Bolesti kĺbov po pôrode
Mamičky, máte niektorá skúsenosti po pôrode so silnými bolesťami všéééétkych kĺbov? Rodila som pred štyrmi mesiacmi a myslela som si, že je to hormónmi a samo sa to upraví, ale je to čím ďalej, tým horšie... ☹ ☹
@pupina14 Ahoj, ja este nie som uplne fit, ale klop klop stale je to lepsie. Na to co bolo najhorsie - zapastie a palec poholi kortikoidove injekcie. A ja to pripisujem tomu ze stale menej a menej kojim a teda mi mala menej a menej berie. Mne sa aj lekari aj fyzioterapeutka nakoniec zhodli, ze u mna to bolo a je kojenim. Mala som mlieko uz v tehu, a po porode sa mi pustilo obrovske mnozstvo... A proste do toho mlieka tie ziviny odniekial ist museli.
@ivanka0603 ahoj moja.
Tak ja som uz 11mes po porode a stale rovnako. Zijem uz s tou bolestou co Ti poviem. Papam aj tie vitaminky,mozno o10% zlepsenie to je ale to si myslim ze preto ze malicku prikrmujem.. jedine co mi chyba v krvi je vitamin D! Ten podporuje vapnik. Takze dedukujem ze aj z toho ta bolest. Ponovom som si zacala robit potravinarske zele,zalej vecer vodou pridaj si nejake sladke k tomu a rano spapaj. Aj ked niekedy sa to tazko papa,ja to davam aj nasilu ;) mazivo pre klby fajnove. A kojim stale dost,malicka je velky mliekoholik..ja som pochudla a predsa z tela ti to odobera. Drzkaj sa a pis keby mas zlepsenie a ja napisem tiez. Dakujem
Baby, ja som kojila len necele 3 mesiace a klby bolia aj tak. Skusim este zvysit to Dcko a uvidim.
@ivanka0603 pockajme do roka. Kym sa da telo do povodneho stavu a uvidis ako budes. Aj stare zeny to hovoria ze telo potrebuje min rok kym sa da dokopy do povodneho 🙂 moja ale daj si D,rybi olej,vapnik a vitamin C. Vitaminy sa navzajom podporuju aby sa vstrebali. A tu zelatinu si vecer zalej a ranko doobeda postupne vypapaj s dzemom,sirupom alebo co mas rada. Ja to takto robim a papam vitaminky.
Ukladam si ta a pisem keby sa mi polepsilo a ty mne prosim tiez. Dala si si zistit z krvi kolko mas vitaminu D?
Mňa boleli velmi klbi aj počas tehotenstva ...vždy som mala problem že na ktoru stranu si lahnuť a na chrbte čista katastrofa
Ahoj, inak s tou zelatinou....mne dr. odporucila jest gumennych medvedikov...myslis, ze je to nahrada tej zelatiny? Z krvi mi dr. zistovala vselico, akurat som jej volala, nech mi posle vysledky na mail, lebo mam aj ine problemy a potrebujem vsetky vysledky, kedze si nepamatam, co vsetko mi brali. Ked clovek zacne chodit po doktoroch, tak to nema konca.
@ivanka0603 mne uz lekari idu na nerv.. clovek si musi pomoct sam. Gumene cukricky a domaca potravinarska zelatina sa vyraba z bravcovych kosti a koži,takze myslim ze je to rovnake. Len mne gumace pridu mega sladke a ocukrene tak domka urobim radsej svoju verziu🙂 daj vediet co ti vyslo 🙂
Ahojte baby, pridavam sa tiez, asi mam podobny problem ako vy.Mna dost bolia klby na nohach ked lezim na boku.V noci sa nemozem ani otocit aby sa mi uľavilo lebo spim s malou a tak ju aj dojcim v noci.A rano mam uplne stuhnute ruky,prsty ako nejaka starena.Cez deň,ked sa hybem,prejde to.Berem tehotenske vitaminy ale nepomáhajú.
a máte ich aj červené? stuhnuté?
@pupina14 mala ma teraz 5 mesiacov.Na zaciatku sme ju dost nosili,lebo mala silne koliky a stale plakala a aj pri uspavani.
Cervene ani ja nemam,aspon som si zatial nevsimla.
