icon

Bude bolieť keď ma budú šiť?

anny22
14. feb 2011

😖 pocula som uz vela minusov ☹ tak mam sa bat??

Strana
z5
stanislavao
5. dec 2012

urcite to boli. mna nastastie nesili. mojmu 2,5 rocnemu synovi sili bez umrtvenia hlavicku, tak si myslim, ze to zvladnete {ked to zvladlo take male dieta} a nebojte sa zbytocne dopredu. mozno sitie vobec nebudete potrebovat.

mahalo
5. dec 2012

mne to umrtvili a nebolelo.. 😉 citila som akurat sem am sklbnutie co bolo neprijemne, ale nie bolestive 😉

dtveronika
5. dec 2012

Ja som zašívanie ani už nevnímala, bola som rada že už mam po, občas zaštípalo ale nebolo to bolestivé ... A keď som počula malinku a ako sa manžel s ňou rozpráva tak som sa uvolnila a už len oddychovala 🙂

majolenka11
5. dec 2012

boli to dosť

1234lubka
5. dec 2012

mna nebolelo, ked prezijes porod sitie bude malina...aj tak ti umrtvia

adkasmolka
5. dec 2012

mna sitie strasne steklilo. Je pravda, ze som rodila s EPI, ale som myslela, ze ma tam roztrhne od smiechu. Ale posledny steh zastipal. Ale par hodin po odzneni EPI som dobre 2 dni citila ranu - koza pracuje. To, ze si nemozes poriadne sadnut a atd je ina tema. Ale neboj ako Ti odbije 600-nedelie,ani nebudes vediet 🙂

alica3
5. dec 2012

no ako to tu čítam ,tak mi nedá nenapísať ti ,mala som ťažký pôrod a šili ma skoro celé dve hodiny ako som tam ležala,a vôbec to nebola taká katastrofa ako to tu opisujú,ešte aj nato ako sestrička povedala dr že aby mi dal niečo silnejšie aby som to tak necítila že som si vytrpela neskutočne povedal že tam by nepomohlo nič☹a prežila som neni to nič katastrofálne,závisi od prahu bolesti......nič neboj

doska
5. dec 2012

no ja som necitila vobec nic a nemala som ani epi :D len sa mi zdalo ze to trva dlho tak som sa pytala ci pan doktor vysiva vianocny obrus 😀 po par hodinach to bolo samozrejme horsie, a to ze si clovek riadne nesadne a este ak ma k tomu hemeroidy tak vobec, ale to prezijes, vsak budes mat babatko, presne tak ako pise adkasmolka po 6-to nedeli uz budes fit... 🙂

marunka12
5. dec 2012

prve dieta som rodila normalne ale sitie som teda necitila vobec a co som sa bavila s kamoskami tak maju rovnaku skusenost. keby mi to nepovedali tak ani o tom neviem.

mandarinkaa
13. mar 2013

mna to bolelo, ale mne nezabrala epiduralka takze asi preto...

bielavila
18. sep 2014

boze moj to co sme v stredoveku? to akoze neumrtvuju automaticky, sak to je chore takto mucit zenu, co akurat odrodila, ja sa neuveritelne bojim po precitani tejto temy hlavne preto, lebo mam prisernu fobiu z ihiel....a pochybujem o normalnosti niektorych lekarov, ...preboha sit niekoho bez umrtvenia...

Strana
z5