Bolesti v brušku deň pred termínom ako pri menzese
Máte s tym skúsenosti ?
@danielita111 dakujem 🙂
Jj aj u mna to takto zacinalo. Par hodin ako menzes, potom silnejsi menzes a potom vecer sa to rozbehlo. Drzim palce a nech vsetko dobre dopadne. 🙂
Ai ja som mala take bolesti ako pri menzese, 10 dní pred termínom, a boli to už kontrakcie. Do pôrodnice sme došli len tak tak, lebo sa mi nechcelo veriť, že už je to ono! 🙂 držím palce!
jáj..... čo by to tak mohlo byť den pred termínom, hm? 😉
...a nech sa narodí v poriadku....
Ja som tiez mala take bolesti cely den od rana v noci o 1 sme sli do nemocnice tak som este na dryhy den mala uz dost silne bolesti ale stupnovat sa to zacalo.az v noci a rano o 4 bola dcerka vonku,..musime tolko pretrpiet kym porodime
aj mne tak porod zacal - o stvrtej rano prisli asi kazdu polhodku slabe bolesti, o desiatej rano sme sli do porodnice, tam "kontrakcie" ustali a chceli ma poslat domov. Potom sa to opat rozbehlo a maly sa narodil o pol deviatej vecer. Tiez si myslim ze ti porod uz klope na dvere.
No dufam ze si ma tam uz nechajú ked tam ráno dojdem . Pred týždňom som bola uz na dva prsty otvorena a krcok skrátený . A dnes som uz bola 3x na veľkú ale to ma uz skôr tak preháňa ako by som sa čistila alebo co ...
@youvanka
@marikago
@awalancha3
@d_anica
@danielita111
@kofoluska
@zuzuk22 mne sa tiež takto začínal pôrod. Najskôr bolesti ako pri menzese, večer cca o 19 odišla hlienová zátka a do pol hodiny prišli kontrakcie. O 22:25 v ten istý deň sa drobec narodil. Na veľkú som bola 4x, takže mi nerobili ani klistír. Držím palce, nech vám to dobre dopadne 🙂
@zuzuk22 Niektore zeny pred porodom prehana,mna nie ale je to individ.Aby si nebola prekvapena ak porodis uz v noci 🙂 moje oba porody boli extremne rychle 🙂 .Takze auto pripravit,sofer nech je v pozore🙂 🙂 🙂
Ja som na tom podobne..tiez mam mierne bolesti v podbrusku..akoby mamkramy dostat..ale neviem ci je to uz ono..na wc som bola len raz..ach budem to sledovat ako casto ma to boli..
Už je možno na svete 🙂
No ja som tiez na tom podobne. boli ma už 3 den brucho cely den mi tvrdne a tlaci mi nakonecnik a uzasi 3 den chodim raz na stolicu a to som chodievala nekedy aj raz za 2-3 dni. dala som si dnes aj teplu vanu aj pohar vareneho vina, ale rozdiel nevidim. stale mam bolesti ako pri kramoch a tvrdnutie je velmi caste, skor mi viac tvrdne ako netvrdne a to aj ked sedim nie len ked nieco robim. termin mam v pondelok.
baby a mate to v navaloch? lebo ja som to mala suvisle v kuse len silne menstruacne bolesti s tym, ze ma az stehna boleli, po celom dni to samo prestalo.. ja som nevedela, ze to uz je TO... tak som nikam ani nesla. Je pravda ze tepla sprcha mi neulavila, ale to kontrakcie nemusia byt vo vlnach? Lebo na poradni na druhy den mi doktorka vravela, ze som mala prist, ze to uz boli kontrakcie a ze je vidno, ze sa veci tam dolu pohli. Len ja som z toho teraz mimo...

Ahoj,ano mam,takto mi zacinali oba porody 🙂 Drzim palce.