Mna este po kocikovani zapastie povolieva,ako keby bolo pretazene.Dufam,ze nemam reumu.Teraz som si kupila tehu vitaminy aj s minerálmi,čo som brala pocas tehotenstva, tak uvidim,ci pomoze a potom mozno ked uz nebudem kojit sa to napravi. Ja som mala gestacny diabetes aj som pochudla kvoli tej diete,hlavne po porode som mala menej ako normalne.
Tak hlasim ze sa mi to vratilo dortiti ☹ skoro dva mesiace som bola absolutne bez bolesti, nechapem...kojim furt rovnako. Ale flakala som to s vitaminmi
@nikulka1 ale zistila som ze aj ked je zima velka a ideme na prechadzku tak sa to zhorsi. A vitaminy som tiez casom flakala,mozem potvrdit ze sa zhorsilo. Ale zlatko objavila som geladrink napoj,a pridala som ferofolgama(zelezo,b12,kys listova)
Zhrnieme to co davam: rano a vecer ferofolgamma. Obed vitamin C,D, omrega 3, poobede vypijem geladrink na klby. A makovy olej lyzicka(tam je vapnik)
Zelezo musi mat vzdy 3h odstup s ostatnymi vit pre vstrebavanie.
Nasad si naspat pekne vitaminky moja 🙂
Vela stastia.😉
Odporúčam uzivať INCA COLLAGEN.
Je to 100% čista morka bielkovina. Pomohol mi pri všetkých zdravotných aj vizualnych problemoch po porode a tak isto aj všetkým mamickam v mojom okoli, ktorým som ho odporucila,nevedia si ho vynachváliť.
Prestali mi padat vlasy a zacali rást nové, prestala som mat citlivé zuby, a bolest kblkov a kosti ani nehovorim, taktiez zmizla. A rovnake ohlasi maju aj moje zname. Dokonca im pomohol na trávenie, tiez pomaha pri regeneracii organizmu po porode. Výhoda je, že ho mozu uzivat aj kojace mamicky.
Mamickam, ktoré koja sa kolagen z tela odburava a preto mame problemy takehoto typu. Dolezite je zvolit kvalitný kolagen,kedze kojime.
Tento dostanete na www.incacollagen.eu a posielam vam aj moj zlavový kupon S37 000 001, ušetríte 8,30€.
Pekný den a dufam som pomohla 🙂
Milacku a Ty robis reklamku alebo mas naozaj realne skusenosti.. uz som o tom pocula ale zatial ziadne recenie tak preto pytam..
@pupina14 ahojte baby. Ja mam reál skúsenosti. Žiaľ skrz rozpadavajucu sa panvu v tehu a neschopných lekároch už tehu vesiam na klinec. Po pôrode bolesti kolien pri. Väčšej namahe,bolest zapestia. Mala ma dva roky kojím už minimum. Bolesti boli z dojcenia,všetko šlo do mlieka a aj z chladu. Pomôže teplo a colafit,vápnik,omega mastné kyseliny v tabletkach. Ak kojite veľa určite sa dopujte vitaminmi. Neskôr sa to bude zlepšovať. Neviem čo bude ďalej teraz mi je dobre,nesmiem ale zamrznúť. Mam strach že je to dedične mamka ma reumu napr. Vítam.berte mne už vytočilo napr palec na nohe. Keď som brala lieky pri kojeni bolo to ok. Len sa treba o seba starať.
Za preklepy prepacte,píšem z mobilu a ešte hladkam malú. Vitamíny samozrejme v jedlé a prir.forme naj,nechcem aby sa tu niekto hádal o slovíčka. Ja som brala vo forme tabliet.
Mám reálne skusenosti 🙂 a myslím to vážne...Recenzii je mozno menej, lebo produkt nie je na Slovensku este tak dlho aby mohol mat kopec recenzii. Ja som si ho na zaciatku musela objednavať z Ciech.

@pupina14 ahoj, ja som teraz 7 mesiacov po porode a bolesti klbov mam stale. Mozno uz nie take silne ako hned po porode, ale v noci, ked vstavam k malej a rano ked vstavam z postele je to katastofa. Pripadam si ako nejaka starenka. U dr. som mala vsetky vyskedky OK, len mierne zvyseny cholesterol :D. Beriem vit. d a Colafit, ake zatial nic moc. Ty sa ako citis? Zabrali ti tie lieky, co si spominala, ci ani nie?