Bolesti po cisárskom

majulikmajka
2. okt 2022

Ahojte chcela som sa opýtať aké máte skúsenosti po akútnom cisarskom …Som mesiac po, bola som len v obchode a prejsť sa s kočiarom a po tejto činnosti som úplne odpísaná cítim sa ako keby som mala mať teplotu nevládna bolesť kosti tam dole a bolesť rany na pravej strane ťažko sa mi chodí je to normálne ?

nikpa
2. okt 2022

@majulikmajka ano, je to normálne. Zažila som to dvakrát. Bude to lepšie a lepšie ale chce to čas.

euka210
2. okt 2022

@majulikmajka za mna to nie je normalne, ja som po 2t uz chodila normalne von kocikovat, citila som ranu, ale zeby az tak ma to odpisalo, tak to nie. Ale zase kazdy organizmus je iny. Ja som sa myslim dost rychlo dala doporiadku, aby som zakladne veci zvladala. Ale ja som mala planovane, neviem ako rezali.

anavixy
2. okt 2022

Urcite je to normalne, kazdy to vnima inak a myslim si ze vacsina asi podobne ako ty. Ja som bola plne funkcna uz na sestonedeli a kocikala som prvy den po prepusteni, ale skor TO nie je normalne. Dopraj si klud a cas na hojenie, kocikat budes este dlhooo 🙂 teraz nech kocikaju ini ak ma kto, alebo len kratucko a mozno viackrat

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre