icon

Bolestivé stehy

diana20
3. jún 2017

Ahojte. Potrebovala by som radu. Som šesť dní po pôrode a teda mám asi šesť stehov, z toho jeden alebo dva vonku a tie mi robia problém.. z počiatku ma nič nebolelo, no od včera večera ma pri cikani tieto dva strašne stipu a palia, ale naozaj veľmi, ešte pár minút potom si nemôže sadnúť a boli má chodiť.. doktorka povedala, že to môže byť tým, že mam kyslý moč a tak sa chcem spýtať či niekto neviete poradiť, čo mám robiť, aby nebol moč taký kyslý?

unctadorg
•
3. jún 2017

Kysly je prirodzene, vela vetraj, sprchuj sa....ked vypadnu bude lepsie

girlnextdoor
•
3. jún 2017

Veľmi dobre poznám, ja som mala problémy ešte tri mesiace po pôrode, doktorka ma šila (alebo vyšívala?) hodinu. Sedieť, chodiť, stáť bol úmor...
Veľa vetrať, nosiť pôrodné nohavičky z dierovanej gázy, keď dietko spí, ľahnúť na posteľ, holá, nohy ako na koze a proti oknu...
Umývať letnou skôr studensou vodou.
Ja som si dávala na to sprej cicatridina...

akronop
•
Autor odpoveď zmazal
•
akronop
•
Autor odpoveď zmazal
•
janinah
•
3. jún 2017

cikať v sprche a nič si tam nedávať....a vetraaaať /nie izbu😉

@akronop po chlorofyle ja som videla taký rozpad rany,že katastrofa...

diana20
autor
•
3. jún 2017

Tak vám ďakujem teda.. mne prišlo zvláštne, že prvé dni ma nič nebolelo a zrazu toto večer.. nuž veru tak zas len v nočnej košeli doma a dierkovane gacky.. keď mne bolo tak dobre,že už celá šťastná vonku na prechádzky normálne oblečená..tak som si asi uskodila..😝

majkaska
•
4. jún 2017

@diana20 mne sa to zhorsovalo az tak ze stehy mi museli vybrat. A to som vetrala v kuse, sprchovala sa casto, spala s vylozenymi nohami, pouzivala betadine...bolest zmizla az po odstraneni stehov. Ale ja som mala viac stehov. Az po konecnik... no des.

diana20
autor
•
4. jún 2017

@majkaska ja som mala pri prvom tiež tak veľmi veľa, ale dobre sa to hojilo našťastie aj keď dlho.. toto teraz mám len trochu vonku a aj to boli oveľa menej, len ma prekvapilo, že to začalo boliet, keď som bola štyri dni bez bolesti a zrazu toto..

majkaska
•
5. jún 2017

@diana20 ja som mala alergicku reakciu na sici material.