icon

Bolí vpichnutie pri spináli?

janina3479
26. sep 2018

Žienky povedzte mi váš názor tie čo ste zažili spínal pri sekcii boli to keď vám pichaju tu ihlu do chrbtice a akt presny priebeh?ja mám ísť sekciou v celkovej ale mám menšiu nátchu a v tedy sa uspavat nemôže iba spinal a mal z toho fakt hrôzu termín 15.10 krcok mám na 1 CM tam dúfam,že krpec ešte ostane dnuka pekne a nevypyta sa skôr ako sa vyliečim...ďakujem za kazdu skúsenost

Strana
z2
sunnyke
27. sep 2018

Mna to nebolelo, len som citila tlak, ale nebolo to bolestive.

janina3479
autor
27. sep 2018

@jachin ďakujem krásne za odpoveď ja idem celkovou už to mám vybavene chvalabohu len sa preto pýtala lebo ma trápila nazcja slabšia ale už som ok tak síce sa aj teším aj sa bojím ale teším že uvidím moju lásku😍

tova
28. sep 2018

@janina3479 preco chces celkovou ked je to vopred este dohodnute?? ja by som radsej brala spinal. To dieta vidis hned, plac, ako ho cistia, meraju prilozia k tebe... Ja si neviem predstavit ze sa zobudim, a vedla mna lezi dieta nakrmene, v perinke, a spi.....

terez01
30. sep 2018

Ja som ani nevedela,kedy mi ho pichli.

dezire1000
30. sep 2018

@janina3479 tak ja som mala riadnu nadchu ked som sla na sekciu a uspali ma spinal som nechcela

bielavila
30. sep 2018

@janina3479 pred tym ti pichnu umrtvujucu injekciu az potom spinal a ja som si poprosila aj naladovku kebo som sa hrozne bala

dextella14
30. sep 2018

Mňa to nebolelo vôbec.. trvalo to asi 2 sekundy celé 😉 skôr potom to bolo dosť divné, keď si necítiš nohy a sanitár ťa musî lahnúť na operačný stôl 😀
Nič sa neboj, zvládneš to v pohode

amouramour
30. sep 2018

Mna to velmi bolelo... A to nemam z injekcii strach, viac krat som darovala krv a nic, ale toto bolelo

Strana
z2