icon

Bolesti v brušku deň pred termínom ako pri menzese

zuzuk22
26. dec 2013

Máte s tym skúsenosti ?

danielita111
26. dec 2013

Ahoj,ano mam,takto mi zacinali oba porody 🙂 Drzim palce.

zuzuk22
autor
26. dec 2013

@danielita111 dakujem 🙂

kofoluska
26. dec 2013

Jj aj u mna to takto zacinalo. Par hodin ako menzes, potom silnejsi menzes a potom vecer sa to rozbehlo. Drzim palce a nech vsetko dobre dopadne. 🙂

zuzuk22
autor
26. dec 2013

@kofoluska dakujem Vám zlate ste 🙂

d_anica
26. dec 2013

Ai ja som mala take bolesti ako pri menzese, 10 dní pred termínom, a boli to už kontrakcie. Do pôrodnice sme došli len tak tak, lebo sa mi nechcelo veriť, že už je to ono! 🙂 držím palce!

awalancha3
26. dec 2013

jáj..... čo by to tak mohlo byť den pred termínom, hm? 😉
...a nech sa narodí v poriadku....

marikago
26. dec 2013

Ja som tiez mala take bolesti cely den od rana v noci o 1 sme sli do nemocnice tak som este na dryhy den mala uz dost silne bolesti ale stupnovat sa to zacalo.az v noci a rano o 4 bola dcerka vonku,..musime tolko pretrpiet kym porodime

youvanka
26. dec 2013

aj mne tak porod zacal - o stvrtej rano prisli asi kazdu polhodku slabe bolesti, o desiatej rano sme sli do porodnice, tam "kontrakcie" ustali a chceli ma poslat domov. Potom sa to opat rozbehlo a maly sa narodil o pol deviatej vecer. Tiez si myslim ze ti porod uz klope na dvere.

zuzuk22
autor
26. dec 2013

No dufam ze si ma tam uz nechajú ked tam ráno dojdem . Pred týždňom som bola uz na dva prsty otvorena a krcok skrátený . A dnes som uz bola 3x na veľkú ale to ma uz skôr tak preháňa ako by som sa čistila alebo co ...

@youvanka
@marikago
@awalancha3
@d_anica
@danielita111
@kofoluska

lucikusik
26. dec 2013

@zuzuk22 mne sa tiež takto začínal pôrod. Najskôr bolesti ako pri menzese, večer cca o 19 odišla hlienová zátka a do pol hodiny prišli kontrakcie. O 22:25 v ten istý deň sa drobec narodil. Na veľkú som bola 4x, takže mi nerobili ani klistír. Držím palce, nech vám to dobre dopadne 🙂

danielita111
26. dec 2013

@zuzuk22 Niektore zeny pred porodom prehana,mna nie ale je to individ.Aby si nebola prekvapena ak porodis uz v noci 🙂 moje oba porody boli extremne rychle 🙂 .Takze auto pripravit,sofer nech je v pozore🙂 🙂 🙂

roses13
26. dec 2013

Ja som na tom podobne..tiez mam mierne bolesti v podbrusku..akoby mamkramy dostat..ale neviem ci je to uz ono..na wc som bola len raz..ach budem to sledovat ako casto ma to boli..

luba28
27. dec 2013

@zuzuk22 no ako??? 🙂

trend270
27. dec 2013

Už je možno na svete 🙂

zabka4
27. dec 2013

No ja som tiez na tom podobne. boli ma už 3 den brucho cely den mi tvrdne a tlaci mi nakonecnik a uzasi 3 den chodim raz na stolicu a to som chodievala nekedy aj raz za 2-3 dni. dala som si dnes aj teplu vanu aj pohar vareneho vina, ale rozdiel nevidim. stale mam bolesti ako pri kramoch a tvrdnutie je velmi caste, skor mi viac tvrdne ako netvrdne a to aj ked sedim nie len ked nieco robim. termin mam v pondelok.

8853
28. dec 2013

baby a mate to v navaloch? lebo ja som to mala suvisle v kuse len silne menstruacne bolesti s tym, ze ma az stehna boleli, po celom dni to samo prestalo.. ja som nevedela, ze to uz je TO... tak som nikam ani nesla. Je pravda ze tepla sprcha mi neulavila, ale to kontrakcie nemusia byt vo vlnach? Lebo na poradni na druhy den mi doktorka vravela, ze som mala prist, ze to uz boli kontrakcie a ze je vidno, ze sa veci tam dolu pohli. Len ja som z toho teraz mimo...

zuzuk22
autor
2. jan 2014

@luba28 ahoj , no uz sme doma 🙂 včera nás pustili 🙂 sme sa dočkali napokon 🙂 nás drobec sa narodil 27.12 o 19.30h 52 cm a 3450 g 🙂 je nádherný a veľmi ho lúbime 🙂

luba28
2. jan 2014

@zuzuk22 jeeej,blahozelam,....tesim sa s vami,...nach Vam robi radost,...a nech je zdravucky ,.....my teraz bojujeme so soplikmi a kaslom,....

zuzuk22
autor
2. jan 2014

@luba28 ďakujeme 🙂 a aj Vám držím palce nech ste skoro zdravý ako rybačky 🙂