Bude druhý pôrod rýchlejší než prvý?
Ahojte… rodila som pred 4. Rokmi a calamma druhý pôrod..
Je šanca že si to telo pamätá ? A teda bude to aj rýchlejšie?
@tereziik88 ja som mala síce oba rýchle ale co ma kamošky co mali prvý hrozný porod, druhý mali za odmenu, rychlovka a bez problemov 😊
1otras 2,5dna cista psycho a 2 porod rychlovka 1,5hod od prvej kontrakcie,s balenim,cestou,prijmom 😂
1otras 2,5dna cista psycho a 2 porod rychlovka 1,5hod od prvej kontrakcie,s balenim,cestou,prijmom 😂
@gypsomilka áno? A bol to koľko otrokov rozdiel?
Ja som mala 20mesacny rozdiel, a druhy pôrod bol dlhší a subjektívne ťažší. Nemá zmysel nad tým rozmýšľať... Podľa mňa ja som práve preto prežívala horšie bolesti po druhý krát, lebo som bola nastavená, že druhý pôrod trvá kratšie, už som podľa mojich plánov mala byť dávno po pôrode a ja som sa tak pomaly otvárala, že som bola z toho celá nešťastná a nervózna, že koľko to ešte bude trvať, keď už neviem, kde by sa mohli bolesti stupňovať.....
Takže bude ako bude.... Môj manžel má ukludnoval, že nech je akokoľvek, je to iba 1/2 dňa zo života a mam to za sebou a to vydržím.
Ďakujem, no ja som mala vyvolávany a odkedy mi prepichli vodu som porodila za 3,5 hod.. tak uvidíme ako bude druhý.. no len sú už tomu 4 roky.. tak hádam to bude lepšie
@tereziik88 4 roky a to prve som mala vyvolavane. Prenasane 10dni
Ja som mala 20mesacny rozdiel, a druhy pôrod bol dlhší a subjektívne ťažší. Nemá zmysel nad tým rozmýšľať... Podľa mňa ja som práve preto prežívala horšie bolesti po druhý krát, lebo som bola nastavená, že druhý pôrod trvá kratšie, už som podľa mojich plánov mala byť dávno po pôrode a ja som sa tak pomaly otvárala, že som bola z toho celá nešťastná a nervózna, že koľko to ešte bude trvať, keď už neviem, kde by sa mohli bolesti stupňovať.....
Takže bude ako bude.... Môj manžel má ukludnoval, že nech je akokoľvek, je to iba 1/2 dňa zo života a mam to za sebou a to vydržím.
@bolarazjedna jasne no .. to ale človek castejsie počúva že tie ďalšie pôrody trvajú kratšie.. tak aj chápem že to mohlo byt riadne demotivujúce
Rychlejsie ako 3,5 hodiny? 🙃 tak mozne to je
Ahoj ja mam čerstvo druhý pôrod 2 mesiace dozadu, s 5,5 ročným odstupom. Pôrod bol porovnateľné kratší (od prepichnutia vody 6hodin/ teraz 3hodiny) obidva bez poraneni, vďačím asi tomu dlhšiemu času otvárania, a zostupu dieťaťa v porovnaní s inými kamoskami co mali pôrod rýchlovky..
Telo si pamätá. Otvorila som sa podstatne skôr, ľahšie, aj tlačenie bolo vedome, dýchanie, no ja som mala prvý v pohode, ale teda druhý bol luxusny.. za tým postojom som išla a aj sa mi to potvrdilo. Držím palce!
@tereziik88 ja som mala paradoxne druhý pôrod dlhší lebo som odmietala oxytocin a rodila som prirodzene.
Ale až pri treťom som pochopila ako sa rodí a to bola pohoda aj keď dieťa najväčšie. Teraz ma to čaká 4.krát tak verím, že to pôjde tiež tak dobre.
Ďakujem za všetky komentáre! Držte sa!
Prvý som mala kratší. Cca 2.5h - od prvej pôrodnej kontrakcie, pri druhom mi začali kontrakcie 4:30 ráno a porodila som 21:30 🙈. V každom prípade, ak mám byť úprimná, druhý pôrod bol krajší 🙂
@tereziik88 podla mna druhy je vzdy lepsi uz vies do cohonides 😁
Rozdiel 5 rokov, obe porody boli rychle, ale pri druhom to bolo sup sup sestricka kricala namna ze cakajte lebo lekar nestihol prist....😃
Ja som mala prvý 3 a pol hodiny,odtiekla mi voda. Tak si všetci mysleli že to bude rychlovka,druhy vyvolavany 6 hodin ale bolesti otrasne..neviem si predstaviť mať take bolesti dlhšie
@tereziik88 moje asi nepamätalo nič. Prvý, druhý aj tretí na hovno😉 Prvý ako tak, druhý o život a tretí len tak tak👍 Ale ja určite nie som pravidlo🙏

Ahoj, moje si pamatalo aj po takmer 8 rokoch a porod bol o polovicu kratsi nez prvy a o dost prijemnejsi.