Boli ste pri pôrode nalíčené základom?
Poprosím vopred zaryté prírodné divožienky nezapájať sa radšej ani🤣 Čakam vzburu ale zaujima ma, či ste boli pri pôrode nalíčené- NEMYSLÍM TÝM špirála, očné tiene, linky, rúž, a pod.😂🙏 aby sme sa chápali. Myslím len make up, prípadne púder alebo čo. Taký základ. Alebo ste sa odličovali pred pôrodom alebo ako?
Dikiičko
Ja si isto kruhy pod ocami budem chciet zatriet aspon...som.naucena na vyraznejsi makeup...ale nedavala.by som.nic lebo prva doba porodna bola v sprche
Kľudne si daj aspoň zaklad a obočie aj keď to tam nikto ako vyzeráš riešiť nebude . Ja som rodila tiež nalíčená a odmalovala som sa až na druhý deň, mala som akútny cisársky rez, naplánovaný z hodiny na minútu. Takže kľudne sa namaľuj.
Prvý pôrod - odlicila som sa počas noci v nemocnici na cakacke keď som chodila do sprchy atď , druhý porod - začala som rodiť v noci teda praskla mi voda v posteli 😂 takže som sa len vyplazila a obliekla
Keďže som k pôrodom išla vždy ráno a už som vedela, že ma čaká "finále" nikdy som sa nelíčila. Nechcela som aby sa dieťa narodilo "mame pande" 🤣🤣🤣
Ono fakt sa človek riadne spotí a ten maglazj na tvári je potom katastrofa. Ale ak by to malo pomôcť Tvojej psychike, prečo nie.
Inak, môj poznatok je taký, že ženy sú po pôrode krásne. Ten hormonálny koktejl šťastia v krvi sa nezaprie. Pokiaľ teda pôrod nebol nejaký traumatický. A hlavne sama uvidíš, že Ti to bude úplne jedno. Ale to je vec, ktorú musíš zažiť. Veľa šťastia 😊❤️
@jankalukasova ja som sa nepotila vobec 🤷
@babulkomale jasné... Každá sme iná ale väčšinu tie kropaje na tvári neobídu. Napr. mne robilo strašne dobre, keď mi manžel dával studený uteráčik na čelo a aj tam by bol ten make-up dosť nepraktický. Ale ako píšem, každá sme iná a pri pôrode to platí tisíc násobne.
@jankalukasova mne vydrzal mejkap pekny od rana a este aj nechty som mala pekne, svoje so vzormi 😃
Ale bolo to tym rychlym rodenim 😍
Nie o 4 ráno som sa zobudila na výtok bola to zátka 😅 v pôrodnici som sa nemalovala
Hlavne nechty nemozes mat nalakovane, nato bacha.
Nebola som nalicema, ležala som už v posteli ze si zdriemnem keďže pôrod akosi nepostupoval hoci bol vyvolavany.... Keď som zrazu musela na WC a praskla mi voda ktorá bola úplne čierna... A celú noc posledné na čo som myslela bolo to ako vyzerám... Nakoľko dcéra sa narodila až ráno pred pol deviatou
Aj bola, lebo som išla na rutinnú kontrolu a už ma tam nechali. Ako som vyzerala potom, úprimne, netuším, a poviem tak na rovinu, že mi to už po tom všetkom bolo aj v p... 🫣 😅
Nebola a ani ma nenapadlo sa líčiť. Načo?
Kľudne sa jemne namaluj 🙂 ale špirála sa rozmazava keď sa budeš potiť ale aj ja ako žena sa lepšie cítim keď som trosku namaľovaná
Ja nie, som divožienka (teda nie úplne prirodzene, ale o tom potom). Kamoška bola, lebo z poradne ju rovno brali na sálu a na poradne chodila nalíčená 🤷 😁. Don't worry, nikto nebude riešiť, že rodíš nalíčená, ak teda chceš rodiť nalíčená. Na fotkách s čerstvým mimčom vyzerala dobre, vôbec nebola rozmazaná 🙂.
Oni to neriesia, ked chces tak sa nalicis a ked nie, tak nie
2x nenalicena a 1x nalicena kedze na to chytilo okolo obeda.no ale akoze ten moj ksicht po porode🙈🙈🙈.makeup sice drzal.ale citila som sa byt taka ulepena,riasenka rozmazana.a ked som dorodila,tak sa strasne nechcelo vecer odlicovat.za mna lepsie bez licenia

Pri prvom som sa zobudila o 3 rano, ze mi praskla plodova voda, bolesti som ale nemala, tak som sla normalne do sprchy, umyla som si zuby, dala si make-up a sli sme do porodnice. Pri druhom som sla rano o 7.30 na planovanu sekciu, takze som sa tiez pripravila tak normalne, ze make-up. To je moja bezna priprava, ja sa nelicim ani bezne, spiralu len prilezitostne, inak len make-up, prip.puder