hodín na to som porodila takže choď aj ty za to nič nedáš a budeš vedieť na čom si ;) aspoň kvôli svojmu dieťaťu
Ty si mala ísť do nemocnice..prosím ta chod normálne do porodnic teraz hneď! riskujes svoje aj zdravie dieťaťa. Ak sa necítiš dobre nemáš na čo čakať preboha. Ak sa ti spustí pôrod a pôjde to rýchlo, porodis doma so 112 na linke? Verím ze ďalší tvoj príspevok bude z porodnice a budete v poriadku.
Ja by som sadla do auta a isla do porodnice, ked tak tomu uz len pomozu a porod pekne doklepnu, hodinu dojazd niekoho len tak neotocia.

Ja byť Tebou sa idem dať skontrolovať, môžeš byť kľudne už aj otvorená na pár cm ... Pretože ja som také tlaky mala, ale len v deň pôrodu, predtým som také silne tlaky nemala absolútne ...